almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

selam canim... bugun cok güzel haberlerle geldim.Deger 414 olmus,e2 ve Progesteron yükselmis.Sali gunu Allahim nasip Kismet ederse usg icin terminim var.Bugun usg ile bakmadi kanama daha devam ediyor diye kurcalamak istemedi.Allahim sana sükürler olsun insallah böyle devam eder yüce Rabbim sanada ve isteyen tüm arkadaslara nasip etsin canim.Duamdasin senin icinde hergun dua ediyorum Ismini bilmesemde duam yerini bulacak inaniyorum.Lutfen Novuma git ve inan olacagina

Rabbim nebuyuksun sennnn, Allahim zararsiz ziyansiz kucagina almayida nasip etsin insallahcanim yaa.. inanokurken ve yazarken gozlerim doldu....
dualarinda olmak bile yeter canim.. insaallah bende artik cok umitliyim.Allah senden razi olsun...

Slm arkadaşlar, yazdıklarınızı bugün okudum, maşallah Allah yavrunu kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Bizde Frankfurt'da denedik 3 defa, ama bende 9. Günde hep adet oldum ve kan testinde bebişlerimin hiç tutunmadıklarıni öğrendim.
Her defasında 12-14 yumurta toplandı, ikitane birinci kalite embriyo transfer edildi, en az bir hafta sürekli uzandım, namazımı bile oturduğum yerden kıldım, kısmet olmadı. Eşim pek gönüllü değil ama, ben bir kezde İstanbul'da denemeği cok istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, yaşamayan bilemez bu sıkıntıları

Canim eger illaki turkiyede yapmak istiyorsan bende bahceciyi tavsiye ederim.cunku okadar guzel yazilar varki oklinikle ilgili. Ama tabiki karar yinedesenin, ve cok iyi arastir gitmeden once..cunku cok kolay degil baska yerde tedavi..ama ben simdilik seylaa arkadasin yaptigi klinigi essen novumu dusunuyorum. Ama once birkac adetim gecsin, vucut toparlansin diyorum..

ben türkiyede adanada kizima tedavi oldum canim.istersen orayi tavsiye edebilirim.Novum essende almanyada basari orani cok yüksek bir Klinik. halen cok ilgililer.azonce Telefon actil Doktor .kanamam oldugu icin . simdilik Durdu gibi tekrar olursa yine gidecegim oraya igne vuracaklar kanama Dursun diye.Allahim hepimiz hakkinda hayirlisini versin insallah.esinle anlasiyor olman cok ama cok iyi bir durum böyle tedavilerde eslerin birbirine destegi inanilmaz önemli.dilerimki yüce rabbim bu mutlulugunuzu uyumunuzu ikinizin ortak meyvesi ile ödüllendirsin canim

Aaa canim adanada nerdeyaptin, ve benim memleketimde adana yakinlarinda:) adanalimisin yoksa , hemseriyizzz desene:) birde adanadaki klinik nasildi tedavi ve ilgisi maliyeti neydi acaba. Anlatirsan sevinirim canim

Hayalimikiz81 rumuzlu arkadasim, rabbim insaalah senin de yuzunu guldurucek..dualarim seninle.. peki burdaki klinikte negibi tedaviler ve testler uyguladilar sana. Sorun ne, neden olmuyor? Bu konuyla ilgili arastirmalari yaptimi klinikteki dr.larin. kisacasi teshis ve tedavilerini anlatabilirsen sevinirim, fikir olmasi acisindan canim. Paylasip eksiklerimizi ogrenelim

selam canim iyi olmana cok sevindim inan.Canim novumdaki doktorum Katzorke .en deneyimli ve bilgili prof. ama diger doktorlarinda cok iyi oldugunu duydum oradaki hastalardan.hepsi guler yuzlu ve sabirli .Adanaliyim canim.Annemler halen adanada yasiyorlar tatillerde gidiyorum.Adanada tedavi olmamin sebebide oydu anacigimin yanimda olmasini istedim.Adanada özel ankada tüpbebek merkezinde tedavi gördüm.Gökhan Ciragil doktorumdu.Orasida harika bir Klinik cok alakalilar.Cok yardimci oldular.Ayrica buradaki tedavilerimde ters giden birseyler oldugunda hemen Gökhan beyi arayip onunda görüslerini aldim canim.Kizima torunum der resimlerini arada gönderiyorum onlara.Allah Gökhan bey ve ekibinden binlerce kere razi olsun benimle birlikte agladiklarini biliyorum kizimda kanama gecirince :16::16:

