Almanyada yasayanlar neolur bana yol gosterin cok yalniz caresizim

Tamam iyi bari dili biliyorsan sorun degil. Yakin olsaydik sana yardimci olurdum ondan sordum.
Bak kendi ayaklarin üstünde durabilmelisin almanya o acidan cok daha iyi meslegin yoksa bile cocugun okuldayken egitim alabilirsin.
En iyisi hemen yarin git jobcentere numara cek bekle anlat oraya esimden bosaniyorum diye ayri ev lazim esim bana para vermiyor felan de ki islerini cabuk yapsinlar. Ondan sonra kagit felan verirer zatenavukat arastir sonra davani ac
birkere gitmistim evi bul gel demisti islemler icin ama jugentamd icinde jopsenterin onlar yardim ediyormus bagzi seylere sunuda soylim biz burayda kayitliyiz zaten iste ayrildigimi bildurcem iste,para gercekten verirlermi baba canim cok lazim cunku

İlk işin jobcenter a gitmek olsun kızlar haklı. Ev de bak şimdi ilanlardan hatta tam olarak nerdesin ben bakayım senin için link atayım sana

birkere gitmistim evi bul gel demisti islemler icin ama jugentamd icinde jopsenterin onlar yardim ediyormus bagzi seylere sunuda soylim biz burayda kayitliyiz zaten iste ayrildigimi bildurcem iste,para gercekten verirlermi baba canim cok lazim cunku
Verirler tabii ki şu an işsiz gibi maaş alırsın eşinden ayrılıyor olduğun için

simdi tam yerimi soyelemk istemiyorum bir tanidik cikar felan yinede cok saul bakiyorum bende ama hep iste immobilden evler
Immobilien scout ve immonet iyi bak iyice yakın olsaydın evimizde 1 dairemiz boş çatı katı ama ferah yatak dolaplar mutfak da var bi kanepeni al gel derdim inan ki. Neyse umarım bir an önce kurtulursun bu hayasız edepsiz b.ktan

Biliyorum tr ye git dedim o yüzden zaten. Ama boşanmam diyorsan o başka
yok yok bosancam insalllah tabiki ben daha once biliyordum bunlari ama ozamanlar sustun caresilikten simdide iyice ogrendim bunlari iyice naletleri duyduklarim gordukelrime artik surrrmi bu evlilik zaten hayat zehir olur bana bu suophelrrle surmez bende istemiyorum zaten bir oluru yok bunun,tesekkur yorum icin

İssiz gucsuz parasız ev nasıl bulcan
Bunun depoziti var esyası tasınması onden kirası var
Isın zor
Bence onu evden gonder sen kıpırdama
Devletin verdigi issizlik parası azdır
Bunca seyi karsılamaz

Gider ev şirketinde 2 odalı eve yazılırsın 2+1 yazılırsan erken çıkar diye biliyorum .
Sonra socialamt başvurursun maaşın yoksa aynı Zaman'da ayrıldığına dahir belge içeri verirsin ve oğlun içi. nafaka içinde başvuru yaparsın .
Ben Almanya'da büyüdüm , ordan çıkalı 13 sene oldu , kanunlar hala aynıysa bu şekil olur .
Sonrada kendine bir iş bakarsın , kanunlar biraz değişmiş olsa bile Avrupa'da ayrılık işleri Tr den daha kolay Can'ım

Immobilien scaut ve immonet iyi bak iyice yakın olsaydın evimizde 1 dairemiz boş çatı katı ama ferah yatak dolaplar mutfak da var bi kanepeni al gel derdim inan ki. Neyse umarım bir an önce kurtulursun bu hayasız edepsiz b.ktan
ayyy nerde bir bilsen kendimi yiyip bitiriyirum burda keske yakin olabilseydik :cry:birisi privat ev bak demisti bana birde ben ayni sehirde istiryorun kizimin okuluna yakin bu pislik cocoigu vermem diyince yakin tutmak istiyorum beni onunla kullancak akli sira

Isın zor
Bunca seyi karsılamaz

Karşılıyorlar eşya parası da veriyolar.. Kira ve 400 euro ödeme.. Çocuğu için de para alır, yaşar yani zor olmaz, iş ki ev bulsun önce..

