• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt katın bitmek bilmeyen sesi

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.361
83
Kızlar alt katta bekar biri yasıyor evi otel gibi kullanıyor sadece kız atmak icin geliyor. Geldikleri zaman sabaha kadar aralıklı şey sesleri geliyor kızdan her çeşit ses duyuluyor salonda odalarda heryerden kızın sesi duyuluyor duvarlar da inçe herhalde. Lojmanda kalıyoruz ne yapabiliriz? Kime şikayet edilir bilmiyorum. Ders çalışıyorum tam derse odaklanıyorum ses artıyor kulak tıkacı dahi sesi durdurmuyor o kadar evin içinde yardım önerilerinizi bekliyorum

Eşiniz uyarsin olmazmi? Evli değilseniz bir erkeğe bu nasıl söylenir bilemedim
Bı not yazıp kapıya biraksaniz "sevişme sesiniz apartmanı rahatsız ediyor biraz sessiz olun" gibi çok mu kaba oldu:(

Ya kızlar uyardı ama çocuğun tepkisi sıkıntı yok olmuş. Sıkıntı onda halbuki. Çocuk değişik biri anlamıyorum özel hayatına karışamayız ama ses çok kötü geliyor

Yok film sesi değil bende tv filan mı diye çok düşündüm ama yere vurunca kız gülüyor bir acayip
Tövbeeeee:eek: uyardiniz birde ukala ukala sıkıntı yok dediyse ozaman geriye şikayet etmek kalıyor. Ya yöneticiye yada mesela apartman girişinde panoya yazı asilabilir "Aksam belli bir saatten sonra sessiz olmaya özen gösteriniz" gibi birsey yani bilemedim:KK53: mutlaka başka daireler de duymuş ve rahatsız olmuştur diye düşünüyorum...

Tövbeeeee:eek: uyardiniz birde ukala ukala sıkıntı yok dediyse ozaman geriye şikayet etmek kalıyor. Ya yöneticiye yada mesela apartman girişinde panoya yazı asilabilir "Aksam belli bir saatten sonra sessiz olmaya özen gösteriniz" gibi birsey yani bilemedim:KK53: mutlaka başka daireler de duymuş ve rahatsız olmuştur diye düşünüyorum...

Yan dairesi aile bende anlamadım herhalde yan tarafa pek ses gitmiyor. Evi resmen kerh..neye çevirdi pislik herif

Yan dairesi aile bende anlamadım herhalde yan tarafa pek ses gitmiyor. Evi resmen kerh..neye çevirdi pislik herif
Apartmanda yaşamak bazı insanlara göre değil malesef.. ozaman müstakil ev tutsun kendine gidip.. ne diyeyim, şikayet ediceksiniz başka çare kalmamış.. yönetici bu işi halleder gibi :)

Apartmanda yaşamak bazı insanlara göre değil malesef.. ozaman müstakil ev tutsun kendine gidip.. ne diyeyim, şikayet ediceksiniz başka çare kalmamış.. yönetici bu işi halleder gibi :)

Daha önce söyledik ama aynı işte. Polis çağırsak sorun olur mu diye korkuyorum

Deneyeceğim bakalım belki sesi keser

Back
X