Alt kata taşınacak kiracı ve ikiz bebeklerim

Gol diye bağırmak nedir yaa?? Bırak bebeği normal insan bile ani bağrışa uyanır..

Ama yanı o kadar gürültüye ben de çok sınır olurm müstakil bi ev deil sonucta dikkat etmeliler yöneticiye söyleseniz bir çare bulur umarim

Bence polisi karistirip isleri ciddiye bindirmeyin cunku o evde oturmaya devam edecekseniz, sizin cocuklarin da gurultusu olacaktir. O zaman dakika basi o size, siz ona polis gondermeyle hayat gecmez.

Bizim yan dairedekiler de medeniyetten habersiz ama suan bir sey yapmiyorum, uyarmadim bile. İnsan olan nerede ne yapacagini zaten bilir. Bilmiyorsa da bizim ogretemedigimizi baya net anladim... En iyisi boylelerine rahat davranmak. Yani benim de cocugum ses yapinca uyarmayacagim o da bana sikayete gelemeyecek. Gelirse de once sunlari sunlari yapiyorsun, sen kendine bak diyecegim. Baska care bulamadim henuz...

Bebek uyutan müziklere alıştırın sesler tamamen kesilene kadar o müzikle uyusunlar yani saat 2 ye kadar sonra kapatın müziği. Benim oğlumda en ufak çıt sesine uyanırdı. Taşınmak zorunda kaldık4 aylıkken tüm apartmana doğal gaz döşendiği zamana denk geldik matkaplar, giren çıkanlar , yanlışlıkla bizim zile basanlar ne ararsan var... kabus gibiydi. Sonra bu youtubedan bebek uyutan müzkleri keşfettim hatta telefonuma indirdim alıştı o müzk açık olunca asla sese uyanmıyor. Alıştırın çünkü sizin bebekler ayaklanınca daha fazla gürültü olacak.

İkizleriniz bir ayaklansın öyle bir ses yapacaklar ki!Bu yüzden çok aşırı ses olmadığı müddetce komsunuzla kötü olmayın çocuklarınız sese alışsın

Cocuklari sese alistirma kismi tamamen hikaye
Benim iki cocugum var ikisini de ayni sekilde buyuttum ilk dogduklarinda
Oglum davul calsan uyanmaz kizim cit sesine uyanir
Gece birde yapilan gurultude polis cagirin gelip uyarsinlar
Herkes gece sessiz olmak zorunda

Bahsettiginiz mac 7 de baslayan mac degil mi?
Saati tam olarak bilemiyorum sanirim 8civari
Evet erken bi saat ama zaten gündüz uyumuyorlar en fazla 15 dakika o yüzden yeterince yoruluyorum 7bucuk sonrası uyurlarsa 2saat uyuyorlar ancak o zamn dinlenip yemek yiyebiliyorum ki bide söyle birsey var ev halki 4kisiler bayanlari saymazsan 2kisi bagirsa bile cok ses cikmaz ama bunlar 7/8kisi varlardi arabadan inerlerken görmüştüm camasir asiyodum balkona bianda gol diye bagirinca yemin ederim hamile olsam düşük yapardim bide bebeklerim uyuyodu Düşünsenize uyku aninda öyle bir ses geldigini...
Aslinda ben buna da cok kizmadim cikip kadina söylediğimde bana verdigi cvp mac günleri boyleler idare edin artik lafiydi
Iste o zaman deli oldum 1saat once kusura bakmayın diye kapima geliyo 1saat sonraki gol diye bagirmaya isinize gelirse biz buyuz der gibi cvp veriyor

Cocuklar sese alissin ama gece 1 normalbi saat degil. Gunduzler cuvala mi girdi? Aksam 10 dedin mi birakmalari lazim

