- 7 Aralık 2019
- 2.580
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi banabenigeriver
manti deyince ne bilem memleket hasreti agir basti herhaldeYok kız yakın doğu ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
manti deyince ne bilem memleket hasreti agir basti herhaldeYok kız yakın doğu ama![]()
Geçende tepside yaptım aynı hamur aynı iç Allah'ım bu kadar mı lezzetsiz olur eşim bayıldı amamanti deyince ne bilem memleket hasreti agir basti herhalde![]()
Cok düşük kısım vardır belki :) Şu virüs geçsin bariHahahhahaha hepsi değil ya
es begenmeyince moral bozuluo ne guzel iste afiyet olsunGeçende tepside yaptım aynı hamur aynı iç Allah'ım bu kadar mı lezzetsiz olur eşim bayıldı ama![]()
AynenCok düşük kısım vardır belki :) Şu virüs geçsin bari![]()
Çok çok teşekkürleres begenmeyince moral bozuluo ne guzel iste afiyet olsun![]()
Hahahhahaha hepinizin bütün konulardaki yorumlarını üşenmesem bulurumda neyseee yaaa zaten sizinle vakit harcamak istesem gözardı etmem takılın siz amaçsız boş işlerle
Ne merakı?Ben sizdeki merakı anlayamadım...çözdükten sonra yorum yapacağım...
Evet aynen böyle benim kısıtlı imkanlarla olan mutluluğuma siz geniş imkânlarla sahip değilsiniz sebep bu ne güzel farkında olmanPes etme sakin git kapisina yap kekini pastani tanışmaya geldim de
Senin gibi pes etmeyenler bu hayatta hep kazanir. Ama biz zavallilar hep aldatiliyoruz siddet goruyoruz mobbinge ugruyoruz ve cok mutsuzuz senin gibi komsumuz olmadigi icinde kiskaniyoruz![]()
Sizin gibi biriyle asla komşuluk yapmak istemezdim herkesi tersleyecektiniz o zaman ne diye konu açıyorsunuz? Allah size akıl fikir versinHahahhahaha hepinizin bütün konulardaki yorumlarını üşenmesem bulurumda neyseee yaaa zaten sizinle vakit harcamak istesem gözardı etmem takılın siz amaçsız boş işlerlegerçek hayatta yer edinemediniz bari buradada birbirinize destek olun kıyamam
![]()
Şimdi sizin konunuza aykiri yorumlar illaki olacakti bunu biliyosunuz. Boyle yorumlari tersleyen sizsiniz biz degil. Ne kadar mutlu oldugunuz ortada. Bu gunlerde biz anamizi babamizi gormeye gitmiyoruz siz komsu peşine düşmüşsünüz nasil bi yokluksa artik.Evet aynen böyle benim kısıtlı imkanlarla olan mutluluğuma siz geniş imkânlarla sahip değilsiniz sebep bu ne güzel farkında olman![]()
eski konularına bakınca kim olduğunu hatırladım.laf anlatmaya çalışma boşuna herkesi delirtip hakaretler yağdırıp durmuş oralarda daŞimdi sizin konunuza aykiri yorumlar illaki olacakti bunu biliyosunuz. Boyle yorumlari tersleyen sizsiniz biz degil. Ne kadar mutlu oldugunuz ortada. Bu gunlerde biz anamizi babamizi gormeye gitmiyoruz siz komsu peşine düşmüşsünüz nasil bi yokluksa artik.
Kalkip birde insanlara garip garip yorumlar yapmayin hakliymis gibi. Kibledim seni gozardi ettim seni deyip deyip cvp yaziyosunuz. Once saygili olmayi ogrenin sonra saygi gorursunuz.
Yok yani anlamadigim herkes onunla ayni fikiremi sahip olmak zorunda ☺eski konularına bakınca kim olduğunu hatırladım.laf anlatmaya çalışma boşuna herkesi delirtip hakaretler yağdırıp durmuş oralarda daüslubu çok kötü, içinin mutsuzluğu kine dönüşmüş herkese karşı hep böyle sadece siteye özel de değil.
Herkesi terslemedim yorumlar ortada şu iftiraları bırakın artık.Sizin gibi biriyle asla komşuluk yapmak istemezdim herkesi tersleyecektiniz o zaman ne diye konu açıyorsunuz? Allah size akıl fikir versin
Ya sizin gibilerden saygı görmesem ne olur kendinizi ne sanıyorsunuz sadece benim için birer profilden ibaretsiniz anlayın bunu artık lütfen zor değil.Ben anlamıyorsam siz anlayın ve gidin hadi güle güleŞimdi sizin konunuza aykiri yorumlar illaki olacakti bunu biliyosunuz. Boyle yorumlari tersleyen sizsiniz biz degil. Ne kadar mutlu oldugunuz ortada. Bu gunlerde biz anamizi babamizi gormeye gitmiyoruz siz komsu peşine düşmüşsünüz nasil bi yokluksa artik.
Kalkip birde insanlara garip garip yorumlar yapmayin hakliymis gibi. Kibledim seni gozardi ettim seni deyip deyip cvp yaziyosunuz. Once saygili olmayi ogrenin sonra saygi gorursunuz.
Artık hiçbir şekilde gözardı ettiğim kişilere cevap vermeyeceğim konularımı istediğiniz gibi uydurun iftiralarda bulunun sizi havale ettiğim yer belli babayAslında çok oldu taşınalı.Geçen yaz düğünleri oldu.Üç beş ay mevlüt yapacaktı diye bekledim yapmadı.(kaynanam öyle demişti)Hiç dışarda falanda denk gelmedik.Bende evde pek duran biri değildim koronadan önce haftanın 4-5 günü yoktum gün içinde yani ne kadar dışarı çıksamda hiç rastlaşmadık.Şimdi Instagram'da öneri olarak düşüyor kız.İnstagramdan ekleyip konuşmak saçma mı olur?Sonuçta şuan gidip oturamam onunla.Yada güzel bir yemek yapıp kapıdan verip gelsem mi ne dersiniz?
İlla tanışacağım diyorsunuz yaniAslında çok oldu taşınalı.Geçen yaz düğünleri oldu.Üç beş ay mevlüt yapacaktı diye bekledim yapmadı.(kaynanam öyle demişti)Hiç dışarda falanda denk gelmedik.Bende evde pek duran biri değildim koronadan önce haftanın 4-5 günü yoktum gün içinde yani ne kadar dışarı çıksamda hiç rastlaşmadık.Şimdi Instagram'da öneri olarak düşüyor kız.İnstagramdan ekleyip konuşmak saçma mı olur?Sonuçta şuan gidip oturamam onunla.Yada güzel bir yemek yapıp kapıdan verip gelsem mi ne dersiniz?