Alt kat komşumla nasıl tanışacağım?

Neden beklediğimi söyledim.Mevlüt yapacaktı bildiğime göre o sebeple gitmedim zaten bunuda ona belirtirim yani sıkıntı yok.Bu dönemde neden gidip geleyim ki kimseyle görüşmüyor değiller gayet giren çıkan var evlerine ben bunu tercih etmem rüyamda gördüm kızı ondan böyle düşündüm.Bu saatten sonra hangi kapıyı çalıp çalmayacağımada ben karar veririm siz değil.
Mevlüt için bir kişinin evine gitmek başka birşey yeni tasinmakta olan bir kişinin kapısını çalıp "birşeye ihtiyacin var mı " demek başka birsey..Tabi ki istediginiz kişinin kapısını calabilirsiniz ama burada konu açan fikrimizi soran da sizsiniz.. su zamanda eskisi gibi haftada 4 kapı gezecek imkanınız olmadigi için kendinize bir kapı açmaya çalışıyormuş gibi gozukeceksiniz ..böyle algilanmak sizin için sorun değilse benim için hiç değil

+1
Karşı komşum zorla geliş gidiş olması için uğraştı. Baktım kafama uygun değil.
Çok değişik geldi bana.
En sonunda olacak gibi değil mesafemizi koruyalim dedim.
Zorla da olmuyor bu işler.
Bak bu ayrı bir şey..karşı taraf adımını atmış sen kafana uygun bulmamış ona göre davranmissin.Ben su an lojmanda oturuyorum.Oturulan evin bile esin mevkisine göre belli olduğu bir ortamı düşün..oyle kaşıntı bir ortam ..ama 10 evlik binada 2 komşum eşim içerde tuttuğumuz işçi ile çalışırken çay,limonata ,kurabiye getirmiş..diğerleri ben taşınınca kapımı tıklatıp "binamıza hoş geldiniz ..ben x bir yardıma ihtiyacınız var mı ?" dedi..Yakın bir ilişki kurarız kurmayiz bu ayrı mesele ama ben yerlesene kadar görünmez olan ,gezecek yeri kalmayınca kapımı tiklatan birisinin niyetinin de cikarcilik üzerine kurulu olduğunu düşünürüm

Bak bu ayrı bir şey..karşı taraf adımını atmış sen kafana uygun bulmamış ona göre davranmissin.Ben su an lojmanda oturuyorum.Oturulan evin bile esin mevkisine göre belli olduğu bir ortamı düşün..oyle kaşıntı bir ortam ..ama 10 evlik binada 2 komşum eşim içerde tuttuğumuz işçi ile çalışırken çay,limonata ,kurabiye getirmiş..diğerleri ben taşınınca kapımı tıklatıp "binamıza hoş geldiniz ..ben x bir yardıma ihtiyacınız var mı ?" dedi..Yakın bir ilişki kurarız kurmayiz bu ayrı mesele ama ben yerlesene kadar görünmez olan ,gezecek yeri kalmayınca kapımı tiklatan birisinin niyetinin de cikarcilik üzerine kurulu olduğunu düşünürüm
Ne çıkarım olabilir Allah aşkına ya beni sinirlendirip engel almamı sağlamaksa amacınız yemem ben bu taktikleri gidip özelde konuşun konumu işgal etmeyin beni tanımıyorsunuz sadece saçmalıp duruyorsunuz herkesi kendiniz gibi sanmayı bırakın herkes art niyetli herşeyin altında birşey aramaz çıkın şu kafadan sizi gözardı ettim hala konumdasınız yeter ya.

