Almanyada yasayanlar neolur bana yol gosterin cok yalniz caresizim

Belli yaştan küçük çocuğu özellikle kız çocuğunu anneye veriyorlar zannediyorum.Sen kızınla bu konuyu sakin bir zamanda konuş.Senin minimum derecede etkilenmeni istiyorum de,asla babanla görüşmeni engelleme niyetim yok de.Çocuk buna güvenirse seninle her yere gelir bence.O da şimdi şoktadır,aldatılmaktı gururdu daha bunlara bizim baktığımız açıdan bakamıyor.Eski eşine de çocuğun yanında bu tarz şeyler konuşmamakla ilgili net bir kural koyun,duygusal bir yavrunuz varmış onu alet edip psikolojik şiddet uygulamasına müsade etmeyin.Gerekirse tehdit et çocuğumun psikolojisini etkilediğini psikolog tespit ederse görmene bile müsade etmezler diye uydur.Birinci önceliğin evladını korumak canım sen çok güçlüsün belli ki,inşallah kızın da senin gibi dimdik çıkacak bu enkazdan
kizim 13 yasinda canim malesf herdeye şahit oluyor elimizde olmadan cok korkumda zaten devlet cxougun etkilendigi anlarsa zor seyler olacak diye dusunuyorum insallh olmaz, cok zor ya bu yasananlar olan kizima oluyor duymadigi birsey kalmadi nalet adamin yuzunden bende malesf elimde olmadan konuşuyorum yaninda,cok caresiz hisseryorum kendimi cok seyler beni bekliyor keske anlaşsa benimle ama halen sacmaliyor.cok tesekurler fikirlerin icn

İki yerde boşanmana gerek olmaz.. Ya türk avukat tutarsın ona vekalet verirsin, olayları anlatırsın, topladığın delilleri sunarsın türkiyeye göre boşanırsın.. Sonra da o kararı almanyaya tanıtırsın.. Ya da alman hukukuna göre almanyada boşanırsın, o boşanma kararını alıp yine türk avukata gidip alman mahkeme kararının tanıtılması için dava açıp türkiyede de boşanmış olursun.. Almanyada boşanırsan avukat masraflarını jobcenter öder sanırım.. Ama zaten türkiyede de tanıma davası açmak zorunda kalacağından türk hukukuna göre boşanmanı tavsiye ederim.. Ordan aldığın kararı almanyada tanıtman daha kolay olur..
peki telefon dokumaninda ona yazdigi mesajlar kanit olurmu ne yazdgini cikara bilirlermi saul tekrar

Biliyorum canim ben yine de yazmak istedim.. Konusmak danismak icin bi avukat burosuna gidemez misin? Almanca biliyo musun?
almanca biliyorum ama ev derdine dustum suan cunku duramiyorum, avukati sen ayarla dedim ama cittiye almiyor bence, tek basima agir geliyor banaa bunlar ben hemen olsun istyorum ama tabiki zaman alacak ama sinirlerimin yiprandigindan hemen ev bulup cikmak istiyorum bana dua edin allah razi olsun hepinizden

peki telefon dokumaninda ona yazdigi mesajlar kanit olurmu ne yazdgini cikara bilirlermi saul tekrar

Olur tabii, onu çıkarabilirler mi bilmiyorum alman hattı dimi? Kadının adını biliyorsan facebookta iyi bi araştırma yap.. Bu adamın seni aldattığını bilen şahitlerin varsa onlar da olur.. Ya da whatsappta eşini kumpasa getir, beni neden aldattın gibi şeyler yaz aldattığını kabul ederse özür filan dilerse ekran görüntüsünü al o da delil..

Olur tabii, onu çıkarabilirler mi bilmiyorum alman hattı dimi? Kadının adını biliyorsan facebookta iyi bi araştırma yap.. Bu adamın seni aldattığını bilen şahitlerin varsa onlar da olur.. Ya da whatsappta eşini kumpasa getir, beni neden aldattın gibi şeyler yaz aldattığını kabul ederse özür filan dilerse ekran görüntüsünü al o da delil..
kadin ayni isyerindendi zaten iki senedir ha birde kadinnla konustum ve sevdgini itraf etti cektim sesini benimkide ilk zamanlar vardi dedi bitmisti diyo halen haspamam yok oylr birdey deyip duruyor okadr sey gormeme ragmen duyduklarimda ayri calisanlar bile anlamis yani ama kimse sahit omaz benceherkez kendini dusunuyor zaten abisinin dukkaninda ama cikartamadi bunu neyapsin abi iste, bu arada kadin hersyi anlatti gecen sene yakalamistim aslinda ama kandirildim devam etmis,gene beyfendi sifreyi degistirdi demekki halen var onun kinide cekecem uygun zamanda inaslalalh,hatta'alman hatti canim

kadin ayni isyerindendi zaten iki senedir ha birde kadinnla konustum ve sevdgini itraf etti cektim sesini benimkide ilk zamanlar vardi dedi bitmisti diyo halen haspamam yok oylr birdey deyip duruyor okadr sey gormeme ragmen duyduklarimda ayri calisanlar bile anlamis yani ama kimse sahit omaz benceherkez kendini dusunuyor zaten abisinin dukkaninda ama cikartamadi bunu neyapsin abi iste, bu arada kadin hersyi anlatti gecen sene yakalamistim aslinda ama kandirildim devam etmis,gene beyfendi sifreyi degistirdi demekki halen var onun kinide cekecem uygun zamanda inaslalalh,hatta'alman hatti canim

Bence ses kaydı bile yeterli olur ama sen daha çok delil toplamaya bak.. Bu arada hayırlısıyla evini bul.. Bence her şey güzel olacak inşallah, üzme kendini, kızın da sende kalır genelde anneye verilir velayet..