Isın zor
Bunca seyi karsılamaz
Her şeyi jobcenter karşılıyor depozito için de parayı sana veriyorlar sen de aylık geri ödüyorsun bi nevi kredi gibi tabii ki bu miktarı da sen belirliyorsun. Yani korkmasına hiç gerek yok.

Gider ev şirketinde 2 odalı eve yazılırsın 2+1 yazılırsan erken çıkar diye biliyorum .
Sonra socialamt başvurursun maaşın yoksa aynı Zaman'da ayrıldığına dahir belge içeri verirsin ve oğlun içi. nafaka içinde başvuru yaparsın .
Ben Almanya'da büyüdüm , ordan çıkalı 13 sene oldu , kanunlar hala aynıysa bu şekil olur .
Sonrada kendine bir iş bakarsın , kanunlar biraz değişmiş olsa bile Avrupa'da ayrılık işleri Tr den daha kolay Can'ım
bir alman dedi gerichten ayrisin diye kagit cikar dedi daha kolay olur dedi birde iste wohnberehtikunmu nedir o varmis ama uzun surer dedi olsub dedin beni yazin yeter dedim,socialamt bilmiyodum bak dedgin iyi oldu cok tesekkur ederim iste yalnizim burda almancam olsada herseyi bilmiyorum buraya yazim bir bilgi alirin dedim allah razi olsun

ayyy nerde bir bilsen kendimi yiyip bitiriyirum burda keske yakin olabilseydik :cry:birisi privat ev bak demisti bana birde ben ayni sehirde istiryorun kizimin okuluna yakin bu pislik cocoigu vermem diyince yakin tutmak istiyorum beni onunla kullancak akli sira
Pardon ama hem aldatiyor ve de sen bu sebeple dava açıyorsun ama çocuğu sana vermicek. Ya boş hikaye bunlar. Bi haltlar yerken hak hukuk mu okumuş aynı zamanda. Korkma hakim karşısında güçlü ol seni çocuğunla tehdit ettigini de avukatına anlat

Sen o evde onunla oturduğum sürece o aldatma işini gittikçe abartır , nasılsa biliyor kabulleniyor diye , pis herif
yok kiz kabullenmiyorum o oyle zannediyor o eski ben degilim artik kizi birakamicagimi biliyor ya bende dedim yakinda tutacam ev yoksa ben burda kafayi yerim nediyosun allahima buyuk konusmiyim devam etmicem edmez zaten onu hem kendimi yer bitirim,saul yorumun icin

Pardon ama hem aldatiyor ve de sen bu sebeple dava açıyorsun ama çocuğu sana vermicek. Ya boş hikaye bunlar. Bi haltlar yerken hak hukuk mu okumuş aynı zamanda. Korkma hakim karşısında güçlü ol seni çocuğunla tehdit ettigini de avukatına anlat
ya bu varya ne vicdansiz var ya yalvardim git diye gidermi keyfini bozmak istemiyorum oyle beni kullancak iste kizi birakamicagimi biliyorya bende dedim cikma ben cikacam cocuk icinde dedim bu evliligi surdurmem ben artik zaten cok rezil bir insan bir ev bulim avukat insallah halleder bir sunu merak ediyorum ben acarsam davayi suclu olurmuyum nebilim oyle duydum sanki

Tabiki verirler parayi sen merak etme bir kac ay sürse bile islemleri eninde sonunda verirler sen merak etme. Ev bulmak zor ama her yere yazil tanidiklara sor komsulara simdiki ev sahibini ara sor baska bos daireleri varmi diye

Back
X