Alplerde gezen hep mutlu arkideşlerim

Mutlu olmaya çalışın...

Sizi sıkıntıya sokan insanların mutlu olmalari mi yoksa öyleymiş gibi rol yapmaları mi?

Mesajınızın taşındığı yere cevap yazdım. Oraya gel istersen.

belki elindekilerle mutlu olan tiplerdir gerçekten
belki egzaması çıkmıştır ama elim ayağım tutuyor diyen tiplerdendir.
siz de biraz huysuzsunuz gibi geldi bana.
hadi bi iki tanesi öyle de hepsi mi olumsuz.
önce bir özeleştiri yapın

arkadaşlarınla sıkılacağına yyalnız sıkıl. hem daha az sıkılmış olursun.. egosu yüksek olanlarla da biyere kadar..

Benim yaşadığıma çok benzer bir durum, insanların samimiyetsizliklerinden ve kusur arar tavırlarından, kendilerine yontmalarından, arkadaşı stres atma aracı olarak görüp bencilce davrananlardan, iyiliğine sevinemeyip bir tebrik edemeyenden vs bıktım uzak duruyorum bu sefer dostsuz kalıyorum bilmem ne olacak :/

polyanna baslıgıda senın degılmıydı?

nıye Dakka bası aynı haberi ısıtıp ısıtıp getiriyosun yahu..

Mut
Mutlu olmaya çalışın...
mutlu olmaya çalışılmaz . İnsan robot değildir komut verip çalıştıramazsın . Hatta emir kipiyle çalış diyemezsin . Huzurlu yaşanır . mutluluk arada gelir gider .Ve hayat olduğu gibi kabul edilir . İnsan da her duygu mevcut , herşeyde insan için . İnsanların sorunları varsa , üstüne yatıp mutlu olmaya çalışmak ruhsal rahatsızlıkları beraberinde getirir. Rol yapmak gibi ... Sorun paylaşılır çözülür ama kabul edilir . Yok sayılmaz .

Mutlu olmaya çalışılır;
Hayatta nelerden keyif aldığınızı bilin,
Keyif aldığınız şeyleri ne kadar sıklıkla yapabildiğinize bakın,
Bu süreçleri uzun tutmaya ya da daha sık yapmaya çalışın,
Sizi nelerin mutsuz ettiğini belirleyin,
Birer birer mutsuzluklarınızı hayatınızdan çıkarmaya çalışın.
Çıkaramadıklarınızla yüzleşin,
Çözülebiliyorsa çözün,
Çözülemiyorsa artık çözemediğiniz şeyler için üzülmeyin,
İnsanın sorunları varsa, yok saymak bir seçenektir, çözemiyorsanız sürekli sorunlarınıza kafa yorarsınız, bu da bütün yaşam enerjinizi alır götürür, en yakınınızdaki insanların şükür ve mutlulukları size batmaya başlar ve bu da çeşitli ruhsal rahatsızlıkları beraberinde getirir..

M
Sizi sıkıntıya sokan insanların mutlu olmalari mi yoksa öyleymiş gibi rol yapmaları mi?
Mutlu insan görüp sıkıntıya düşmek ? Böyle çirkin düşünecek tabiatım olsa , burada bu şekilde yazmazdım değilmi ..

Sosyal medya insanların sosyal yaşantılarını da değiştirdi bence. Afedersiniz ama yaşantılar her anlamda sidik yaristırmaya döndü. Bencillik de var tabi. Hırs öne çıkma duygularının yaninda masum temiz görünme çabaları. E bu kadar takdir almak için cabalamanin yaninda mutlu musmutlu daha da mutlu imajı da çizilmeye çalışılacak tabi. Belki gerçekten mutlular bilemiyorum ama çoğu samimiyetten uzak gibi.
Sukretmemekle ilgisi yok yani sizi anlayabiliyorum.

M

Mutlu insan görüp sıkıntıya düşmek ? Böyle çirkin düşünecek tabiatım olsa , burada bu şekilde yazmazdım değilmi ..

Eksik yazmissiniz kendinizi ifade edememissiniz. Tavsiye almak yerine aniden tepki vermeseniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…