Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 10-15 gündür tüm vücudumda seğirmeler yaşıyorum karıncalanma uyuşma oluyor arada bazende iğne batmış hissi oluyor. Bende çok korkuyorum als olur mu diye aklım çıkıyor ölü gibi geziyorum hiçbir şeyden zevk almıyorum 26sında nörolojiye randevu aldım bakalım ne olcak. Siz mr emg falan çektirdiniz miEpılepsı dedı doktorum ilaca başladı ama devam ediyor sıkayetlerım
Doktora gittiğimde söyleyeceğim çekmesini isteyeceğim. Sizce neden olabilir ya çok korkuyorum. 3 ay önce tüp mide ameliyatı oldum 3 aydır hiçbir sorunum olmadı 10-15 gündür böyle bir şey yaşıyorum. Hiç vitaminlerime bakıtmadım vitamin takviyeside kullanmadım. Yarın sabah kan vermeye gitcem. Vitamin eksikliğide böyle şeyler yapabilir mi ? Yoksa tamemen beyin sinir ve kasla mı alakalı ?Mr mumkunse beyin mr i cektirin.
Tahmin yapmak olmaz.Doktora gittiğimde söyleyeceğim çekmesini isteyeceğim. Sizce neden olabilir ya çok korkuyorum. 3 ay önce tüp mide ameliyatı oldum 3 aydır hiçbir sorunum olmadı 10-15 gündür böyle bir şey yaşıyorum. Hiç vitaminlerime bakıtmadım vitamin takviyeside kullanmadım. Yarın sabah kan vermeye gitcem. Vitamin eksikliğide böyle şeyler yapabilir mi ? Yoksa tamemen beyin sinir ve kasla mı alakalı ?
Bakalım gidince anlıcaz teşekkürlerTahmin yapmak olmaz.
En iyisi noroloji ki orasi mr a yonlendirir semptomlar ve yaptiklari test e gore.
Gecmis olsun