Doğal Saç Bakım Kürleri Alnımdan çıkan saçlar

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

SceneRush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
233
2
96
Ankara
Benim yaklaşık 2 sene önce alnımdan saçlar çıkmaya başladı çıkanları uzatmaya çalışıyorum ama bir daha çıkmalarını da istemiyorum saçımın her yeri büyük bir hızla uzarken oralar uzamıyor ne yapabilirm onlar için fisfisfis

bıtek ben sanırıdım :((( ya aynı problem bendede var okadar ozenıyorumkı sacının tamamını arkaya toplayanlara ama yapamıyorum onlar şapka gıbı dıkıloyalar:(( bende yapılcak bısey yok:(

bende de vardı saçlarınızı topladıktan sonra hafif jöle sürün geriye doğru...engellemese bile yatıştırıyo en azından düzgün gösteriyo...

Benim yaklaşık 2 sene önce alnımdan saçlar çıkmaya başladı çıkanları uzatmaya çalışıyorum ama bir daha çıkmalarını da istemiyorum saçımın her yeri büyük bir hızla uzarken oralar uzamıyor ne yapabilirm onlar için fisfisfis
Benim 8 yıldır var bi çözüm bulamadım. Ama uzuyor zamanla perçeme kahküle saça karışıyor altlarından yenileri çıkıyor. Zamanla düzelir ben umutluyum asla aldırma erkek gibi çıkar kuaföre yalvardım almam dedi aldırırsan da kapıdan içeri sokmam dedi sırnaşık şey demekki bi bildiği var

ben sac uzatma yöntemlerını kullanmaya baslayınca cıkmaya basladı o ufak veletler :S
alnımın kenalarından kaslarıma kdr var sarı sarı mınıcık mınıcık

valla ben aldırdım bin pişman oldum daha bi koyu daha kalın çıkıyor ama uzamıyorda öle kalıyor..:(((
sakın aldırmayın valla en iyisi epilasyon...aldırınca azıyo bunlar..

Back
X