Alper Tuncel'e liposuction yaptıran var mı???

gabbby

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
14
0
286
İstanbul
Liposuction yaptırmayı düşünüyorum. Dr. arastırıyorum, Teoman Dogan ve Alper Tuncelle gorustum, Alper Bey 'in acıklamarı hosuma gitti , ona liposuction yaptıran var mı??Tavsiye edebileceğiniz baska doktorlar var mıdır?Tesekkurler

ben bikini bölgesi ve göbeğime laserlipo yaptırdım. çok memnunum Dr.Alper bey'i tavsiye ederim. Çok pozitif ve güler yüzlü bir doktor. Ayrıca hasta yaklaşımı da oldukça mükemmel. insana açıklamaları huzur veriyor kanımca. Mutlaka ara canım benim.
telefonunu da vereyim istersen 2122706226 5323038255

biz ailece ve arkadaş çevresi olarak Alper Bey' in kapısını aşındırdık resmen. Adam her alanda iyi arkadaşımın annesi yaptırdı gayet de memnun ne ağrı ne sızı yani. üstelik adamın hastalara yaklaşım tarzı da süper sanki arkadaşımla konuşuyorum çok tatlı bir sohbetle birlikte operasyon olağanüstü motivasyonla iyi geçti. biz tavsiye ediyoruz. numarasını da vereyim 2122706226 / 5323038255

Bende 3-4 ay once basen bölgeme laserlipo yaptirdim Alper Bey'e,hersey söylediği gibi oldu,hiçbirşeyi abartarsak soyleyen bir Dr. Degil,bu yuzden neler yaşayacağınızı biliyorsunuz ,laserliponun bir faydası da Sikilastirma oldugu icin benim gevsek cildimi cok iyi toparladi:)

Ne kadar iyi doktor olsada kimseye onermiyorum lipo yaptirmayi! Yapilan bolgede deri cabuk yashlaniyor! Cukurlu ve dalgali oluyor!

Önemli olan cerrah seçimi bence! Liposuction aynı bir heykeltraşın taşa şekil vermesi gibi sanat kanımca

Ne kadar iyi doktor olsada kimseye onermiyorum lipo yaptirmayi! Yapilan bolgede deri cabuk yashlaniyor! Cukurlu ve dalgali oluyor!
Bende laserlipo oldum 5 ay önce,ama cilt çabuk yaşlanır yorumunu okuyunca biraz tedirgin oldum,sen yaptırdın mı canım?

Amaan böyle yaşlanmasa daha mı iyi sanki?bıktım kocaman göbeğimden!!!!
Bende laserlipo oldum 5 ay önce,ama cilt çabuk yaşlanır yorumunu okuyunca biraz tedirgin oldum,sen yaptırdın mı canım?

Ben de bugun tv'de izledim ama laserlipoliz yontemi cok aklima yatmisti. Liposuction mi yoksa laserlipoliz mi yaptirmak avantajli sizce? Yani sislik morluk daha az oluyor diyorlar. Liposuction yaptiran arkadaslar acaba ne kadar zamanda iyilestiler bilgi alabilirsem cok sevinirim. Tesekkurler.

Canım aslında senin tercihinden çok doktorun tercihi önemli,iki yötemi de uygulayan bir drla görüşürsen senin için uygun yöntemi belirkeyecektir ama lazerlipo yapmayan bir dra gidersen direkt klasik lipo önerecektir.

Bende lipo+karın germe oldum Alper Tuncel'e,göbeğim çok fena olmuştu artık toparlayacak gibi değildi,cesaretimi toplamam zaman aldı ama şimdi memnunum,ameliyattan sonraki bir hafta biraz sıkıntılıydı ama çok ta abartılacak bişey değildi,dikiş yerim biraz sert şimdi,masaj yapıp scar fade krem sürüyorum belirsizleşmesi için,pek görünen bir yer değil zaten kocaman sarkık bir göbekten çok daha iyidir

Aaa. karin germe ile birlikte liposuction nasil ikisini ayna ayni yere mi yapiyor. Yani gobege hem germe islemi hem de yag alma nasil oluyor?

Geçmiş olsun @Aytensultan,sizde uzun zamandır düşünüyordunuz,ne güzel kurtulmuşsunuz,karın germe ürkütücü bir ameliyat gibi geliyor genel olarak insanlara,siz nasıl yaşadınız bu süreci?ben germe olmadan slimlipoyla yırttım şimdilik ama ilerde doğum yada doğumlardan sonra ne olur bilmiyorum

Çok teşekkür ederim,evet ürkütücü geliyor insanlara ama aslında o kadar korkulacak bir ameliyat olmadığını görsüm ben yaptırınca,benim kocaman çatlaklarla dolu ve sarkık bir göbeğim vardı,başka bir şey deneyip para ve zaman kaybetmek istemedim,çünkü mantık olarak da o göbekten kurtulmanın başka yolu yoktu,ilk gün ağrım oldu tabi ama sonuçta hastanedesiniz ve hemen ağrı kesici yapılıyor,ertesi gün daha az ama yine de ağrım oldu,sonraki günlerde parol yeterli oldu,ama kendimi rahatlmış hissettim o katlantılı göbekten kurtulunca,herşeyin bir bedeli var,şimdi unuttum bile ameliyat olduğumu izim var ama drum zamanla azalıp belirsizleşeceğini söylüyor,zaten iç çamaşırı ve bikininin altında kalıyor,o yüzden çok ta sıkıntı yaratmıyor.

Aaa. karin germe ile birlikte liposuction nasil ikisini ayna ayni yere mi yapiyor. Yani gobege hem germe islemi hem de yag alma nasil oluyor?
Canım önce yağ alınıp sonra fazla olan cilt çıkarılarak germe işlemi yapılıyor,hem böylece simitlerdeki ve sırttaki yağlar da alınabiliyor

Bende görüşebildim sonunda Alper Beyle,okuduklarımdan çok etkilenmiştim,gerçekten çok dürüstçe anlattı bana sonrasında neler yaşayacağımı ve çok güvendim kendisine,slimlipomu klasik lipomu uygulayacak kararı ona bıraktım,ramazan ayında olacam inşallah ,ağustos sonu tatil planlıyorum,yapabileceğimi söyledi,yaptıran arkadaşlara sorum ne kadar süre sonra tatile gidilebilir acaba?

Sevindim sizin adınıza,kurtulmuşsunuz göbek sorunundan ne güzel

Cnm hayirliolsun sonuclarini merak ediyorum takipteyim

3 hafta sonra gayet rahat tatile gidebilirsiniz,bende göbeğime ve kollarıma yaptırdım ve epey yağ alındı ama 2 hafta sonra herşey normale dönmüştü,geçmiş olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…