Almanyada yasayanlar neolur bana yol gosterin cok yalniz caresizim

muhur gozlum812003

Biricik kızım tek gercegim
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
911
612
53
43
herkese iyi geceler ilk once daha once konu acmistim aldatildim diye ve suan cocougum icin evden gidemiyorun cunku okulu var ve aileme gitmek istiyorum ama ccoougumu zorlan getiremiyorun gelmez cok uzuluyor cunku bu se...siz gitmiyorda evden okadr yalvardim nalet gitmiyor keyfini bozarmi iste,ama dayanamiyorum ayni havayi solumak bile zoruma gidiyor,duyduklarima ogrendiklerime dayanamiyorum cocuguna bile bagiriyorun senin yuzunden kaliyirum burda diye zor tutuyorum kendimi diyorun gururum ccougumdan onemli degil onun icin bu pislige dayandim bugune kadr,biraz cesaretli olsa ccocougum alip gitcem ama sus pus cocuk neyacagimi bilmiyorum kesin bitircem zatende iste bir an once ev bulmak istiyirum ama biliyorun hemen olacak seyler degil ama duramiyorum artik bu evde,bu pislik halen onunla gorustugunu biliyorum bu beni yiyip bitiryor diycegim oki size soruyorum, nasil bir yol izlemeliyim bagzi kanunlar var ama cok caresiz yalnizim burda

Kanun devlet yardımı nereye kadar
Hersey para değil
Akıl ve ruh saglıgı da onemli
Al cocugu Türkiyeye ailene dön
Onlar yaralarını sarar. Karısık yazmıssın niye donemiyosun cocuk kac yasında

Boşan çocuğuna trde okut ailenin yanında. Yoksa kendisine bile faydası olmayan özgüvensiz asosyal bir anne olursun. Bu şekilde evladınada faydan olmaz

Avukata gidip bosanma davasi acsan
onu yapacamda ama hemen cikmak istiyorum off uzun isler bunlar hem uzak yerde istemiyorum cocgum icin bislik cocugu kullaniyo bana halen hicbirsey olmamais gibi devam etcem zannediyor cocougu vermen diyor dedim kalsin yakin yerde tutacam ev dedim hala inanmiyor ama beb dayanamiyorum burda kalmaya o beni yiyip bitiryor:cry:

Almanyada sosyal yardım alabilirsin, çocuk için de para alırsın, kira da ödenir.. Almanya o açıdan rahat.. hiç tanıdığın yok mu sana yardım edecek? Almancan var mı jobcentera yazılman için filan..
evet yazilcamda iste ev bulmama lazim ilkin oda suan zaman alacak ev icin yazilcam jopcentere adam uzun surer dedi canim col sıkıldi

Ya ben anlamadım
Sen evlenipmi gittin oraya
Kocam aldatıyo cocugu al ailenin yanına dön diyoruz turkiyeye
Niye cocuk donmuyo kac yasında

evet yazilcamda iste ev bulmama lazim ilkin oda suan zaman alacak ev icin yazilcam jopcentere adam uzun surer dedi canim col sıkıldi

Ben de berlin'deyim, ev bulamıyorum teyzemin evinde kalıyorum.. Ev bulmak gerçekten zor.. Aen hangi şehirdesin, eşinle konuşsan evden o ayrılsa siz çocukla kalsanız.. O kabul ediyor mu boşanmayı?

yani ayrilaanlarin nasil bir yol izledigini biraz biliyorum ama yasayanlar varmi nasil basardilar onu bilmek istedin
Benim bildiğim şu ki 1 sene boyunca gerçekten evini sigortanı ortak ne varsa belki banka hesabını falan ayırmanız lazım eşinle. Öyle boşuyor hakim 1 senedir ayrı olduğunu ispatlaman lazım. Ama tekrar bakarım senin için yasalara.ama eşin çocuğun ya da sen alman vatandaşı mısınız?

biliyorum canim ama suan hersey hemen olsun bitsin derdindeyim ama biliyorum zor,stutgarttayim ben, aslinda bu caresiLik beni deli ediyor

Tamam iyi bari dili biliyorsan sorun degil. Yakin olsaydik sana yardimci olurdum ondan sordum.
Bak kendi ayaklarin üstünde durabilmelisin almanya o acidan cok daha iyi meslegin yoksa bile cocugun okuldayken egitim alabilirsin.
En iyisi hemen yarin git jobcentere numara cek bekle anlat oraya esimden bosaniyorum diye ayri ev lazim esim bana para vermiyor felan de ki islerini cabuk yapsinlar. Ondan sonra kagit felan verirer zatenavukat arastir sonra davani ac

Ben de berlin'deyim, ev bulamıyorum teyzemin evinde kalıyorum.. Ev bulmak gerçekten zor.. Aen hangi şehirdesin, eşinle konuşsan evden o ayrılsa siz çocukla kalsanız.. O kabul ediyor mu boşanmayı?
yol anam etmiyor halen devam edecegim dusuncesinde bu alismişya bu hallerime ama yok o eski ben degilim artik kalbimdede kafamdada bitti sukur kendi basima basarmak istiyirum kimeseleri uzmek istemiyorum artik aileme demedim kendim basarmak istiyirum artik ama bu surec beni cok bunaltiyor ayrilmak zoruma gitmiyorum bunun ayni havayi solumak zoruma gidiyor sadece

Benim bildiğim şu ki 1 sene boyunca gerçekten evini sigortanı ortak ne varsa belki banka hesabını falan ayırmanız lazım eşinle. Öyle boşuyor hakim 1 senedir ayrı olduğunu ispatlaman lazım. Ama tekrar bakarım senin için yasalara.ama eşin çocuğun ya da sen alman vatandaşı mısınız?
sadece cocuk alman vatandasi canim su evden ayrilayim eburlerinin sirasi gelecek insallah,saul canim cevabin icin

yol anam etmiyor halen devam edecegim dusuncesinde bu alismişya bu hallerime ama yok o eski ben degilim artik kalbimdede kafamdada bitti sukur kendi basima basarmak istiyirum kimeseleri uzmek istemiyorum artik aileme demedim kendim basarmak istiyirum artik ama bu surec beni cok bunaltiyor ayrilmak zoruma gitmiyorum bunun ayni havayi solumak zoruma gidiyor sadece

O zaman ilk işin ev tutmak sonra da avukat tutmak olsun.. İnşallah yakın zamanda halledersin..

Back
X