Almanyada yasayanlar neolur bana yol gosterin cok yalniz caresizim

yok kiz kabullenmiyorum o oyle zannediyor o eski ben degilim artik kizi birakamicagimi biliyor ya bende dedim yakinda tutacam ev yoksa ben burda kafayi yerim nediyosun allahima buyuk konusmiyim devam etmicem edmez zaten onu hem kendimi yer bitirim,saul yorumun icin

Bende sen kabullendin manasında demedim zaten , o sana o gözle , düşünceyle bakar ve daha çok yapar diyorum , kızın içinde korkma çocuklar Avrupa'da anneye verilir taki büyüyüp kendi karar verene kadar , hiç te alamaz onu senden ,sadece 2 haftada bir haftasonu götürüp görme Hakkı var babanın

ya bu varya ne vicdansiz var ya yalvardim git diye gidermi keyfini bozmak istemiyorum oyle beni kullancak iste kizi birakamicagimi biliyorya bende dedim cikma ben cikacam cocuk icinde dedim bu evliligi surdurmem ben artik zaten cok rezil bir insan bir ev bulim avukat insallah halleder bir sunu merak ediyorum ben acarsam davayi suclu olurmuyum nebilim oyle duydum sanki
Ne alakası var bence sustuğun sürece suçlu olursun. Bu senin gururunla oynanmış bir şey. Şahsına hakaret gibi. Bi kendine duygularına bak. Bütün düzenini bozdu psikolojini bozdu. Kızın için de aynılarını yaptı. Sence hangi insan burada sana suçlusun der ki? Ayrıca sen nikahını nerede yaptın? Alman hukukuna göre mi türk hukukuna göre mi hangi evlilik cüzdanı var sende?

Bende sen kabullendin manasında demedim zaten , o sana o gözle , düşünceyle bakar ve daha çok yapar diyorum , kızın içinde korkma çocuklar Avrupa'da anneye verilir taki büyüyüp kendi karar verene kadar , hiç te alamaz onu senden ,sadece 2 haftada bir haftasonu götürüp görme Hakkı var babanın
13 yasinda kizim cok zorluk yaşatacak bu pislik biliyorum, ama yok gidecegim allahin izniyle ben ona neler dedim hic bukadr kararli gormedi beni zaten habire yanasmaya calisiyo ama eskisi gibi kanmicam,mecbur kaliyorum canin kizimi birakamiyorum kalamam onsuz ben eskiden birhafta kafa dinlemeye kaynim zorlamisti kendilerinde kalmistim oldüm dirilmistim onu kaybetim diye yemeden icmeden kesilmistim o zaman mecbur dondum iste, ama neoldu iki hafta sonra bu pisligili ogrenmistim yok artik benden bukadr kredisi bitti artik onun

Ne alakası var bence sustuğun sürece suçlu olursun. Bu senin gururunla oynanmış bir şey. Şahsına hakaret gibi. Bi kendine duygularına bak. Bütün düzenini bozdu psikolojini bozdu. Kızın için de aynılarını yaptı. Sence hangi insan burada sana suçlusun der ki? Ayrıca sen nikahını nerede yaptın? Alman hukukuna göre mi türk hukukuna göre mi hangi evlilik cüzdanı var sende?
olay patladi zaten canim herkez duydu inkar edip durdu ama kadin bile anlatti,hatta bu dökümanlarda ona mesj gonderdigini gordum acaba bunlar ise yararmi merak ediyorum, iki yerdede nikahim var hem ilkin burda bitemsi gerekiyormus galiba oyle duydum

