- Konu Sahibi esmer_melek
-
canım ortadan yaptıgımda yuzume cok taze bı goruntu vermıstı, arkadasların cogu yakıstırdı, bende sneın gıbı dusunuyordukm bende ceneme kadar uzatacagım , dumduz cektırırdıgımde hıc kahkul yok gıbı olacak, ıce cektırınce fonu katlı katlı duracak, yana ayırdıgımdada kahkul duzgun duracak kısaltmayı dusunmuyorum ben bakalımsağolun kızlar pırlanta84 canım ben öyle ortadan ayırınca kadınsı geliyo bana sevmiyorum tamamen uzatıyım hiç kahkül kalmasın diyorum yakıştırmıyorum kendime küçükken yapmıştım bi daha hiç denemedim yıllar önceydi tabi şimdi nasıl durur bilmiyorum princess.17 cim tşkür fotolar için kardeşininki geniş ama dümdüz gödüğm kadarıyla dimi benimkisi birazda yuvarlak 2.deki gibi hele hiç yakışmıyo 1. deki gibi yan yapmaya çalışıyorm bazen kahkülüm düz olduğu için olmuyo yan kestirmeyede cesaret edemiyorummne yapsam bilemedim tek bildiğim artık düz perçem istemediğimmm
canım söyledigin gibi yıllardır perçemle dolaşıyormuşsun doğaldır perçemlerini geri attıgında alnını açık gibi hissetmen bence bundan kaynaklanıyo senin söylediğin birazda perçemlerini tel tokalarla geri tuttur dolaş evde falan gözünü ona alıştır belki sana öyle geldiğini sanıyosundur ..mirmirmirmir
alnına takılıp kalmassan sen sorun olmıcak gor bak
sen kafana taktıgından herkes oraya bakıo sanıosundur
kız bunlar seni kıskanıyo olmasın..kaydirigubbakcemile3 hatta bence öyle de cok var böyle boşver sen böylelerini kestir sacını istedigin gibi catlat yakışmamış diyenleri aaa..yerimseniben
canım yakışmasa bu kadar rahat söyleyemezler buna emin ol güzel kızsın galiba bence kıskanıyolar yani alnın acık olsa öyle değil takma gibi şeyler söylerler gelip bunu bu şekilde sölemezler diye düşünüyorum ama şunu biliyorumki kıskançlıktan söylenen sözlerin seni incitmesine izin verme boşversene senden cok mu mükemmeller sanki ..kaydirigubbakcemile dogru istedigin gibi saçlarını kestirmeye canım sonra pişman olma önceden kestirseymişim keşke diye..yerimseniben
evet perçemsiz çıkınca sanki herkes bana bakıyo benmi öyle zannediyorumbenneyaptımki
canım bende öyleydim perçemleri geri atıyordum kendimi çok komik hissediyordum sonra uzattım attım arkaya bikaç ay sonra kendmi öyle görmeye alıştım ve daha çok yakıştığını fark ettim...yani uzatıp sabrediceksin başka yolu yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?