• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aloe vera bitkisi

morpella

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
152
48
48
26
kızlar dün gece uyuz kaşıntımı geçirmesi için aloe vera bitkisinin içindeki jeli çıkarıp bacaklarıma sürdüm 15 dk bekletip iyice duruladım internette araştırmıştım uyuza iyi geliyormuş diye gece kaşıntım dahada arttı sabah bi baktım alarji olmuşum bu bitkiye karşı daha ilk defa kullanıyorum sürdüğüm yerlerde küçük küçük sivilceler çıktı ve aşırı rahatsız edici bi kaşıntı var bebeği etkilermi acaba bu alerji çok korkuyorum şimdi sirkeli su sürdüm inşallah iyi gelir başka bi önerisi olan varmı nasıl geçirebilirim

İnanamıyorum hem hamilesiniz hemde evde kendinize boyle çözümler buluyorsunuz, alovere Kan grubh 0 olanlara iyi gelmiyor hatta zehirleyeci oluyormus keşke önce araştırsaydiniz. Kan grubunuz 0 olmasa bile alovere herkeste aynı tepkimeyi göstermeyebilir sizin alerjiniz var belli ki lütfen sirkede de çözüm aramayin doktora gidin

kızlar dün gece uyuz kaşıntımı geçirmesi için aloe vera bitkisinin içindeki jeli çıkarıp bacaklarıma sürdüm 15 dk bekletip iyice duruladım internette araştırmıştım uyuza iyi geliyormuş diye gece kaşıntım dahada arttı sabah bi baktım alarji olmuşum bu bitkiye karşı daha ilk defa kullanıyorum sürdüğüm yerlerde küçük küçük sivilceler çıktı ve aşırı rahatsız edici bi kaşıntı var bebeği etkilermi acaba bu alerji çok korkuyorum şimdi sirkeli su sürdüm inşallah iyi gelir başka bi önerisi olan varmı nasıl geçirebilirim
Alerjik durumu olabiliyor o bitkinin keske kullanmadan elinizde cok kucuk bi noktaya deneseydiniz. Sirke vs kullanma ondada asit var bence direkt bi dermatologa git hamile oldugunu soylersen ona gore ilac verirler illaki. Kadin doğumun bi şey yapabileceğini sanmiyorum alerjik duruma

alerjiymiş çok kötü oldum bütün vücudumu kapladı yanıyor ve kalınıyor dermatoloğa gittim ilaç merhem krem ve şampuan verdi kullanıyorum ama hiç farketmiyor aynı

Back
X