Yabanci dediginiz baska ulkeden geldi dediginiz komşunuz hangi ulkeden geldi de mevlut yapmasini beklediniz acaba.
Burda olumsuz yorum yapanlari terslemissiniz surekli herkes ayni dusunecek degil. Esime sordum virusten sonra git dedi o yuzden erteledim demissin e bastan eşine sorsaydin madem burdaki yorumlari dikkate almayacaksan.
Son olarak ta bende senin gibi komsu istemem bu kadar takinti yapip buraya konu acacak kadar ruyalarina girecek kadar 😁😁😁 yazik zavalli kadin biseyden haberi yok.

Yabanci dediginiz baska ulkeden geldi dediginiz komşunuz hangi ulkeden geldi de mevlut yapmasini beklediniz acaba.
Burda olumsuz yorum yapanlari terslemissiniz surekli herkes ayni dusunecek degil. Esime sordum virusten sonra git dedi o yuzden erteledim demissin e bastan eşine sorsaydin madem burdaki yorumlari dikkate almayacaksan.
Son olarak ta bende senin gibi komsu istemem bu kadar takinti yapip buraya konu acacak kadar ruyalarina girecek kadar 😁😁😁 yazik zavalli kadin biseyden haberi yok.
Mevlüt yapacağını ben değil kaynanam söyledi hem neden yapmasın başka ülkeden gelmesi yapmaması anlamına mı geliyor hem Türk asıllı hem Türkle evlenmiş çok mu garip?Yandaş cevap yazıp beni kötü göstermeye sizin gücünüz yetmez cicim🤣🤣🤣ben herkese hakettiği cevabı veririm sende gözardı yedin hayırlı olsun😘

Mevlüt yapacağını ben değil kaynanam söyledi hem neden yapmasın başka ülkeden gelmesi yapmaması anlamına mı geliyor hem Türk asıllı hem Türkle evlenmiş çok mu garip?Yandaş cevap yazıp beni kötü göstermeye sizin gücünüz yetmez cicim🤣🤣🤣ben herkese hakettiği cevabı veririm sende gözardı yedin hayırlı olsun😘
Yaaaa yapma boyle cicim cok üzülürüm ama 😁😁😁

Hep aynı tarz üslup aynı sözler.Gözardı ettiklerim ve yandaşları o kadar aynılar ki🤣🤣🤣Beni yıldıramazsınız.Malesef ben pes edenlerden değilim.Yanlış olan sizsiniz mutsuz olan sizsiniz böyle olduğunuz sürece birşey değişmeyecek normal hayatta dayak yiyip aldatılıp işinizde mobinge maruz kalacaksınız çocuğunuz sevgisiz büyüyecek sebep sizlersiniz niyetleriniz.Elhamdülillah🤲

Hep aynı tarz üslup aynı sözler.Gözardı ettiklerim ve yandaşları o kadar aynılar ki🤣🤣🤣Beni yıldıramazsınız.Malesef ben pes edenlerden değilim.Yanlış olan sizsiniz mutsuz olan sizsiniz böyle olduğunuz sürece birşey değişmeyecek normal hayatta dayak yiyip aldatılıp işinizde mobinge maruz kalacaksınız çocuğunuz sevgisiz büyüyecek sebep sizlersiniz niyetleriniz.Elhamdülillah🤲
üsluba bak :kusmuk: :kusmuk: Mune Mune

Oh ne güzel içini döktün rahatladın ben nereye yazayım 😀

Aslında çok oldu taşınalı.Geçen yaz düğünleri oldu.Üç beş ay mevlüt yapacaktı diye bekledim yapmadı.(kaynanam öyle demişti)Hiç dışarda falanda denk gelmedik.Bende evde pek duran biri değildim koronadan önce haftanın 4-5 günü yoktum gün içinde yani ne kadar dışarı çıksamda hiç rastlaşmadık.Şimdi Instagram'da öneri olarak düşüyor kız.İnstagramdan ekleyip konuşmak saçma mı olur?Sonuçta şuan gidip oturamam onunla.Yada güzel bir yemek yapıp kapıdan verip gelsem mi ne dersiniz?
Boşver tanışma bence ugrasma

Back
X