herkese iyi geceler ilk once daha once konu acmistim aldatildim diye ve suan cocougum icin evden gidemiyorun cunku okulu var ve aileme gitmek istiyorum ama ccoougumu zorlan getiremiyorun gelmez cok uzuluyor cunku bu se...siz gitmiyorda evden okadr yalvardim nalet gitmiyor keyfini bozarmi iste,ama dayanamiyorum ayni havayi solumak bile zoruma gidiyor,duyduklarima ogrendiklerime dayanamiyorum cocuguna bile bagiriyorun senin yuzunden kaliyirum burda diye zor tutuyorum kendimi diyorun gururum ccougumdan onemli degil onun icin bu pislige dayandim bugune kadr,biraz cesaretli olsa ccocougum alip gitcem ama sus pus cocuk neyacagimi bilmiyorum kesin bitircem zatende iste bir an once ev bulmak istiyirum ama biliyorun hemen olacak seyler degil ama duramiyorum artik bu evde,bu pislik halen onunla gorustugunu biliyorum bu beni yiyip bitiryor diycegim oki size soruyorum, nasil bir yol izlemeliyim bagzi kanunlar var ama cok caresiz yalnizim burda

ALmanyada kalmak istiyorsan oncelikle avukat bulmalisin o kadar almancan yoksa oncelikle belediyene yada en yakin karakola git illa yardim eden olur , basina gelenleri anlat cocugunun egitimi icin kalmak istedigini soyle illaki bir caresi bulunur, kadin yardim kuruluslari var cunku. Zor bir surec olur ama illaki bir yolu bulunur.
Yoksa cocuguda alip turkiyeye gideceksin ama o zamanda velayet falan olaylarindan dolayi adam fark edip seni havalimaninda durdurtabilir tabi cocugu istiyorsa. Kisaca sen kendin icin birsey yapmazsan kimse yapmaz.
Cocuk cocuktur onun demesine bakma sen vereceksin karari

İki yerde de varsa iki yerden de boşanman lazım canım. Bırak ne halt yerse yesin sen kendini çocuğunu düşün ve giriş yarın ilk işine. Allah yardımcın olsun. İnan bana seni it gibi arayacak o iş işten geçince. Ezdirme kendini. Öncelik sen ve kızında olmalı.

ALmanyada kalmak istiyorsan oncelikle avukat bulmalisin o kadar almancan yoksa oncelikle belediyene yada en yakin karakola git illa yardim eden olur , basina gelenleri anlat cocugunun egitimi icin kalmak istedigini soyle illaki bir caresi bulunur, kadin yardim kuruluslari var cunku. Zor bir surec olur ama illaki bir yolu bulunur.
Yoksa cocuguda alip turkiyeye gideceksin ama o zamanda velayet falan olaylarindan dolayi adam fark edip seni havalimaninda durdurtabilir tabi cocugu istiyorsa. Kisaca sen kendin icin birsey yapmazsan kimse yapmaz.
Cocuk cocuktur onun demesine bakma sen vereceksin karari
dogmadim ama burda buyudum canin herkes turkiyeye git diyor ama ailem hepimiz burdayiz yazdiklarimda galiba anlasmazlik var, ev derdindeyim tek suan birde para iste yorumun icin cok saul

İki yerde de varsa iki yerden de boşanman lazım canım. Bırak ne halt yerse yesin sen kendini çocuğunu düşün ve giriş yarın ilk işine. Allah yardımcın olsun. İnan bana seni it gibi arayacak o iş işten geçince. Ezdirme kendini. Öncelik sen ve kızında olmalı.
normalde benim hakkim evde kalmak ama adam adam degilki iste hicbirsey olmamis gibi devam etmek derdinde ben neyaotimki diyor ozaman tepem atiyor varya,beni istedginden degil kullancak akli sira iste cok ezdirdim kendimi cok hakilisn 15 senem bosa gecti malesf encokta ona yanarim zaten bu olay onu hem icimde hem kafamda bitirmemi sagladi onada seviniyorum ne hali varsa gorsun, gitsin sevdigi kadini kacirsin hep yapmak istemis zaten offf nerler duydum neler:cry:arkmadan nerler yapmak neler dusunmus kadin icin vayy 15 seneme diyorum

dogmadim ama burda buyudum canin herkes turkiyeye git diyor ama ailem hepimiz burdayiz yazdiklarimda galiba anlasmazlik var, ev derdindeyim tek suan birde para iste yorumun icin cok saul

