Canım çok geçmiş olsun

Çogu arkadaş fazla agrı çekmemiş demişsin,yahu olurmu öyle şey,sonuçta narkoz alıyorsunuz,vucudunuzda birbölge kesilip oraya protez yerleştiriliyor,dikişler v.s. Ameliyatın büyügü küçügü olmaz,o masaya yattıgınızda agrısız sızısız kalkılmaz tabiki.Ama yönteme görede agrı eşigi farklıdır,birde vücut bünyenize görede degişir.Siz kasüstü yöntemi ile ameliyat olmuşsunuz.Bu ameliyatta en agrısız olan yöntemdir,ikinci olarakta kas zarı altıdır,sonra dual plan,en son olarakta kas altıdır..Kaslarınıza hiçbir müdahale yapılmamış olması agrı oranını düşük tutar tabiki.Sizin şu anda sızlama şekliyle tabir ettiginiz agrı gayet normal,bir hafta sonra agrılarınız inanılmaz derecede azalacak.Valiz taşımaya gelince tavsizye etmem,agrınız olmasa bile sonuçta kol kasları gögüs kaslarına baglıdır,zorlamanız halinde kanama veya sıvı birikmesi gibi bir durum olabilir,yardım almanızı öneririm.Zaten büyük bir ihtimal çekçekli valizdir,ama kollarınızı fazla yormanızı,zorlamanızı tavsiye etmem.Mutlaka bir kişiden yardım isteyiniz.Tekrardan geçmiş olsun,gözünüz aydın..Kas üstü 375cc eminim dolu dolu harika bir görüntü teşkil etmiştir,merak etmedim degil hani.Sakıncası yoksa ilerki zamanlarda foto koyarsanız çok seviniriz

[/QUO
sağol canım teşekkür ederim,evet söylediklerinde haklısın,ama ben böyle bir ağrı görmedim yahu çok ağrıyor umarım en yakın zamanda atlatırım..resimleri en yakın zamanda koyarım söz