Alper Tuncel'e liposuction yaptıran var mı???

3 hafta sonra gayet rahat tatile gidebilirsiniz,bende göbeğime ve kollarıma yaptırdım ve epey yağ alındı ama 2 hafta sonra herşey normale dönmüştü,geçmiş olsun şimdiden
Çook teşekkür ederim zeynokoca senin resmine bakıp bakıp motive oluyorum,umarım senin kadar iyi bir netice alırım

bu liposuction ile laserlipoliz arasında gizli bir rekabet var sanki herkes kendi yapmadığına çamur atıyor. meme ameliyatımda da bana niye doktorun mentor kullanıyor natrelle daha yumuşak diye yorum yapanlar çok olmuştu şimdi 4 ayı geçti inanın pamuk gibi yani bundan daha yumuşak mı diğer protez. o yüzden liposuctionı da kim yapıyor doğru yapıyor mu bence o önemli sonra çukurdan kaçarken tümseğe takılmayalım

Ne güzel özetlemişsiniz aytenogretmen ,aslında herkesin doğrusu farklı olabilir,herkesi dinleyince işin içinden çıkılmıyor,bu her konuda böyle,mantığınıza yatan ve güvendiğiniz bir teknik ve drda karar verip o yolda ilerlemeniz gerekiyor.

Liposuctionda sarkma gercekten oluyor mu? Laserlipolizle olmaz diyorlar. Benim bir oglum var. Sezaryenle dogum yaptim. Acaba gobegime yaptirsam sarkar mi?

Arkadaslar doktorlar hakkinda derli toplu yorum icin basliklar aciyorum. Lutfen bilgi paylasalim.

Doktorun hangi yöntemi senin için uygun bulduysa onu tercih etmen gerekir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…