Ohoo ailen falan ordaysa neden sana destek cikmiyorlar ? Zaten ailende ordaysa turkiyeye donmenin bir mantigi yok. Ailende kalsa biraz is bulana eve bulana kadar falan. Calisiyormusun ? Arastirmak lazim acaba devlet senin gibilere issizlik parasi tarzi birsey veriyormu diye. Bence oncelikle bir avukat bulmalisin sana en iyi o bilgi veriri yol gosterir.

Bence çok doğru yapıyorsun. Çocuğunun neye ihtiyacı varsa onu yap. Hem babadan ayrıl hem arkadaşlardan hem bildiğin ülkeden çocuğa ağır gelebilir. Belki burda uyum sorunları Yaşar. Sabırlı ol.

Ohoo ailen falan ordaysa neden sana destek cikmiyorlar ? Zaten ailende ordaysa turkiyeye donmenin bir mantigi yok. Ailende kalsa biraz is bulana eve bulana kadar falan. Calisiyormusun ? Arastirmak lazim acaba devlet senin gibilere issizlik parasi tarzi birsey veriyormu diye. Bence oncelikle bir avukat bulmalisin sana en iyi o bilgi veriri yol gosterir.
soylemdim canim eskiden onlari cok uzdum babam saulsun hep saip cikti ramazan vakti onllati sıkıntiya sokmak istemiyorum ama bu sefer kendi basima yapacagimi onada bunu gostermek istiyorum zaten,kendi basima birdeylri basarma zamani geldi,yardimlar oluyormus devlette iste sabredip ugrasmak lazim ilkin ev bulmama lazim iste oda hemen kolay olmicak belli,cocuk olmasaydi bir dakka dururmuydum ahhh caresizli iste cocugun oldumu hersey degisiyor

Bence çok doğru yapıyorsun. Çocuğunun neye ihtiyacı varsa onu yap. Hem babadan ayrıl hem arkadaşlardan hem bildiğin ülkeden çocuğa ağır gelebilir. Belki burda uyum sorunları Yaşar. Sabırlı ol.
cok tesekkur edrim yorumun iyi geldi bana inan okadr zor duruyorumki suan burda,tek kizim icin onun duzenini bozmak istemdigim icin yakinda ev bulup cikmak istiyorum bizi bu hale getiren o pislik bu isi yaparken dusundumu acaba kizini simdi dgerli oldu, iste benim kiz biraz agzini acip birdey diyemiyorki onada cok gormuyorun kaldi aramizda coccuk

cok tesekkur edrim yorumun iyi geldi bana inan okadr zor duruyorumki suan burda,tek kizim icin onun duzenini bozmak istemdigim icin yakinda ev bulup cikmak istiyorum bizi bu hale getiren o pislik bu isi yaparken dusundumu acaba kizini simdi dgerli oldu, iste benim kiz biraz agzini acip birdey diyemiyorki onada cok gormuyorun kaldi aramizda coccuk
Ben de boşandım. Kızın babasını her zaman sevecek. Onları ayırmamaya çalış. Bakarsın boşandıktan sonra hiç arayıp sormuyor kızını o Zaman gidersin başka şehre. Çocuğun boynunu bükme. Boşanan iki arkadaşım var. Eski eşleri çocukları hiç aramıyor. En büyük sorunları bu. Aldatılmayı falan tamamen unuttular. Arayıp ne olur gel çocukla Zaman geçir diye yalvarmak zorunda kalıyorlar bazen.

