Nörolojik birşey yoksa psikolojiktir bence.Takıntı haline gelmiş olabilir.Umarım En kısa zamanda geçer çünkü o takıntı olayını bilirim yazdıklarınızı okurken bile darlandım bu yüzdenTşk ederim. Gıdıklanır mısınız mesela onun gibi bişey. Ayak altı koltuk altı nasıl birisi tarafından Gıdıklanır bayılcak gibi olursunuz ona benzer bir şey oluyor çok feci kötü. Keşke bi tedavisi olsa. Bazen oraya bir bıçak atayım kan fışkırsın rahatlarım belki diyorum:)
Aynen aynen elimle ovalıyorum falan hemen ordaki hissi dagıtmaya çalışıyorum. Benzer durumdayız sanırımBenim de burnunun ucuyla ilgili oluyor o. Bahsetmek bile garip hissettiriyor. Şimdi bile bı karıncalandi uyuştu sanki. Birşey değsin hatta yaklassin bile istemiyorum burnumun ucuna. Elimle hemen dokunup durumu düzeltesim gelir... Çok garip cidden...
Hiç bilmiyorum ki saolasınSinir filan mi acaba.
ALLAH yardimciniz olsun.
Aynen aynen elimle ovalıyorum falan hemen ordaki hissi dagıtmaya çalışıyorum. Benzer durumdayız sanırım
Takıntı gibi bişey diil orada yaşanan ciddi bir his var malesef. Mesela daha küçük yaşlardayken yattıgımda daha fazla olıyodu elimle tepedeki saçlarımı çekerek uyumaya çalışıyorumdumNörolojik birşey yoksa psikolojiktir bence.Takıntı haline gelmiş olabilir.Umarım En kısa zamanda geçer çünkü o takıntı olayını bilirim yazdıklarınızı okurken bile darlandım bu yüzden
Benmki daha vahim durumda malesef inş sizinde ilerlemezÇok büyük bir sorun değil ama ya. İlgimi verdiğimde oluyor sadece. Yada benim etkin dışında bir şey yaklaştığında..
Yok sinizüt var zaten de ondan mı acaba dendi onla alakalı da bişey çıkmadı malesef. Sinizüt ağrı yapıyor bende ki farklı bir hisSinüzit olabilir mi acaba? Alında biriken iltihap böyle bir his yaratabilir. Ben de her kış en az iki kere sinüzit olurum. Alnımı ovalamak, tepedeki saçları çekiştirmek falan işe yarar baş ağrımı geçirmek için
Hacamat sülük düşündümde işte oraya dokunduramadığım için hep vazgeçtim. Aslında hacamat fayda edebilir ama bir arkadaş orda yoğun sinir demetleri gecebilir dikkatli ol falan dedi çok mantıklı geldi korktum açıkcasıKBB 'a gittiniz mi?Alerji olabilir.Ya da sinüzit falan.Yani alınla da ilgilidir bu hastalıklar ama muhtemelen gitmişsinizdir.Hacamat ve sülük tavsiye edebilirim.
Nöropati mi ilk defa duyuyorum bir netten inceleyim bakalım. Çevrende var mı böyle bir vaka acabaCanım sanırım tarif ettiğin şey nöropati
Merhaba kızlar. Evet başlıkta söylediğim gibi alnımda hastalık var. Ben hastalık olarak adlediyorum. Alnımın tam ortasında garip bir his oluyor kendimi bildim bileli bu rahatsızlığım var. Mesela oraya dokundurmam gözlük takamam saçım oraya düşse hemen çekerim bayılacak gibi oluyorum yani tarifi çok zor. Allah düşmanımın başına bile vermesin. Bu yuzden kaşlarımı bile kendim alıyorum gidemiyorm dokunuldugu için. Etrafınızda bnm gibi olan veya forumda bnm gibi olan var mı acaba
Psikiyatriye görün dediler bi bulgu olmadı. Nörolojik bişeyde çıkmadı. Keşke çaresi olsaydı nelerimi vermezdim
Hacamat sülük düşündümde işte oraya dokunduramadığım için hep vazgeçtim. Aslında hacamat fayda edebilir ama bir arkadaş orda yoğun sinir demetleri gecebilir dikkatli ol falan dedi çok mantıklı geldi korktum açıkcası
Baskı dokunma hepsinde oluyor. Rahatça eşimin boyun altına sokulup uyuyamam mesela çünkü uzun süreli bir baskı değme oluyor. Gözlükte alnıma burnuma kdr değen yerden itibaren başladığı için takamam. Bnde sadece kendimde var sanıyodum buna benzer durumlar varmış herkeste. Rabbim şifasını versinÇok şaşırdım şuan bende asla gözlük takamam mesela oraya baskı olunca acaip olurum basım ağrır midem bulanır böyle bi durumun başkasında olduğunu görünce şaşırdım ama bende saç teli falan değince rahatsızlık olmaz sadece baskı oluşunca olur. İlginç
Bunu uzman bir dr vs görüşüp denemek istiyorum çok tşk ederim öneriniz için saolsunAma hacamatta sinirlere dokunulmaz ki.Açıkçası yüze yaptırmadığım için kesin bir şey demiş olmayayım ama sadece ufak çizikler atılır ve kirli kan dışarı çıkarılır.Derin kesik olmaz.İşini iyi bilen bir hacamatçı bulursanız inşaALLAH faydasını görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?