Almanyada yasayanlar Allah rizasi icin bir bakin

Rica ederim canım. Umarim en kisa zamanda ev bulursunuz, yuva kurmak cok zor ama bozmasi cok kolay. Almanyada bebeğini götürebilecegin kurslar var, sadece bayanlarin bebekleriyle gittiği kurslar. Hic olmazsa kafana göre Türk arkadasin olur hem sende kendini yanlız hissetmezsin. Ayrılmayı düşünme şimdi, esimi seviyorum oda beni seviyor diyorsun ve evinize taşıdığıniz zaman hersey düzelir umarım. Sen
biran önce ev bulmaya bak boşanmayi kenara koy şimdilik. Kendi evine çıktığında hersey daha farklı olur zaten. Esinle güzel dille konuşmayi dene, yani rahatsız olduğunu ve biran önce ayrı eve çıkmak istediğini söyle. Sabret ve kendini eve kapatma bebeğin le, hersey gönlünce olsun. .

Evet o kurslari arastirdim hemde cok yakinimda giderim artik. Ablam soyledi simdi benim sinirimin gecmesini bekliyormus beyfendi konusucakmis sonra benle. Biraz olsun rahatladim simdi kendimi sakinlestirmem lazim. Ve cok guzel konusucam o ona tanidigim son sans olacak. Seninde canim hersey gonlunce olsun. Simdi sinirle degil mantikli dusunucem sayenizde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…