Erkek İnfertilitesi Almanya'dan katılan arkadaslar var mı ( erkekde kısırlık ) aynı derdi paylaşan???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Runya30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
208
2
46
Almanya
selam ben almanyadan katiliyorum
burda esim tesa mesa ameliyati oldu<sonuc bek memnun edici degildi.
ve tr de micro tese yaptirmak istiyoruz ???
bu konuda aynisini yasamis arkadaslar varmi

Canim öncelikle gecmis olsun
Bilmiyorum ama esinde teseyle sperm bulundumu?
Benim esimde burda 3 kez tese oldu sperm bulunmustu ama 4 kez migro denedik olmadi.
TRkiyede migroteseyle baya bir sperm bulundu hatta fazlasida donduruldu.
Ve trkiyede 3.toplamda 7. migro tedavimde hamile kaldim tr kiyede nerde denemeyi dusunuyorsun'?
Bencede burda fazla bekleme vatanimiz bu konuda süper ve cok ileride ALLAHIM GONLUNE GORE VERSIN INSEALLAHHHH

Merhaba , cevap yazdigin icin tesekkürler,
size de bu konuda gecmis olsun !!!
Ya hic sorma biz burada uni klinik homburgda (saarland)ameliyat olduk ve bize anlattiklari sekilde olmadi hersey.yani 3 parcacik sol tarftan ve 3 parcacik sag tarafdan alinacak dediler ön konusmalarda.
ama bunlar 4 sol 4 sag almislar herneyse buna da razi olduk tabi ki ameliyatdan sonra bunlari bize rapor halinde veriyorlar .ama bize labora gönderecegiz dediler hani olumlu olursa dondurma amaciylen .evet ve ben raporu inceledikden sonra,1 parcada patologiye gönderdiklerini ,1parca sol 1 parcada sag tarafdan laboratuar a gönderdiklerini ögreniyoum. yani saka gibi............
ve bize hic bir sekilde canli olmadigini söylediler dünyam yikildi o an ......
yani ikinci denemeyi istbulda fertijin diye bir kliniklde yaptirmayi düsünüyoruz!
siz nerde yaptirdiniz???

selam kizlar

benim bir arkadasin esindede öyle bir sorun vardi

tr gen art ta gittiler----tese icin
simdi bir yasinda kizlari var
burda 3 kez basarisizken türkiyede emen ilk denemede hamile kaldi

hemen tr de tedavi ol derim

bol sanslar tatlim

selam ben almanyadan katiliyorum
burda esim tesa mesa ameliyati oldu<sonuc bek memnun edici degildi.
ve tr de micro tese yaptirmak istiyoruz ???
bu konuda aynisini yasamis arkadaslar varmi

Merhab runya
geçmis olsun
benim esimde azosperm
biz fransa'da yasiyoruz
8 nisan sabahi TESE ameliyati oldu ve o gün güzel haberi aldik bulundu diye
bu kadar iyi geçecegini hiç beklemiyorduk zaten ikinciyi türkiye'de mikro tese yaptirmayi düsünÜyorduk ki allaha sükür hiç gerek kalmadi
tabii bu ülkeden ülkeye degisebilir ve doktordan doktorada degisebilir
iyi merkez bulmanizi tavsiye ederim
ikinciyi türkiye'de deneyin tabii maddi durumunuz müsait ediyorsa
biz fransa'da yaptirdik çünki burda tüp bebek masrafini sigorta 100% karsiliyor cebimizden bir kurus çikmadan

slm bende almanyada yasiyorum benim esimde azossperm ve klienefelder sendromu var esimde 1.5 sene önce micro tese yapildi ve 2 tane canli sperm bulundu ama dr pek umutlu degil tutmaya bilir bunu bile bulmamiz sans dediler.tam tedeviye basliyacaz hep maddi manevi hep aksilikler oldu bir türlü kismet olmadi,bide bende prolaktin yüksekligi vardi ama simdide cok düsük normale cikmadi,suandada esim issiz oyüzden bekliyoruz,bol bol dualar okuyun yer gök dduayla,ben yasin,ismi azam duasini ve kenzlars duasini hergün okumaya calisiyorum,bide günde ya evvelu diye tesbih cekin,ama kalbinizden ya olmaazsa diye gecirmeyen,ben 4 senedir ugrasiyorum olmadi ama allahtan umut kesilmez,ben burda neler gördüm duydum ,ne tedaviler olupta cocugu olmayan tedaviden sonra hamile kalan,yeterki rabbim oldesin ne mucizeler var

Back
X