Hayalimikiz81 rumuzlu arkadasim, rabbim insaalah senin de yuzunu guldurucek..dualarim seninle.. peki burdaki klinikte negibi tedaviler ve testler uyguladilar sana. Sorun ne, neden olmuyor? Bu konuyla ilgili arastirmalari yaptimi klinikteki dr.larin. kisacasi teshis ve tedavilerini anlatabilirsen sevinirim, fikir olmasi acisindan canim. Paylasip eksiklerimizi ogrenelim

Slm canım, âmin Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, dualara cok ihtiyacımız var, insan istediği her şeye Allah'ın izniyle, çalışıp sahip olabiliyor, fakat bir ölüm, birde doğum sadece Allah isteyince olabiliyor. İnşallah bizidi önce evlat hasretiyle sonrada acısıyla sınamaz.
Ben evlendikten 4-5 ay sonra spontan hamile kaldım, fakat maalesef 11 haftalıkken kaybettim, sonrada nir daha olmadı, eşimle bir takım hormon testleri ve spermiyogram yaptırdık, benim beynimde iyi huylu Timor olduğunu ve o yüzden bazı aylar yumurtlama olmadığını, eşimdede azosperm olduğunu öğrendik. Ben hormon hapı kullanıyorum, ve artık değerlerim düzene girdi, ama eşimden dolayı direk tüp bebek yapmamızı tavsiye ettiler, bir defa dondurulmuş, iki defada taze denedik olmadı, doktorlar bir sürü tahliller yaptılar, Allah'a şükür, hepsi temiz çıktı. Mayıs sonu Haziran başı mutlaka İstanbul'da denemek istiyorum fakat eşim benim kadar üzerine düşmüyor, izin bile almadı henüz, bilmiyorum ne olacak...

selam canim iyi olmana cok sevindim inan.Canim novumdaki doktorum Katzorke .en deneyimli ve bilgili prof. ama diger doktorlarinda cok iyi oldugunu duydum oradaki hastalardan.hepsi guler yuzlu ve sabirli .Adanaliyim canim.Annemler halen adanada yasiyorlar tatillerde gidiyorum.Adanada tedavi olmamin sebebide oydu anacigimin yanimda olmasini istedim.Adanada özel ankada tüpbebek merkezinde tedavi gördüm.Gökhan Ciragil doktorumdu.Orasida harika bir Klinik cok alakalilar.Cok yardimci oldular.Ayrica buradaki tedavilerimde ters giden birseyler oldugunda hemen Gökhan beyi arayip onunda görüslerini aldim canim.Kizima torunum der resimlerini arada gönderiyorum onlara.Allah Gökhan bey ve ekibinden binlerce kere razi olsun benimle birlikte agladiklarini biliyorum kizimda kanama gecirince :16::16:

Allahim hep iyi kisilerle karsilastirsin bizleri canim, ne mutlu sana iyi dr.larin varmis.
ben eger cesaretimi toplayip son hakkimi novumda denersem, insallah busefer iyi sonuc alirim. Yok baktim olmadi artik adanada yapmak isterim, cunku adana enazindan memleketime yakin ailem ordA.vede adanadan enazindan iyi sonuc almissin demekki isini iyi yapan biyer.. Verdigin bilgi ve yardimlar icin eksik olma arkadasim..

