Sivilceli Ciltler Alnımda ki sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cirkin_ordek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
142
28
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak.
varan 1;
Ben watson dan saçım için argan yağı aldım. uzun zamandır bone takarak bir kaç saat saçımda bekletiyorum. bazı yerlerden duydum argan yağı sivilcelere faydalıymış lakin ben bunu yaptıktan sonra alnımda ve saç dibine yakın yerlerde aşırı sivilcenmelerim oldu.
varan 2;
loreal ın bb creamini almıştım. sürekli kullanmıyorum dışarı çıktığımda sadece sürüyorum. ilk önceleri krem gibi parmaklarımla sürüyordum şimdi fırçayla sürüyorum. onuda kullandıktan sonra sivilcelerim arttı sanırım. oysa oda cilt tonunu düzenlediği söyleniyor.
sonuç;
sizce bunlardan hangisi benim sivilce problemimi oluşturuyor? sivilcelerim kötü iz yapıyor sürmem gerek saçım dökülüyor yağı kullanmam gerek. yağlı abur cubur yemek de yemeyen bir insanım.

BB kremler bazı cilt tiplerinde sivilceye neden olabiliyor... Bende de oldu.
Argan yağı alerji yapmış olabilir mi acaba ?

Sivilceler için bir kaç önerim var. İlk olarak kil maskesi öneriyorum. Ama doğal kil olması önemli kimyasal içermemeli. Lekelerde de azalma yapıyor.

Sabun köpüğünün sivilcelere iyi geldiğini duymuştum...

ilk başta en çok şüphelendiğiniz ürünü bırakın... ve o süreçte kil maskesi uygulayın derim. Kili aktardan alabilirsiniz. Markettekilere itibar etmeyin fazla.
Eğer geçmezse diğer ürünü de bırakın sonuca bakın... yine çözüm olmazsa doktora gidin derim.
Beslenme alışkanlıkları buna sebep verebilir. Eğer iki kaş arasında sivilceler yoğunlaşıyorsa da karaciğer etkisi olduğunu gösterebilir...

argan yağı alerjisi testi yaptım dirsek içine 20dk bekletiliyormuş ve hiç bir etki olmadı. bone yi ve bb kremi bırakayım bakalım. kili de deneyeceğim teşekkürler.

Back
X