Ama bebeklerim olduğunu biliyor ve kac kez kibarca söyledim uyumadiklarini tamam diyor binbir türlü Özür diliyor bu kez baska sesler geliyorBenim de ikizlerim oyleydi ama sese alistirdim kimse sizin için sessiz olmuyor tadilat matkap işi bitmez yapacak bir sey yok müstakil eve geçebilirsiniz ancak.
Polis bu tarz olaylari dikkate alir mi dersiniz?? Cidden düşünebilirim ilgilenirlerseDelirin o zaman,sinir krizi her şeye iyi gelir:) ya da polis çağırıp kapılarına dikin..kuyruklarını direk kıstırırlar:)
Polis bu tarz olaylari dikkate alir mi dersiniz?? Cidden düşünebilirim ilgilenirlerse
Çok güldüm bunaAma bazen bizim üst kat komşu kuduruyor. O zaman kısık açıyorum üst katın kudurmuş derecesine göre yavaş yavaş sesi yükseltiyorum.
polise sikayet edin gurultu sebebiyle.Ama bebeklerim olduğunu biliyor ve kac kez kibarca söyledim uyumadiklarini tamam diyor binbir türlü Özür diliyor bu kez baska sesler geliyor
Simdi soyle birsey de var sizin bebekler aglayinca da onlar rahatsiz oluyor olabilir biraz buyuduklerinde kosturup duracaklar o zamanda alt kata ses gidecek bence iki tarafta anlayisli olmali3gundur alt katta ses gürültü hatta flex sesi var gerçekten cildiracagim..Dün gece saat 1de hâlâ sesleri vardı
Bugun yine aynilar hâlâ ses geliyor ve benim 10aylik ikizlerim var sese de cok duyarlilar oglum az once aglama krizine girdi ne yapacağımı şaşırdım bana bi akil verin...
Önceden buralarda bilindik birisi olduğu icin apartmanda kimse uyarmiyor..Akşam üstü bide goooooooolll diye bi bagirdilar cocuklar sıçradı uykudan...CÇıktım soyledim cocuklar uyuyo abla diye bide demez mi mac günleri böyle bagirirlar idare edin diye tam delirmelik durumdayim
Bakın benim üst komşum çarşaf,yorgan,halı bilimum ne varsa üstümden silkiyordu,artı bir tane torunları sabah 7 akşam 24 tepemde durmaksızın koşturuyordu,iki kere polis,1 kere sinir krizi sorunumu şimdilik çözdü..ondan önce iki kere kapısına gidip,3 kere yöneticiye şikayet etmiştim,yönetici tutanak bile tutmamış?bunu da polise şikayetim de öğrenmiştimPolis bu tarz olaylari dikkate alir mi dersiniz?? Cidden düşünebilirim ilgilenirlerse
Evet alıyorlar,ama önce yöneticiden tutanak tutturun.Polis bu tarz olaylari dikkate alir mi dersiniz?? Cidden düşünebilirim ilgilenirlerse
Akşam galatasaray maçı vardı yendik onun sevincidir insan maç olunca malesef sevincini tutamıyor3gundur alt katta ses gürültü hatta flex sesi var gerçekten cildiracagim..Dün gece saat 1de hâlâ sesleri vardı
Bugun yine aynilar hâlâ ses geliyor ve benim 10aylik ikizlerim var sese de cok duyarlilar oglum az once aglama krizine girdi ne yapacağımı şaşırdım bana bi akil verin...
Önceden buralarda bilindik birisi olduğu icin apartmanda kimse uyarmiyor..Akşam üstü bide goooooooolll diye bi bagirdilar cocuklar sıçradı uykudan...CÇıktım soyledim cocuklar uyuyo abla diye bide demez mi mac günleri böyle bagirirlar idare edin diye tam delirmelik durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?