Slm canım, âmin Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, dualara cok ihtiyacımız var, insan istediği her şeye Allah'ın izniyle, çalışıp sahip olabiliyor, fakat bir ölüm, birde doğum sadece Allah isteyince olabiliyor. İnşallah bizidi önce evlat hasretiyle sonrada acısıyla sınamaz.
Ben evlendikten 4-5 ay sonra spontan hamile kaldım, fakat maalesef 11 haftalıkken kaybettim, sonrada nir daha olmadı, eşimle bir takım hormon testleri ve spermiyogram yaptırdık, benim beynimde iyi huylu Timor olduğunu ve o yüzden bazı aylar yumurtlama olmadığını, eşimdede azosperm olduğunu öğrendik. Ben hormon hapı kullanıyorum, ve artık değerlerim düzene girdi, ama eşimden dolayı direk tüp bebek yapmamızı tavsiye ettiler, bir defa dondurulmuş, iki defada taze denedik olmadı, doktorlar bir sürü tahliller yaptılar, Allah'a şükür, hepsi temiz çıktı. Mayıs sonu Haziran başı mutlaka İstanbul'da denemek istiyorum fakat eşim benim kadar üzerine düşmüyor, izin bile almadı henüz, bilmiyorum ne olacak...

Nekadar dogru soyledin canim, malesef bi olume bi doguma care yok. Rahman dilemedikce olmuyo..
ama ben turkiyede sansin olacagini inaniyorum canim..onunla bol bol konusup bu konuya hazirlikli olduguna ikna etmeye calis.
peki neden tutmadigiyla ilgili sana bisey soyledimi klinigin..?

Nekadar dogru soyledin canim, malesef bi olume bi doguma care yok. Rahman dilemedikce olmuyo..
ama ben turkiyede sansin olacagini inaniyorum canim..onunla bol bol konusup bu konuya hazirlikli olduguna ikna etmeye calis.
peki neden tutmadigiyla ilgili sana bisey soyledimi klinigin..?

Neden tutmadığını bulamadılar, tutmaması için bir beden yok dediler.
Bu arada bizim Türkiye işi eşim izin alamadığı için yattı, burada başka bir hastane arıyorum, olmazsa eşim söz verdi sene sonuna izin ayarlayazakmış, bakalım, kısmet...
Sen neler yaptın bu arada, bir gelişme varmı?

Neden tutmadığını bulamadılar, tutmaması için bir beden yok dediler.
Bu arada bizim Türkiye işi eşim izin alamadığı için yattı, burada başka bir hastane arıyorum, olmazsa eşim söz verdi sene sonuna izin ayarlayazakmış, bakalım, kısmet...
Sen neler yaptın bu arada, bir gelişme varmı?

Herseyin hayirlisi olsun canim, vardir bundada bir hikmet.
burda seylaa arkadasin dedigi essendeki novum klinik suan iyi biyere benziyor.. birazcik kendimi toparlamayi bekliyorum, adetlerim felan bir duzene binsin kismetse orda baslicam tedaviye..
istersen sende bir incele klinigi, belki hosuna gider..yada hangisi hakkimiza hayirliysa yonumuzu o tarafa cevirsin Allah im..

Seylaa canim, yarin sanirim keseleri gormek icin randevun vardi.. insallah hayirli guzel haberler le gelmeni bekliyorum ..
rabbim tamamina erdirsin.

canim cok sagol beni dusundugun icin.Bugun kasik ve bel agrisiyla doktora gittim.Kese gozuktu ama cok kucuk ve icinde birsey gozukmedi.sanirim bosgebelik yasiyorum.yine kan alindi yarin aksam uzeri sonuc belli olacak artisa gore sagliklimi degilmi ona gore hastaneye gitmem gerekecek galiba.Allahim hakkimizda hayirlisi neyse onu versin.Agrilar halen devam ediyor gecmiyor hic oyuzden tehlikeli bakalim neler yasamam gerekiyorsa yasayacagim

Seylaa canim, yarin sanirim keseleri gormek icin randevun vardi.. insallah hayirli guzel haberler le gelmeni bekliyorum ..
rabbim tamamina erdirsin.

