Alt kat komşumla nasıl tanışacağım?

Yorumlardan anlaşılacağı üzere sizin gibi düşünen insanlar pek azınlıkta neyse tabi herkesin kendi seçimi.
Normal zaman içinde yemek götürün isterseniz fakat şuan yemek götürmek doğru bi fikir değil. İzolasyon diyoruz, evden çıkmayın deniliyor. Yemeği yaparken dikkat edeceğim demek ile dışarıya çıkacağım ama dikkat edeceğim benzer mantıkta olan şeyler. Taşıyıcı olabilir farkında olmayabilirsiniz. Şu süreç bittikten sonra isterseniz bir kek vb bir şey yapıp giderseniz daha iyi olur.

Ne guzel komşusunuz valla 20 daireli bir apartmana gelin gittim gelinligimle girdim bir allah'ın kulu hayırlı olsun dememişti. Hatta selamsizlar vardi bir dolu. 5 sene oturdum bir karşı komşumu bir de alt dairemi tanırdım. Şimdi taşindigim apartmanda da karsilastikca konuşup tanıştık birkaç daireyle. 8 ay oluyor. Komşuluk diye bsy kalmamış. Düşünceniz guzel ama bu zamanda yemek götürmek de komşuluk ziyaretleri de iyi fikir değil. Instagramdan yazmak da cok anlamsız bence. Tanışmaniz salgin sonrasına kalsa daha hayırlı olur sanki
Bende çok hayırlı komşu sayılmam🤣🤣🤣Evleneli 8-9 ay oluyor ben hep tanışmak istedim ama bekledim birde bu dönem oldu işte kısmet...Birde rüyamda gördüm kızı ondanda bu istek neyse hayırlısı bakalım yorumlara göre Instagramdan birşeyler olur yada olmaz.

tabi ama doğru söylüyor yani ben fırından bile ekmek almayıp evde ekmek yapıyorum komşu geçen ekmek yollamış içime sinmedi insan durum böyle olunca korkuyor.
Bebeğinizin doğmasına da çok az kalmış. Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla doğsun. Görünce çok etkilendim darısı bana ve tüm isteyen kardeşlerime olur inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Biz karşı komşuyla 1 gün arayla taşındık. Düğünler 1 gün arayla oldu. Kadını bir kere bile görmedim. Görme gibi gayretim olmadı. Alt komşu bir kere sana hayırlı olsuna gelicez dedi yarim ağız tabi dedim gülümsedim. Sonra zaten karşılaşmadık onlarında girişimi olmadı. Arada ayak sesi duyuyorum karşı komşu birilerine gidiyor birileri onlara geliyor. Bana uygun değil, beni çağırsalar çok hoşnut olmam. Veya gelmek isteseler. Evet herkes komsuculugu sevmiyor olabili4
Senin tavrın en iyisi. Ben maalesef fazla icli dıslı oldum suan yakamı kurtaramıyorum neyse ki korona girdi araya duruldular. Sürekli gelip gitme görüsme istiyolar bana kattıkları artı bise yok

Bende çok hayırlı komşu sayılmam🤣🤣🤣Evleneli 8-9 ay oluyor ben hep tanışmak istedim ama bekledim birde bu dönem oldu işte kısmet...Birde rüyamda gördüm kızı ondanda bu istek neyse hayırlısı bakalım yorumlara göre Instagramdan birşeyler olur yada olmaz.
rüyandada görmüşsün bence kendi yaşıtın olunca komşuluk filanda hoşuna gidiyorsa tanışma isteğin artmış ve piskolojik olarak rüyanada girmiş 😍 bende komşusuzluk sıkıntısı çeken biri olarak seni anladım benim çevremdede yaşları hep büyük ya da kafa dengi degil bi tanesi kafama yaşıma uyuştu bu virüsten önce ziline basıp musaitsen gel çay içelim dicektim öyle böyle günler geçti elime geçmedi 😂😂 bu virüste gelince kendi annesinden babasından kardeşinden kaçar olduk malesef...😔😔😔

Valla kimsenin benle tanışmayı kafasına taktiğini sanmıyorum eski apartmanimda onun icin guzel komşusunuz dedim :) bunu düşünmeniz bile güzel. Elbet karşılaşırsınız o zaman hayırlı olsun hep aklımdaydı gelmek vs ins bu süreçler bittikten sonra gorusuru z filan dersiniz. Instagram ı unutun bence. Bana garip gelirdi şahsen üşenmemiş beni aramış bulmuş meraklı melahat derdim sanirim

Benim de 2-3 hafta önce üst katıma yaşıma yakın biri geldi, benim gibi yeni evli ama salgından dolayı gitmedim.

Salgın bitince tanışmaya giderim, uygunsa beraber bir kahve içeriz.

Şimdilik bence yemek filan da götürme bekle salgın bitince gidersin acelesi yok kimse bu dönemde kusura bakmaz merak etme.

Bebeğinizin doğmasına da çok az kalmış. Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla doğsun. Görünce çok etkilendim darısı bana ve tüm isteyen kardeşlerime olur inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Amin teşekkür ederim inşaallah ben de hep dualarımda bütün çocuk isteyen müslüman kardeşlerimizede anneliği hayırlısıyla nasip etmesini istiyorum rabbimden inşaallah seninde olur canım en yakın zamanda 😊 virüste biter inşaallah benim ki riskli duruma denk geldi hayırlısıyla inşaallah virüs kapmadan kucağıma alıp eve gelirim umarım 🤗

Valla kimsenin benle tanışmayı kafasına taktiğini sanmıyorum eski apartmanimda onun icin guzel komşusunuz dedim :) bunu düşünmeniz bile güzel. Elbet karşılaşırsınız o zaman hayırlı olsun hep aklımdaydı gelmek vs ins bu süreçler bittikten sonra gorusuru z filan dersiniz. Instagram ı unutun bence. Bana garip gelirdi şahsen üşenmemiş beni aramış bulmuş meraklı melahat derdim sanirim
Sapık olmaktansa meraklı Melahat olmak şükürlük 🤣🤣🤣

Amin teşekkür ederim inşaallah ben de hep dualarımda bütün çocuk isteyen müslüman kardeşlerimizede anneliği hayırlısıyla nasip etmesini istiyorum rabbimden inşaallah seninde olur canım en yakın zamanda 😊 virüste biter inşaallah benim ki riskli duruma denk geldi hayırlısıyla inşaallah virüs kapmadan kucağıma alıp eve gelirim umarım 🤗
Aaa 39ncu haftaymış benimde çok sevdiğim bir ablam var lütfen onada dua edin doğumda 🤲10 senelik evli olmamış

Amin inşallah 🙏🏻🙏🤗 Allah cc korusun 🙏🏻

Restoranlardaki hijyen koşullarıyla evdeki hijyen koşulları aynı mı sizce? Ben mesela her restoranda da yemek yemem herkesin getirdiği yemeği de yemem. Hele şu süreçte fırından ekmek almıyor insanlar komşunun getirdiği yemeği mi yiyecekler?
Arkadas pisirirken getirirken yemege tükürük gelmis olabilir dedi, o yüzden dedim hic mi disarda yemiyosunuz diye. Corona sürecini kastetmis

Back
X