Als bilgisi lutfen

met01

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
86
3
286
35
Adana
Ara ara pelteklesme oluyor dilimde ayrıca parmaklarında gucsuzluk bazen toka bılr takamıyorım kac doktora gittiysen m sonuc yok psikolojik dedım ılac da fayda etmedi en son. Psiko doktorum nöroloji ye gıt gerı dedı als olabılır mı sımdı okudum bu hastalıgı

Değildir. Benim bir takım rahatsızlıklarım bardı. Sonra doktora gittim. Dedimki kanser miyim. Doktor alakası bile yok, google öyle dıyor demi demişti. Ama kesinlikle siz doktora gidin. Yaşınız kaç?

Ya benim hastalık ne bulamadık cok doktor gıttım konuşamıyorum atak halinde harfler cıkmıyor pelteklesıyorum ayrıca yemek yiyemiyorum

Merhaba geçmiş olsun ben de bir süredir bazı belirtiler yaşıyorum henüz hiç doktora gitmedim önceleri sadece tüm vücutta seğirmelerim vardı araştirinca als olabileceğini öğrendim. Bugünlerde de dilimde sürekli bir seğirme var ve sizin gibi ara ara pelteklesme var gibi geliyor bazı harfleri yanlış söylüyorum falan iyice korkmaya basladim

geçmiş olsun mutlaka nörolojiye görünün als dışında başka başka hastalıklar var, benziyor, alsyi taklit eden ama tedavisi olan hastalıklar da var nöroloji derya deniz bir alan gerçekten, iyi düşünün iyi olsun tam tanıyı bulmak zaman alabilir

Nörolojiye git mutlaka emar eeg falan çeksinler baksınlar kesinlikle geçmiş olsun bu arada ♥️

Epılepsı dedı doktorum ilaca başladı ama devam ediyor sıkayetlerım
Bende 10-15 gündür tüm vücudumda seğirmeler yaşıyorum karıncalanma uyuşma oluyor arada bazende iğne batmış hissi oluyor. Bende çok korkuyorum als olur mu diye aklım çıkıyor ölü gibi geziyorum hiçbir şeyden zevk almıyorum 26sında nörolojiye randevu aldım bakalım ne olcak. Siz mr emg falan çektirdiniz mi

Mr mumkunse beyin mr i cektirin.
Doktora gittiğimde söyleyeceğim çekmesini isteyeceğim. Sizce neden olabilir ya çok korkuyorum. 3 ay önce tüp mide ameliyatı oldum 3 aydır hiçbir sorunum olmadı 10-15 gündür böyle bir şey yaşıyorum. Hiç vitaminlerime bakıtmadım vitamin takviyeside kullanmadım. Yarın sabah kan vermeye gitcem. Vitamin eksikliğide böyle şeyler yapabilir mi ? Yoksa tamemen beyin sinir ve kasla mı alakalı ?

Doktora gittiğimde söyleyeceğim çekmesini isteyeceğim. Sizce neden olabilir ya çok korkuyorum. 3 ay önce tüp mide ameliyatı oldum 3 aydır hiçbir sorunum olmadı 10-15 gündür böyle bir şey yaşıyorum. Hiç vitaminlerime bakıtmadım vitamin takviyeside kullanmadım. Yarın sabah kan vermeye gitcem. Vitamin eksikliğide böyle şeyler yapabilir mi ? Yoksa tamemen beyin sinir ve kasla mı alakalı ?
Tahmin yapmak olmaz.
En iyisi noroloji ki orasi mr a yonlendirir semptomlar ve yaptiklari test e gore.
Gecmis olsun

Back
X