- Konu Sahibi MutfaKKedisi
Hayir canim ayak uyduramazsin. Ben Istanbul'da dogmus, buyumus, okumus biri olarak kesin donus yapmaktan korkuyorum. Senin yapacagini sanmiyorum. Istanbul'da gecim zor. Cok iyi dusun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Arkadaslar....
Kisaca özetlemeye calisayim:
20 yasindayim, yarim sene önce hemsire olarak basariyla okulumu bitirdim ve evliyim (esim yari alman, yari türk).
Esim malesef yaklasik 3 aydir issiz, bense calisiyorum ama calistigim Hastaneden pek memnun degilim dogrusu.
Gecende esimle biraz sohbet ettik ve türkiyeye dönsek, acaba orda hayatimiz nasil olur, acaba ayak uydurabilirmiyiz diye sorduk birbirimize. Sizce almanyada dogup büyümüs insanlar icin, dönüs cokmu zor olur? Orda is bulmak vs. cok mu zor olur?
Calisma izni alabilirmiyizki? Esim ve ben cünkü alman vatandasiyiz.... Esimin türkceside cok iyi degil... Dönersek eger gidecegimiz sehir Istanbul olur, cünkü cogu akrabalarimiz orda.
Fikirlerinizi alabilirmiyim Hanimlar :26:
Merhaba Arkadaşlar,
ben 2006 yıllında üniversitemi bitirdikten sonra alman bir şirketle Türkiye'ye yerleştim ve bir gün pişman olmadım. Istanbul'lu oldum olalı çok seviyordum o yüzden çok kolayda adapte oldum. Sonradan evlendim ve şuanda başka bir alman şirketinde Operasyon sorumlusu olarak çalışıyorum. Istanbuldaki bulduğum şartları Almanya'da 40 yıl çalışsam bulamazdım herhalde. Çok iyi bir eşim ve çok güzel bir işim var. Artık Almanya'ya gittiğimde 10 gün zor kalıyorum hemen buradaki güzel hayatımı özlüyorum, arkadaşın dediği gibi Almanya'da zaman hiç geçmiyor ama burada o kadar çabuk geçiyor ki, bazen hatta baya çabuk
Demek istediğim Türkiye'yi seviyorsanız gelin, eğer macera arıyorsanız o zaman düzeninizi hiç bozmayın. Benim burada 2-3 tanıdığım var onlar çok zorlanıyor hatta Almanya'ya dönmeyi bile düşünüyorlar. Ama bunlarda genelde çalışmayıp evde oturan insanlar maalesef![]()
sakın dönme canm ordaki düzenden sonra burdaki düzensizlik seni gerer alısmazsınMerhaba Arkadaslar....
Kisaca özetlemeye calisayim:
20 yasindayim, yarim sene önce hemsire olarak basariyla okulumu bitirdim ve evliyim (esim yari alman, yari türk).
Esim malesef yaklasik 3 aydir issiz, bense calisiyorum ama calistigim Hastaneden pek memnun degilim dogrusu.
Gecende esimle biraz sohbet ettik ve türkiyeye dönsek, acaba orda hayatimiz nasil olur, acaba ayak uydurabilirmiyiz diye sorduk birbirimize. Sizce almanyada dogup büyümüs insanlar icin, dönüs cokmu zor olur? Orda is bulmak vs. cok mu zor olur?
Calisma izni alabilirmiyizki? Esim ve ben cünkü alman vatandasiyiz.... Esimin türkceside cok iyi degil... Dönersek eger gidecegimiz sehir Istanbul olur, cünkü cogu akrabalarimiz orda.
Fikirlerinizi alabilirmiyim Hanimlar :26: