Canim tavrini koy, seni saf saniyorlar herhalde. Eger verdik aldin oyunu geri derlerse, hayir almadim cok uzun zamandir da getirmenizi bekliyorum, sesimi cikarmak istemedim ne zaman geri iade edeceginizi gormek istedim. Sizin oyunu kendi rizanizla iade etmediginiz icin ben simdi soruyorum. Lutfen oyunu bul ve getir... Diyeceklerin buna benzer seyler olmali. Ozellikle kirmak istemedgini, kendisinin getirmesini bekledigini ve oyunu falan almadigini soyle. Getirmis olsaydin hatirlardim, esim surekli soruyor ben gecistirmekten biktim getirmis olsan bilmez miyiz de. Bunlar ne kadar akilli saniyor kendini yahu, geri iade ettim hatirlamiyorsun da baska turlu bir kurnazlik osla gerek boylesini de hic dymadim. Olmazsa ablasina anlat, kardesim getirdin diyor, oysaki getirmedi cunku uzun zamandir beklyiorum esim SIKISTIRIYOR. Eger oyun gelmezse artik size birsey veremem kullanmaniz icin esim kesinlikle tavir alacak aramiz bozulsun istemiyorum dersin.Hem boylelikle oyun gelmiyorsa bundan sonra birsey odunc veremiycegini kabul etmis olurlar en azindan bundan sonrasi icin garantin olur.