- Konu Sahibi kardelenaleyna
-
Yasadiklarimi bilmeden hangi hakla kacirirsiniz demeye hakkiniz yok. Mecbur kalmasam neden boyle birsey yapayimki. Ben sadece sizden fikir istedim. Beni yargilaminizi degil. Birdaha yorum yaparken dikkat edin lutfen. Diger arkadaslarada verdikleri fikir icin tesekkur ederim. Hepsini dikkate alicam.Benimde tanidigim biri bosanip
Cocugunu alio turkiyeye kacti , ama cok surmedi
Cocugu senden ordanda alabilit yani bosuna cocugu kacirma.
Hem hangi hakla cocugu kaciriyosunuz , siz anlasmiyor.olabilirsiniz ama cocugu kacirmaya hoc hakkiniz yok...
bu cok ama cok Yanlis!!
Ayrica.almanyada cok hakin var burdaki haklarindan vazgecip turkiyeye gitmesen daha iyi bence.
canim yasadigin yerde mutlaka türk bir avukat vardir
hem devlet karsilar ücretini
hemen bul ve yardim al
kadinsin ve cok haklarin var unutma
cocugu kacirmaya kalkma sakin
avukat sana her sekilde yardimci olacaktir
Iki yildir almanyada yasiyorum. Bu ay vizem bitiyor tekrar almam lazim. Hem ailem musade etmez burda devam yasamaya nede almancam cok iyi nereye basvurucam nereye gidicem bilmiyorum. Tek basimayim hic kimsem yok burda.
Senin diğer konularını okumuştum sanirim yorumda yapmıştım. Almanyanın neresinde yaşıyorsun?
Keske almanca ogrenseydin pat cat da bilsen sorun yoj aslında. Birincisi senden devlet çocuğu almaz kolay kolay, ha sen alkolik uyuşturucu yada çocuğunu evde tek başına birakiyorsan veya dövmek bunlar olmadigi sürece senden aslaa alamaz kimse. Sana yardım etmek isterdim.. bi arkadasimda senin durumundaydi ama almancasi vardi. Eger ayrilirsan baska şehire gitmeye bak derim ve devlet sana her konuda yardımcı olur. Eşinden korkuxor ve çocuğu senden alir kacar diye düşünüyorsan Jugendamt ve sozialamt a söyle. Onlar direk polis felan devreye sokar, seni ve çocuğuna dokunamaz kolay kolay. Türkiye ye kaçırmak büyük hata olur, birincisi babasi o onunda çocuğunu görme hakki var ve cikar gelir yanına zarar verir sana allah korusun. Almanyada boyle seyler sıkar biraz:) o yüzden almanyada kalmaya bak ayrilacaksan bile baska şehirde hayatını sürdürmeye bak. Bebeğin daha cok küçük ya yazik olacak çocuğa. Insan evlenirken ayrilacagim diyr evlenmiyor ama bizim bazi kadınlarımız çocuk olur arakiz düzelir diyr düşünerekten cocuk yapıyorlar senin durumun nasıldı bilemicem. Eger bastan belli böyleyse araniz keşke cocugu yapmasaydin. Umarim biraz olsun yardimci olmuşum dur..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?