Almanyada yasayan hamis bayanlar bakarmisiniz...

oo baya erken den ögrenmissin cnm ama surasini anlamadim her seferinde 4d de bakiyo demissin de hani liste veriylarya yapilacak testlerin orada 4 d ulstason 90 euro yaziyodu bende 7 aylikkn yaptrmak istedim istemezsen yaptrmiyosun ama sasirdim senin dr unun herdefasinda ondan bakmasina

evet canim normalde öyle ama benim doktorumun özel bi hizmeti diyelim.normalde zaten her doktorun praxisinde yok o 4d.baska doktorlardan benim doktoruma da geliyolar mesela sadece 4d icin o zaman onlardan 90 euro aliyo.ben 3 ayda bir 40 euro ödüyorum ama her seferindde 4d ile bakiliyorum ayrica bebisin her hareketini kaydedip cd ye cekiyo.ama bunu sadece kendi hastalarina yani hamile kalmadan da ona gelenlere yapiyo.

sehnazcim allahim saglikli ve hayirli bi evlat versin insallah.
bende hamileyken 20. haftaya kadar söylemedi doktorum.17.haftaya kadar doktorum almandi kiza benziyor kemik yapisi dedi ama kesin degil 20.haftayi beklicez demisti sonra doktorumu degistim türk buldum oda söylemedi 4dyle baktigi halde 20.haftayi bekle dedi.

bi de ben bisey sormak istiyorum.bu ek ücret ödeme durumu doktordan doktora degisiyor mu? arkadasima da dru 120 euro ödersen bilmem kac kontrol fazla iste her geldiginde resim felan veririm demis.ama baska bi ark.in dru da hic para talep etmeden resmini cdsini vermis.bilgisi olan var mi bu konu?bu hizmet drun insiyatifine kalmis galiba......

Merhaba bende Stuttgart yakininda yasiyorum..ben 3 aylik hamileyim benimde doktorum 20 hafta sonra cinsiyetini soyleyebilirim dedi..Turkiyedeki aileme arkadaslarima soyleyince tuhaf dediler en gec 16. haftasinda soyleniyor..herkes oyle yani daha erkende ogrenen var ama o zaman kesin olmuyormus en kesin bilgi 16. haftada..ben zaten 1 ay sonra turkiyeye gidecegim. orda ögrenecegim sanirim..bende doktorumu begenmiyorum..aslinda iyi görünüyor ama icten ice samimi bulmuyorum..esim de doktorunu degistirme diyor..üfff cok bunaliyorum.burda dogurmakta hic cazip gelmiyo..oooo bana bakarsan cok sorun var. daha neler neler..

selam hanimlar...Bende frankfurtda yasiyorum. Maalesef burda genelde gec söylüyorlar. Bende doktorum 20.haftdad hastaneye detayli usgye göndermisti orda ögrenmistim kizim olacagini.

selam hanimlar...Bende frankfurtda yasiyorum. Maalesef burda genelde gec söylüyorlar. Bende doktorum 20.haftdad hastaneye detayli usgye göndermisti orda ögrenmistim kizim olacagini.

Allah anali babali büyütsün cnm.. ya cinsiyet önemli degil de bi de ilk cocuk olunca insan deli gibi merak ediyo.. ben mesela hemen ögrenip elbise esya felan almak isterim

Allah anali babali büyütsün cnm.. ya cinsiyet önemli degil de bi de ilk cocuk olunca insan deli gibi merak ediyo.. ben mesela hemen ögrenip elbise esya felan almak isterim

tabiki mrk ediyo insan ama bi yandanda iyi oluyo cünkü erkenden almak iyi degil derler esyalari. Gec ögrenince hali ile gec aliniyo:)

Bakalim belli olacakmi benim bebisler 12haftalik olduk biz bu arada hamileyken türkiyeye giden oldumu kizlar aranizda benimkiler ikiz bilemiyorum yarin doktoruma soracagim tekrar