selam canim .... bugun doktorum aradi hcg cok guzel katlamis %90 artis olmus heriki gunde bir. biraz gec gelisebilir Embryo dedi.haftaya sali gunu tekrar us terminim var. ozaman görmemiz lazimmis.gec gelisimse 12. haftaya Kadar yakalar dedi.BAkalim kaderimiz haftaya girecegim us a bagli.Allahim hepimiz hakkinda hayirlisini versin insallah

canim cok sagol beni dusundugun icin.Bugun kasik ve bel agrisiyla doktora gittim.Kese gozuktu ama cok kucuk ve icinde birsey gozukmedi.sanirim bosgebelik yasiyorum.yine kan alindi yarin aksam uzeri sonuc belli olacak artisa gore sagliklimi degilmi ona gore hastaneye gitmem gerekecek galiba.Allahim hakkimizda hayirlisi neyse onu versin.Agrilar halen devam ediyor gecmiyor hic oyuzden tehlikeli bakalim neler yasamam gerekiyorsa yasayacagim

Ah canim ya, sevincini bile dogru durust yasayamiyorsun... ama hayat bir imtihan sikma sakin canini. Bence daha keseyi gormek icin cok erkendi. Oyuzden goremedi dr.Haftaya artik sevincini insallah doya doya yasiyacaksin.. dualarimdasin canim...

selam canim .... bugun doktorum aradi hcg cok guzel katlamis %90 artis olmus heriki gunde bir. biraz gec gelisebilir Embryo dedi.haftaya sali gunu tekrar us terminim var. ozaman görmemiz lazimmis.gec gelisimse 12. haftaya Kadar yakalar dedi.BAkalim kaderimiz haftaya girecegim us a bagli.Allahim hepimiz hakkinda hayirlisini versin insallah

Bak bu guzel haber iste., bhcg artisi cok onemli,sayet bos gebelik olsaydi artis olmazdi bence..
zaten bence keseyi gormek icin cok erkendi. Cunku senin transferin sanirim 14 subat felandi.anca haftaya zaten keseyi ,embriyoyu tam olarak gorur...iste ozaman bayram gunudur:)

Allah yardimcin olsun canim, Allah bebegine saglik ve uzun ömürler versin insallah...

Bak bu guzel haber iste., bhcg artisi cok onemli,sayet bos gebelik olsaydi artis olmazdi bence..
zaten bence keseyi gormek icin cok erkendi. Cunku senin transferin sanirim 14 subat felandi.anca haftaya zaten keseyi ,embriyoyu tam olarak gorur...iste ozaman bayram gunudur:)

sagol canim destegin icin,hergün senin icinde dua ediyorum Rabbim Kabul etsin insallah. sen naptin geldimi formlar novumdan ... ben inaniyorum orasi sanada Ugurlu gelecek .krankenkassenla konustunmu canim bak cogu kasselar %100 ödüyorlar.Novum sana yeni vertrag verecek uzerinde %50 ödeme sana ait diye.Bizdede oyleydi sonra krankenkassedan mektup geldi kendi payimiza düseni biz odeyip bütün rechnunglari krankenkasseya gonderdik odedigimiz parayi kurusu kurusuna bize geri oduyorlar.Bir dene arkadasim belki seninde oyle olur.Ben halen yan gelip yatiyorum evde gel keyfim gel dicem ama slkllmaya basladim.2 haftayi gecti yatiyorum.Ama ALlahim insallah icimde yesermekte olan kuzumu saglikla kucagima almayi nasip etsin ben 9 ay yatmaya raziyim.Gelismelerden beni haberdar et olurmu.

Allah yardimcin olsun canim, Allah bebegine saglik ve uzun ömürler versin insallah...

tesekkurederim hayalimikiz .Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah.Canim esin izin alamamis.Üzülme vardir bundada bir hayr.Eger cok uzak gelmezse sana essen novumu dene sende.Ben cok memnun kaldim.ALmanyada ilk siralarda yer Alan bir Klinik.Doktorlar cok iyi ve tecrubeli.Bakarsin Türkiyeye gitmeye gerek kalmaz.Allahim yar ve yardimcin olsun.

Back
X