Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim yaklaşık 2 sene önce alnımdan saçlar çıkmaya başladı çıkanları uzatmaya çalışıyorum ama bir daha çıkmalarını da istemiyorum saçımın her yeri büyük bir hızla uzarken oralar uzamıyor ne yapabilirm onlar için fisfisfis
bıtek ben sanırıdım (( ya aynı problem bendede var okadar ozenıyorumkı sacının tamamını arkaya toplayanlara ama yapamıyorum onlar şapka gıbı dıkıloyalar( bende yapılcak bısey yok
Benim yaklaşık 2 sene önce alnımdan saçlar çıkmaya başladı çıkanları uzatmaya çalışıyorum ama bir daha çıkmalarını da istemiyorum saçımın her yeri büyük bir hızla uzarken oralar uzamıyor ne yapabilirm onlar için fisfisfis
Benim 8 yıldır var bi çözüm bulamadım. Ama uzuyor zamanla perçeme kahküle saça karışıyor altlarından yenileri çıkıyor. Zamanla düzelir ben umutluyum asla aldırma erkek gibi çıkar kuaföre yalvardım almam dedi aldırırsan da kapıdan içeri sokmam dedi sırnaşık şey demekki bi bildiği var
valla ben aldırdım bin pişman oldum daha bi koyu daha kalın çıkıyor ama uzamıyorda öle kalıyor..((
sakın aldırmayın valla en iyisi epilasyon...aldırınca azıyo bunlar..