Ama stresim önceden de oluyodu bekarken de oluyodu yeni çıkmasının sebebi ne olabilir kiStrestendir
Evet krem çok sürüyorum özellikle güneş kremi üstüne nemlendirici krem o mu yaptı acaba ya?cildiniz yaglanmaya baslamis olabilirmi krwm falan cokmu suruyorsunuz
sivilceler icin aloevera bitkisinin icindeki jel
Bende 30 yaşında çıkmıştıAma stresim önceden de oluyodu bekarken de oluyodu yeni çıkmasının sebebi ne olabilir ki
Ben o jeli nerden bulabilriim acaba?cildiniz yaglanmaya baslamis olabilirmi krwm falan cokmu suruyorsunuz
sivilceler icin aloevera bitkisinin icindeki jel
Ya ne yapabilirim sizce küçük küçükler ve çok canımı sıkmaya başladı makyaj da yapmıyorum artık sadece göz altı kapatıcısını sürüyorum daha kötü olmasın diyeBende 30 yaşında çıkmıştı
Aloe Vera bitkisi iyidir arkadaşında dediği gibi normal saksı bitkisi etrafınızda varsa kullanın faydası olur .Ya ne yapabilirim sizce küçük küçükler ve çok canımı sıkmaya başladı makyaj da yapmıyorum artık sadece göz altı kapatıcısını sürüyorum daha kötü olmasın diye
nemlendirici kreminiz cildinize uygun degil muhtemelen ki cildiniz yaglanmis gunes kremleride bildigim kadariyla cilde uygun olanlari var sabahlari yuzunu soda ile sil aloe vera jel sur biraz bekletEvet krem çok sürüyorum özellikle güneş kremi üstüne nemlendirici krem o mu yaptı acaba ya?
aloe vera bitkisi oluyor saksida nette bile satiyorlar artik hemen hemen her evdede var komsularinda bile olabilirBen o jeli nerden bulabilriim acaba?
Bana da jeller iyi gelmedi hangi marka sizin kullandığınızCilt temizleme jeli kullan canım muhtemelen cildine temiz bakmıyorsun sabun cildi temizlemiyor çünkü.benim yüzüm çok kötüydü temizleyici jel sayesinde düzeldi şükür
Peelinge yapıyorum haftada 2 kere. Önerebilecğiniz var mı acaba ?Cilt temizleme jeli kullan canım muhtemelen cildine temiz bakmıyorsun sabun cildi temizlemiyor çünkü.benim yüzüm çok kötüydü temizleyici jel sayesinde düzeldi şükür
Denicem bakalım sağolunBenzamycin krem eczaneden al iki üç güne geçer
Bunu kullanıyorum Ersağ hem bitkisel yüzüme çok çok iyi geldi sana da öneririm çok severek kullaniyirum size de tavsiye ederimaloe vera bitkisi oluyor saksida nette bile satiyorlar artik hemen hemen her evdede var komsularinda bile olabilir
Peelinge yapıyorum haftada 2 kere. Önerebilecğiniz var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?