• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Alnımda ki sivilciler:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
Benim yaklaşık son üç aydır falan alnımda sivilce ve siyah nokta çıkmaya başladı çenemde de önceden siyah noktalar vardı ve çoğaldı baya son 2 ya da 3 aydır falan. Ne yapabilirim internetten araştırdım ama bişi bulamadım. Küçük küçük sivilciler. Siyah noktakarı da sıkıyorum elimde olmadan. Çok kafama takmaya başladım kız kardeşim bile dedi yüzün çok kötüleşmiş önceden bebek gibi tertemizdi dedi. Bildiğiniz bir krem maske tarifi falan var mı.

cildiniz yaglanmaya baslamis olabilirmi krwm falan cokmu suruyorsunuz
sivilceler icin aloevera bitkisinin icindeki jel

Ya ne yapabilirim sizce küçük küçükler ve çok canımı sıkmaya başladı makyaj da yapmıyorum artık sadece göz altı kapatıcısını sürüyorum daha kötü olmasın diye
Aloe Vera bitkisi iyidir arkadaşında dediği gibi normal saksı bitkisi etrafınızda varsa kullanın faydası olur .
Birde Gül suyunu tonik gibi temizleyici olarak kullanabilirsiniz

Evet krem çok sürüyorum özellikle güneş kremi üstüne nemlendirici krem o mu yaptı acaba ya?
nemlendirici kreminiz cildinize uygun degil muhtemelen ki cildiniz yaglanmis gunes kremleride bildigim kadariyla cilde uygun olanlari var sabahlari yuzunu soda ile sil aloe vera jel sur biraz beklet
kreminin uzerindeki ozellikleri oku mesela cok kuru ciltler icin olabilir senin kremin

Cilt temizleme jeli kullan canım muhtemelen cildine temiz bakmıyorsun sabun cildi temizlemiyor çünkü.benim yüzüm çok kötüydü temizleyici jel sayesinde düzeldi şükür

aloe vera bitkisi oluyor saksida nette bile satiyorlar artik hemen hemen her evdede var komsularinda bile olabilir
Bunu kullanıyorum Ersağ hem bitkisel yüzüme çok çok iyi geldi sana da öneririm çok severek kullaniyirum size de tavsiye ederim
Peelinge yapıyorum haftada 2 kere. Önerebilecğiniz var mı acaba ?

Eklentiler

• Screenshot_20180927-221109.webp
    Screenshot_20180927-221109.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 110
Back
X