Daha ziyade bayılcak gibi oluyorum. Mesela olurda bi kaza gecirsem oralardan yara alsam bandaj sargı falan nası olacak diye taaa o kısımları düşünüyorumbende de vardi nasil gecti bilmiyorum ama simdi soz soyleyince hatirladim oraya biri dokununca yada bisey degince ruhunuz daraliyor degilmi icinize sikinti cokuyor
Sizde de yoğun gıdıklanma bayılcak gibi olma çekilme falan mı oluyorduBekarken bende de vardı. Ne alakaysa evlenince geçti. Konunuzu okuyunca, aa bende de vardı aynısından dedim. Tamamen unutmuşum. O his asla anlatılmaz, yaşayan bilir. Çok fena bişey.
Şimdi, senede 2-3 defa alnımın o bölümünü tırnağımla çizmiş olarak uyanıyorum. Orada tırnak izi oluyor. Tırnağımda kısa nasıl becerdiğimi bilemiyorum. İşin komik tarafı 5 yaşındaki kızımda da ara ara görüyorum alın ortasındaki Harry Potter izini. Bence bunun çaresi yok psikolojik tamamen.
Olmaz mı, hatta kalp çarpıntısı, had safhada bağırma isteği, içimin çekilmesi. Yani yaşamayan anlayamaz. Kaş olayını tamamen kendim hallediyordum çünkü kuaför başıma yıkılacak gibi oluyordu.Sizde de yoğun gıdıklanma bayılcak gibi olma çekilme falan mı oluyordu
İnanmıyorum aynı bnm durumum yaa içime umut doğdu resmen. Nasıl gecti ne oldu nasıl atlattın lütfen ne hatrlıyosan yaz allah rızası içinOlmaz mı, hatta kalp çarpıntısı, had safhada bağırma isteği, içimin çekilmesi. Yani yaşamayan anlayamaz. Kaş olayını tamamen kendim hallediyordum çünkü kuaför başıma yıkılacak gibi oluyordu.
Yıllar evvel gittim sonra bıraktım artık bi çözüm olmayınca. Ama tıp her gecen gün ilerliyor iyi bir nöroloğa görünmem lazım haklısnzİyi bir nöroloğa gitseniz ,ben takıntı olduğunu düşünmüyorum ,çocukluktan beri varmış .
Oraya dokunulunca bayılma hissi mi var sizde de. En çok temas olabilcek yermiş sizinde allah yardımcınz olsun. Dr göründünz mü sizde pekiBenimde sol yüreğimin arasında var kötü bir durum
İnan ki konunu yazınca hatırladım, unutmuşum bile. Evlendikten sonra bir daha olmadı ama ne alakası var İnan bilmiyorum. Keşke şu çare oldu diyebilsem ama yok. Evlenince tamamen bitti. Ama kaş olayını hala kendim hallediyorum, o senelerden kalma bir travma belki.İnanmıyorum aynı bnm durumum yaa içime umut doğdu resmen. Nasıl gecti ne oldu nasıl atlattın lütfen ne hatrlıyosan yaz allah rızası için
Öyle mi. Bunu not alıp dr la konuşacağım. Ankarada veya istanbulda var mı önereceğiniz doktor. Tşk edermMerhaba bahsettiğiniz olay trigeminal nevraljide görülen trigger point diye tabir edilen bölgenin varlığı muhtemelen. Birçok insanda vardır. Nöroloji muayenesi olmanızı tavsiye ederim
Anladım. Sevindim adınıza. Allah tekrarını yaşatmasın.İnan ki konunu yazınca hatırladım, unutmuşum bile. Evlendikten sonra bir daha olmadı ama ne alakası var İnan bilmiyorum. Keşke şu çare oldu diyebilsem ama yok. Evlenince tamamen bitti. Ama kaş olayını hala kendim hallediyorum, o senelerden kalma bir travma belki.
Amin. İnşallah sizinki de mucizevi bir şekilde geçer.Anladım. Sevindim adınıza. Allah tekrarını yaşatmasın.
Gitmedim dokundurmuyorum kimseye.Oraya dokunulunca bayılma hissi mi var sizde de. En çok temas olabilcek yermiş sizinde allah yardımcınz olsun. Dr göründünz mü sizde peki
muhtemelen kendiliginden gectiki siz soyleyince hatirladimDaha ziyade bayılcak gibi oluyorum. Mesela olurda bi kaza gecirsem oralardan yara alsam bandaj sargı falan nası olacak diye taaa o kısımları düşünüyorumsizin kendiliğinizden mi gecti peki
Öyle mi. Bunu not alıp dr la konuşacağım. Ankarada veya istanbulda var mı önereceğiniz doktor. Tşk ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?