Alt bacak ve bilek inceltme

chondros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
1
0
86
40
İzmir
Kilo fazlalığım olmamasına rağmen alt bacak baldır ve bileklerimin kalınlığından cok sikayetciyim. Yıllardır düzenli olarak spor da yapmama rağmen sanki her gecen yıl daha da kalınlaşıyor. İzmir de yasıyorum ve lazer lipoliz yaptırmayı düşünüyorum. Acaba pişman olur muyum? Öneri ve tavsiyeleriniz lütfen...

Aynı dert Ama bilek incelmez ki. Bölgesel zayıflamaya falan gideyim diye düşünmüştüm ama bilekten kalın, kemiklerim iri. 47 kilodayken de kalındı, 57 kiloyum hep kalın hep kalın. Roberto Carlos diyorlar :/

incelmiyor ne yazık ki ben de tumescent lipo yaptırmayı düşünüyorum. benim basen dahil komple bacak olacak gerçi...
pişman olacağını sanmıyorum. ama sabır gerekicek (sana da bana da :)) doktorum özellikle baldır ve bileklerin 3 aydan önce sonuç vermeyeceğini söyledi. toplam şekil almak zaten 6 ay biliyorsun...

uzun süreler pilates yapmış biri olarak söyleyebilirim geçici olarak sıkılaşıyor ancak hiç bir zaman tam olarak incelmiyor hele sporu bırakınca tekrar eski haline dönüyor galiba yağ aldırmaktan çare yok bu tombik bileklere

bende geçen sene uzun süre pilates yaptım bu sene ders yoğunluğumda dolayı paket program alıp kavitasyon radyo frekans vibro plate çeşitli şeyleri denedim. paket program üst bacak içindi gerçi ama bunları alışkanlık haline getirmediğimiz sürece hiç işe yaramıyor malesef ufak çaplı da olsa fayda gördüğüm şeyi yazmak istedim. İnceltici masaj aleti var boyun masaj aletine benzer ama daha büyük onu aldım ben senelerdir aklıma geldikçe 5er dk onu yaparım. üstünde durduğum zaman görüntüde değişim olduğunu gördüm. Tabi hala kalıcı bir değişim görmüş değilim

selam bacaklarınızın kalınlıgından bahsediyorsunuz keşke benimde bacaklarım kalın olsaydı senelerdir bunun üzüntüsünü yaşadım hep kalın bacakları olan bayanlara hayranla baktım ne mutlu siz hersey günlünüzce 0lsun

sanırım herkes kendinde olmayanı istiyor bana hayatı zehir eden deneyimlerim; ergenliğimde dar bilekli botlar çok modaydı bn bunların fermuarlarını hiçbi zaman kapatamazdım. kot etek altına spor ayakkabı giyme lüksümüz olmuyor erkeklerin bile bilekleri sizden inceyken nerde kaldı kadın narinliği? çizme fermuarını yukarı çekemezdim hatta zorladığım için kırdığım çok oldu içine pantolon sokmaksa tamamen bilim kurgu meselesi. gevşek ayakkabı satıcılarının yersiz eleştrilerine maruz kalmakda ayrı bişi. şuan aklıma bunlar geliyor kalın bilekli arkadaşlar hak verecektir. çok merak ettim siz ince bilekli olmaktan neden şikayetçisiniz?

sizden eminim yaş olarak baya büyüğümdür inanın hep bacaklarımın ince olmasından cok mutsuz oldum hep sakladım bacaklarımı utandım beni ben yaratmadım isyan etmiyor allahıma sükür etek giyemedim denize giremedim eşimden utandım yeri geldi aşagandım anlatamam gencligim böyle gecti

hiç öyle düşünmeyin bn mesela hoşuma giden bi görüntüyü söyleyeyim sigarette tipi dar paça pantolon altına stiletto giyiyorlar ve ince bilekli bayanlarda (paça bitimi topuğa kdr olmayacak tenin 1 cm kdr göründüğü boyda) paça hafif bol duruyor. bence öyle durması ayakları daha zarif gösteriyor. Ben şuan 25 yaşındayım eskisi gibi problemim kalmadı taytlarda da ince kotlarla da istediğim çizmeyi giyiyorum brz özgürlüğüm geldi çok şükür. tabi yine hafif basen problemim var büyük sorunu hallettikten sonra çok rhtladım. 28 beden kot giyerken şuan 25-26 giyiyorum. istediğim zaman spora ağırlık verip arada vücudumu dinlendiriyorum. şey mrk ediyorum siz takviyeyle beraber kas yoğunluğunuzu arttırmaya çalıştınız mı hiç?

selam tabi sende cok haklısın cok gencsin allah her istedigini versin mutlu ol benim bacaklarım cok ince oldoğu icin hep kalın bacaklı hanımlara özendim bu sene tatil yaptım ardadaşlarım denize girdiler ben giremedim denizden korkuyorum dedim oysa can atıyordum denize girmeye ve araştırma yapmaya başladım interlette 1 ay oldu ameliyat oldum yag dogusu yaptırdım eskise göre iyi ama yeterli olmadı işallah erimez bakalım ne olacak niyede ince cünkü kilom fazla zayıflamayada korkuyorum yaglar erir diye başka ne yapabilirim bilemiyorum allahım ne kadar ömür verir bilemem cok istiyorum etek giymeyi bacaklarım halen etek giyecek durumda degil niyede allah saglık versin cümlemize allah emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…