Bakalim belli olacakmi benim bebisler 12haftalik olduk biz bu arada hamileyken türkiyeye giden oldumu kizlar aranizda benimkiler ikiz bilemiyorum yarin doktoruma soracagim tekrar

cnm ben cok bindim ucaga dr. bi problem yok dedi. yarin 20haftalik olcam. 14 haftalikken 16 haftalikken ucaga bindim türkiyeye geldim bi sorun cikmadi

tabii cnm sor yine de emin ol ama birinci üc ayin bitmis senin bu saatten sonra Allahin izniyle bisey olmaz.. hem bak iki tanelermis ne güzel birbirine destek olur onlar

merhaba sehnaz
.benim bugun kan testim , ense kalinligi testim vardi ama kendi doktorumda degil o baska doktora yönlendirdi cünkü o test yapma imkanimiz yok dedi. neyse benim bugun gittigim doktorun aletleri cok ileri 3D VAR 4D var ..ve bize 16 haftasinda cinsiyetini söylerim dedi.Benim kendi doktorum 20 hafta demisti.sizinkisi gibi. benim tavsiyem daha erken ögrenmek istiyorsaniz kücük bir arastirma yapipi cihazlari yüksek kalitede olna baska doktor bulun. biz 16 haftada randevu aldik baktircazz:)

kuzzumm hg .benim dr umunda yeni aleti hata oglumda son kontrole gittginde almisti .bakalim 20. haftayi beklicez yani offf cok var daha cok neredeyse 2 ay ben catliyacagim bu gidisle bidikom ya

cnm inan hic bilgim yok .bende merak ediyorum aslinda bu konuyu cünkü gecen gittgimizde fotosunu verdi bu gittgimde vermedi .oglumdada aynisi olmustu.ek ücret neyse veririz ya ne olcak da bilgilendrmiyolar ki drlarda insani .illa ondan bundan duycazda sorucaz böyl seyleri

merhabalar stuttgart pfortzeim de amca kizlarim oturuyor.cok begenmistim oralari.ne güzel tr gidince ögrenirsin bende bu ay gidicektim ama oglum yuvaya basliyacak kaldi yani .ancak dogum yapinca gidicem pöff .sana iyi eglenceler cnm

herkes 20 haftalik diyo demekki her dr sözlesmis gibi ayni seyi uyguluyor o zamn beklemekden baska care yok

cnm ben ogluma hamisken 3 kere falan gittim bisey olmadi ama sen yinede bi dr una danis

merhabalar .o gittgin dr benim oturudugum yere yakin bir yerdemi acaba .yakinlardaysa cidden gelirim o dr a 16 hafta nerede 20 hafta nerede arada 1 ay oynuyo hadi ins ögrenirsin cnm cinsiyeti ögrendiginde burayada yaz oldumu

Son düzenleme:
merhaba benim gittigim doktor Reutlingen de..sana yakinmi acaba bilmemki? Reutlingen stuttgarta bagli..sana uyarsa adini adresini telini veririmm..

cinsiyeti ögrendimi burada yazarim mutlaka ama inanki benim icin cok önemli degil.malesef esim kiz istiyor..zaten bebek fikrine zor alistirdim..bide kiz olmazsa nabicam bilmiyorum..benim derdim bu o yuzden cok meraklaniyorum..

Haklisin sehnazcim zaten yarin soracagim muhakkak cok heyecanliyim yarin ne olacak bebisler iyimi

cinsiyeti ögrendimi burada yazarim mutlaka ama inanki benim icin cok önemli degil.malesef esim kiz istiyor..zaten bebek fikrine zor alistirdim..bide kiz olmazsa nabicam bilmiyorum..benim derdim bu o yuzden cok meraklaniyorum..

offf acayip uzakta kaliyo ya ama bi kereligine sadece cinsiyet ögrenmek icin geliniyormuymus onu sorabilirmisin gittginde dr una .eger öyleyse ben gelirim 16 haftalik olunca .cinsiyet tabi cok mühim degil cnm öncelik saglikli ve sihatli olmasi geliyor ama insan da cok merak ediyo benim gibi merakli tursucysan özellikle ehehehehe

Haklisin sehnazcim zaten yarin soracagim muhakkak cok heyecanliyim yarin ne olacak bebisler iyimi

cnm bence izin verir dr un cnm ohh gez eglen bol bol sebze meyve ye ne güzel .oradaki sebzelerin meyvelerin tadi bam baska oluyor oglum yuvaya baslamasysi bende gidicekdim bu ay .neyse kiz kardesim gelecek temmuzda onla hasret gideririm ben

Insallah canim yarini iple cekiyorum ailemi cok özledin cünki annecim rahatsiz bide
onun icin canimin yarisi trde ALLAH yardimcimiz olsun ALLAH ogusuna uzun ömüürler versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…