Sana şiddet uyguluyormu, böyle birşey varsa zaten polis ona uzaklaştırma verir, çocugunda okadar küçük degilmiş,okulda cocugun mutsuz oluyosa evdeki huzursuzlukdan alman devleti işlem başlatıp elinden alır canım, Allah korusun.Dilini biliyormuşun neden bu kadar pasifsin.Ìlk is olarak is bulman kendine, dil bilene zor degil buda.Tanıdıgım bir kadın kumar sebebiyle adamı evden attı.Iki çocugu var işe girdi ve devlet maasının bir kısmını direk kadına veriyor.Ve kadın şuan dava açdı ve çok mutlu.Tavsiyem bir avukata git danış, hakların neler ögren ve kadınla tekrar git konuş , kayıt yap konuşmaları, çocugunu elinden alacagınıda sanmıyorum cocugunda fikrini alırlar galiba .

Almanya da evden giden genelde erkek oluyo, senin gitmene gerek yok diye düşünuyorum, is polise intikal ederse.

Turkiyeye git diyenler almanya sartlarini bilmeyenler sanirim, ,, kadin neden almanyaya gitsin ki bosanma ya kalksa devlet ev veriyor kirani veriyor cocugun icin para veriyor senin icin veriyor, ,, ama Tr de cslisamasan is bulamassan ac kalirsin ,,,, bu yuzden en iyisi burda kalman

almanca biliyorum ama ev derdine dustum suan cunku duramiyorum, avukati sen ayarla dedim ama cittiye almiyor bence, tek basima agir geliyor banaa bunlar ben hemen olsun istyorum ama tabiki zaman alacak ama sinirlerimin yiprandigindan hemen ev bulup cikmak istiyorum bana dua edin allah razi olsun hepinizden
Bende Stuttgart da yasiyorum ev icin swsg hemen basvur orda esinde ayrilmak iste digini söyle acilen bir eve ihtiyacin oldogumu söyle asksi taktirde sokakta kalacagini ve istedigin bölgeye yi söyle hemen iki hafta icinde sana ev verirler

Sosyal devlet anlayısına bayılıyorum. Türkiyede olsa sokaklarda ya da akrabalarının yanında sürünürsün.

Ev tutmak icin para, esya almak icin para, otobüse binmek icin bile para...

Almanya kanunlarından bihaberim ama size destek olmak istedim. Allah yardımcınız olsun, lütfen kızınıza senin yüzünden burdayım vs demeyin. Biz ikimiz el ele verip cok güzel bir dünya kuracağız deyin.

Sana şiddet uyguluyormu, böyle birşey varsa zaten polis ona uzaklaştırma verir, çocugunda okadar küçük degilmiş,okulda cocugun mutsuz oluyosa ev
Bende Stuttgart da yasiyorum ev icin swsg hemen basvur orda esinde ayrilmak iste digini söyle acilen bir eve ihtiyacin oldogumu söyle asksi taktirde sokakta kalacagini ve istedigin bölgeye yi söyle hemen iki hafta icinde sana ev verirler

deki huzursuzlukdan alman devleti işlem başlatıp elinden alır canım, Allah korusun.Dilini biliyormuşun neden bu kadar pasifsin.Ìlk is olarak is bulman kendine, dil bilene zor degil buda.Tanıdıgım bir kadın kumar sebebiyle adamı evden attı.Iki çocugu var işe girdi ve devlet maasının bir kısmını direk kadına veriyor.Ve kadın şuan dava açdı ve çok mutlu.Tavsiyem bir avukata git danış, hakların neler ögren ve kadınla tekrar git konuş , kayıt yap konuşmaları, çocugunu elinden alacagınıda sanmıyorum cocugunda fikrini alırlar galiba .

Almanya da evden giden genelde erkek oluyo, senin gitmene gerek yok diye düşünuyorum, is polise intikal ederse.
Aynen canım ama gitmiyor hicbirsey olmamis gibi devam edeceğimi dusunuyor eskisi gibi saniyo beni ahh kavga ciksada atabilsem ama abisinin firini altinda calisiyo malesf burdada kalmak istemiyorum iyi olurdu polisin gelmesi benim icin ama okda sansliki nalet ben ugradmak zorunda kaliyorum sanki suclu benim oda zoruma gidiyor ahh bu surec cok zor benim icn herkzde diyo polis gelmeden evden gitmez şuan caresizlik icindeyim off

Back
X