Ben de boşandım. Kızın babasını her zaman sevecek. Onları ayırmamaya çalış. Bakarsın boşandıktan sonra hiç arayıp sormuyor kızını o Zaman gidersin başka şehre. Çocuğun boynunu bükme. Boşanan iki arkadaşım var. Eski eşleri çocukları hiç aramıyor. En büyük sorunları bu. Aldatılmayı falan tamamen unuttular. Arayıp ne olur gel çocukla Zaman geçir diye yalvarmak zorunda kalıyorlar bazen.
yok amacim ayirmak degil sadece benimle kalsin istiyorum vermem diyor dedim gorursun zaten duskun kizinada zaten ama onun birkamicagimi bildiginden boyle yapiyor en buyuk zaafimi iyi biliyor,allahim bi an once kurtarsin beni burdan gitmemek icin kendimi zor tutyorum,halen telefonuna bakmaya calisyorum gene sifre degisirtirmis adi belliki halen gorusruyor rezil ayrilmadan bu dusuncelerden kurtulamicam o beni deli ediyor keske biraz daha kanit yakalasam

Turkiyeye donme cocugunun egitimi ve gelecegi icin. Ayrica babanin yazili izni olmadan ulke disina cikaramazsin cocugu.. ınsallah almanyada yasayan arkadaslar yol gosterir yardimci olurlar. Uni mezunu musunuz? Degilseniz bi sekilde okursunuz cocuk da okula gidiyo madem.. Allah yardimciniz olsun..

Turkiyeye donme cocugunun egitimi ve gelecegi icin. Ayrica babanin yazili izni olmadan ulke disina cikaramazsin cocugu.. ınsallah almanyada yasayan arkadaslar yol gosterir yardimci olurlar. Uni mezunu musunuz? Degilseniz bi sekilde okursunuz cocuk da okula gidiyo madem.. Allah yardimciniz olsun..
canim turkiyeyle ilgili birsey yazmadim herkez yalnis anlamis aciklik getireyim,yinede tesekkurler yorumun icin

almanyada yasayanlar yazsin deyince ben herkez turkiyeye donme durumu zannedi sanirim bu yanlis alnma icin ozur dilerim, türk sitesi olunca oyle yazma geregi duydum herkse iyi gceler yorumlarinizi bekliyorum:KK54:

Belli yaştan küçük çocuğu özellikle kız çocuğunu anneye veriyorlar zannediyorum.Sen kızınla bu konuyu sakin bir zamanda konuş.Senin minimum derecede etkilenmeni istiyorum de,asla babanla görüşmeni engelleme niyetim yok de.Çocuk buna güvenirse seninle her yere gelir bence.O da şimdi şoktadır,aldatılmaktı gururdu daha bunlara bizim baktığımız açıdan bakamıyor.Eski eşine de çocuğun yanında bu tarz şeyler konuşmamakla ilgili net bir kural koyun,duygusal bir yavrunuz varmış onu alet edip psikolojik şiddet uygulamasına müsade etmeyin.Gerekirse tehdit et çocuğumun psikolojisini etkilediğini psikolog tespit ederse görmene bile müsade etmezler diye uydur.Birinci önceliğin evladını korumak canım sen çok güçlüsün belli ki,inşallah kızın da senin gibi dimdik çıkacak bu enkazdan

İki yerde boşanmana gerek olmaz.. Ya türk avukat tutarsın ona vekalet verirsin, olayları anlatırsın, topladığın delilleri sunarsın türkiyeye göre boşanırsın.. Sonra da o kararı almanyaya tanıtırsın.. Ya da alman hukukuna göre almanyada boşanırsın, o boşanma kararını alıp yine türk avukata gidip alman mahkeme kararının tanıtılması için dava açıp türkiyede de boşanmış olursun.. Almanyada boşanırsan avukat masraflarını jobcenter öder sanırım.. Ama zaten türkiyede de tanıma davası açmak zorunda kalacağından türk hukukuna göre boşanmanı tavsiye ederim.. Ordan aldığın kararı almanyada tanıtman daha kolay olur..

Back
X