- Konu Sahibi karabiber25
canim yapiliyor almanyada fa in bile yapabilir. Ofis histeroskopy dersen onlar praxiste yapiyorlar ama laparoskopy dersen eger hastaneye Überweisung veriyorlar .Birde eileiterröntgen var .Bana 3 ude yapildi. Once ofis yaptilar onu cebinden oduyorsun 150 civariydi yanlis hatirlamiyorsam . Hastanede laparoskopy krankenkasse karsiliyor.Ikisinide narkozla yaptilar bende. Ofis te rahim icine Kamera ile giriyorlar ve rahimi tupleri inceliyorlar . Laparoskopy de gobek ve kasiklarda birer tane olmak uzere delikler aciliyor.Karnini bir tur gazla sisirip organlari ayirip tuplerin icine ilac veriyorlar ve karin bosluguna gecip gecmedigini izliyorlar. Baska bir yontem daha var o cok agrili oda 50 civari .catala cikiyorsun muayene pozisyonunda .Spekulum takildikdan sonra rahim icine kataterle tuplere yakin bolume mavi bir sivi gonderiyorlar. ultrason yada Ileri teknik varsa rontgen cihazi ile tupten gecip gecmedigine bakiyorlar . Ama cok agrili ben cigligi bastim onda.
Seyla cim benim dedigim sonuncusu ilacli rahim filmi.Hsg ve laparoskopi doktoro sordum yapiyoruz dedi.Ama ilacli rahim filmi ni cekmiyolar.