• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt karın

Pheebs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
En iyi cevaplar
1
Emoji Skoru
6.781
Puanlar
158
Karın çalışıp yok edebilmiş cengaverler var mı aramızda? 😃 Durumun şu %15 vücut yağım var genel olarak kaslarım belli oluyor ama alt karın bir bardak su içsem bile fırt meydana çıkıyor. Hani yapısal durumu geçtim sabah aç karnına tuvalete çıkmış vaziyetimde bile üst karın kaslarım görünüyor ama alt karın bombi. Şuan ayda 200 gram verecek şekilde besleniyorum haftada 3 gün ağırlık antrenmanı geriye kalanda kardiyo yapıyorum bana mısın demedi. 2 doğum yaptım artık acaba bu gelebileceğim son şekil mi onu düşünmeye başladım. Mevcut vücut yağımın altına daha fazla düşersem ki tam dengeyi kuramıyorum hormonal sorunlar yaşıyorum. Tavsiyeniz var mı?

Ben de aktif spor yapıyorum 5 yıldır. Benim alt karın zannettiğim şey dolu bağırsak çıktı. 🤣 Meğer huzursuz bağırsak sendromum varmış, tuvalet konusunu çözdükten sonra karnım daha düz. Vücut yağınız çok az maşallah. Öyle bir sorununuz olabilir mi? Veya rahim var ya sonuçta orada, onun belirginliği olabilir mi? Mesela mens dönemlerinizde durum değişiyor mu? Bu yağ oranında bana imkansız geldi alt Karının o kadar olacağı.

Back