Cocuklar sese alissin ama gece 1 normalbi saat degil. Gunduzler cuvala mi girdi? Aksam 10 dedin mi birakmalari lazim
aslinda beni asil üzen çocukların uyumasi degil korkarak uyanip aglama krizine girmeleri oan öpüp kokluyorum ic ceke ceke agliyorlar biraz abartiyor olabilirim ama bebeklerimi öyle görünce kahroluyorum

aslinda beni asil üzen çocukların uyumasi degil korkarak uyanip aglama krizine girmeleri oan öpüp kokluyorum ic ceke ceke agliyorlar biraz abartiyor olabilirim ama bebeklerimi öyle görünce kahroluyorum
Gidip solesen mesela sabah devametseler. Sonucta komsu olcaksiniz bebeklerinde varmis. Bugun onlar gurultu yapar yarin bebeklerin. Ama saati sacma

Benim söylemeye çalıştığım da bu. Siz haklısınız ama karşı taraftan fazla anlayışlı olmasını istiyorsunuz. 7.30 sonrası diyorsunuz ama çalışan insanlar o saatte eve geliyor zaten. Misafirleri gelmiş belli ki ve saat 8 diyorsunuz. Çok çok normal bi saat, şikayet etseniz siz komik duruma düşersiniz. Evlerinde rahat rahat konuşup eğlenebilirler. Ee hergünde maç olmadığına göre idare edilebilir. Sonuçta her gece 1-2de ses yapsalar yine bi nebze anlarım sizi. Yaz geldi yarın bigün evde nişan vs yapsalar napıcaksınız, dışarda düğünler kınalar olunca napıcaksınız. Çocuklar uyanır düğün yapmayın diyemezsiniz. Aynı şekilde maçta öyle, belki adamın tek eğlencesi.
Siz çocuklarınız için insanların evlerinde rahat rahat oturmalarını eğlenmelerini istemiyorsunuz. Kendi evinizde parmak ucunda yürüyebilirsiniz ama bunu başkaları yapmak zorunda değil bence.

Gidip solesen mesela sabah devametseler. Sonucta komsu olcaksiniz bebeklerinde varmis. Bugun onlar gurultu yapar yarin bebeklerin. Ama saati sacma
O kadar tatli bayan ki ozurler kusura bakmayinlar ama iste Özür dilerim diyor teyzeniz desem bu bebekler anlar mi?
Sonuc olarak yine yapiyor
Bilemiyorum gerçekten ben herkesin özel hayatina saygi duyarim degil şikayet etmek bana gelse ya kusura bakma ses oldu duydunuz mu dese yok ya sana öyle gelmistir takma biz duymadik diyen bir kisiligim var ama çocuklar olunca degisiyo bu durum

Laftan anlamiyosa sikayet ederdim ben kimse kusura bakmasin

dediginizde cok haklisiniz misafir gelmesi durumu degil oturmadan önce boya badana tamirat ama en azindan flex denen aleti bari 10dan önce yapsalar iyi olmaz mi

dediginizde cok haklisiniz misafir gelmesi durumu degil oturmadan önce boya badana tamirat ama en azindan flex denen aleti bari 10dan önce yapsalar iyi olmaz mi
Evet o konuda haklısınız ama o 3-4 günlük bi süreçmiş ve gelip geçmiş. Taşınmışlar artık olmaz diye düşünüyorum.O zamsn şikayet etseniz haklısınız ama saat 8de gol dediler 10ds gülüştüler diye şikayet etseniz yarın bigün bebekler ağladığında onlarda sizi şikayet eder kapıya dayanır.

Ne yazik ki hâlâ devam ediyor
4.gundeyiz yani bakalım neler olacak bugün. .
Belki annelik hassasiyeti böyle karamsar yapmistir beni bilemiyorum

Canım bnm de 23 aylık üçüzlerim var, bbekleri sese alıştır, sen komşuya böyle davranırsan yakında bbklerin çıkaracağı en ufak tıkırtıya kapına yapışırlar. 1 yaşından sonra senin evdede sürekli inşaat varmış gibi olacak

Akşam 8 de ses için şikayetçi olmak İçin erken üstelik taşınalı 4 gün olmuş daha daha yerleşememişlerdir bile. Senin ikizlerin varmış gece uyumayıp koştuklarında Bugun söylediklerin için pişman olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…