• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt katın bitmek bilmeyen sesi

Biz bekarları rahat bırakın.

Evin kirasını ödüyoruz

İster sevişiriz, ister film izleriz

Kıskanç kadınlara dert olmuş eve giren çıkan kadınlar.

İstemeyen gider, hacı apartmanında Yaşar.

Baş git eltili komşulu kısırlı sabah kahveli apartmana diyorum
Tüm bekarlar adına

Batıyoruz ya biz

Evin kirasını ödüyoruz

Tüm bekarlar adına

Batıyoruz ya biz

İnsan gibi sevişseniz İnan bana hiç dert olmaz. Apartman dairesini genel ev sanmasanız böyle sorunlar olmayacak. Bu sesleri ufak çocuklarda duyuyor. Sizler gibi ahlakla özgürlüğü ayırt edemeyenler yüzünden sorun yaşıyoruz. Kimse sana sevisme demedi. Galiba canın istiyor ki böyle gerilmişsin. Hadi sen bas git erkeğine ateşini alsın. Burada dolaşma. Güle güle ;)

İnsan gibi sevişseniz İnan bana hiç dert olmaz. Apartman dairesini genel ev sanmasanız böyle sorunlar olmayacak. Bu sesleri ufak çocuklarda duyuyor. Sizler gibi ahlakla özgürlüğü ayırt edemeyenler yüzünden sorun yaşıyoruz. Kimse sana sevisme demedi. Galiba canın istiyor ki böyle gerilmişsin. Hadi sen bas git erkeğine ateşini alsın. Burada dolaşma. Güle güle :KK66:
Ufak çocuğun duymasında ne sorun var? Komşu gürültü yapıyor deyip geçersiniz, sevişiyorlar denilmez. Yetişkin, hatta ergen bile olsa sesten mi koruyacaksınız ahlakını?

İnsan gibi sevişiyorum, kağıt gibi evlerde oturanlara asla üzülmüyorum

Yalıtımı iyi evde oturup, istediğimi yapıyorum

Dandik yalıtımlı evi tutup yerleşmek sizin hatanız tatlım.

İnsan gibi sevişseniz İnan bana hiç dert olmaz. Apartman dairesini genel ev sanmasanız böyle sorunlar olmayacak. Bu sesleri ufak çocuklarda duyuyor. Sizler gibi ahlakla özgürlüğü ayırt edemeyenler yüzünden sorun yaşıyoruz. Kimse sana sevisme demedi. Galiba canın istiyor ki böyle gerilmişsin. Hadi sen bas git erkeğine ateşini alsın. Burada dolaşma. Güle güle :KK66:
Terbiyesiz.
Terbiyesiz.
Terbiyesiz.

Ufak çocuğun duymasında ne sorun var? Komşu gürültü yapıyor deyip geçersiniz, sevişiyorlar denilmez. Yetişkin, hatta ergen bile olsa sesten mi koruyacaksınız ahlakını?

Ne mutlu sana. Zaten evinde nasıl sevildiğin ne yaptığın önemli değil insanlar icin. Yaptığın şey benim evimde duyuluyorsa sorun orada.
Saygı duymak gerekir değil mi? Sonuçta kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok

Ne mutlu sana. Zaten evinde nasıl sevildiğin ne yaptığın önemli değil insanlar icin. Yaptığın şey benim evimde duyuluyorsa sorun orada.
Saygı duymak gerekir değil mi? Sonuçta kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok
Sen git müteahhite ağla.
Terbiyesiz

Terbiyesiz.
Terbiyesiz.
Terbiyesiz.

Çok afedersiniz ama terbiyeyi hatırlatacak birisi olduğunuza inanmıyorum. Sizin gibi bende fikirlerimi beyan ettim.
Size iyi uykular umarım komşularınızı rahatsız etmeden güzel bir gece geçirirsiniz

Bence apartmandakilere duyurmadan polis çağırın. Sevişme sesleri değil de aşağı dairemden kadın bağırışları sesleri duyuyorum deyin. Diğer türlü gelmeyebilirler malum polislerimiz.. Sizin adınızı da vermezler zaten.
Apartmandakilerle konuşup çağırırsanız biri sizi ispikleyebilir.

Bence apartmandakilere duyurmadan polis çağırın. Sevişme sesleri değil de aşağı dairemden kadın bağırışları sesleri duyuyorum deyin. Diğer türlü gelmeyebilirler malum polislerimiz.. Sizin adınızı da vermezler zaten.
Apartmandakilerle konuşup çağırırsanız biri sizi ispikleyebilir.

Bence de en mantıklısı. Uyarmamıza rağmen hala sesleri yüksek. Aileler gelince duymasınlar diye tv sesini vs acıyoruz ama gece daha fazla geliyor ses. Zaten anlayışlı biri olsa sesi azaltırlar uyardık çünkü

Bizim de alt kat sorunlu.
Böğürmekten bir hal oldular. Sürekli polis çağırıyoruz utanmıyorlar da.
Bize huzur yoksa onlara da yok, ev sahibine, yöneticiye ve polise şikayet ediyoruz. Evden çıkana kadar da ederiz.
Herkes sevişiyor da bütün aleme duyurmuyor yani, mecbur muyuz onların iğrenç seslerini çekmeye. Gece gündüz de dinlemiyorlar. Misafir geliyor alttan ah-uh sesler sevişmekten soğuttular resmen.

Arkadaşımın alt komşusu her pazar ama her pazar sinir krizi geçiriyor. Bağırıyor çağırıyor, kendini yerden yere atıyor...dinlediğimiz kadarıyla adam gitmek isteyince de bırakmıyor,ayağına yapışıyor. Ne zaman oturmaya gitsek üzülüyoruz hallerine. İnsan arkadaslariyla güldüğüne utaniyor-alt komşu ne halde biz gülüyoruz diye.
O arkadaşım demişti ki: bu sesleri duyacağımiza keske sevişme sesleri gelse de rahatsız olsak, öylesi daha iyi
Yani diyeceğim devamlı kavga eden evli ve ahlaklı bir çift olsa daha kotu. Bir de kadın dayak mi yiyo,polisi mi arasak falan,en azından onun vizcdani sorumluluğu yok ve sadece geceleri sevisiyorlar.
Bu arada Lojman dediniz. Hiç mi lojmandan sorumlu kimse yok?

Bizim de alt kat sorunlu.
Böğürmekten bir hal oldular. Sürekli polis çağırıyoeuz utanmıyorlar da.
Bize huzur yoksa onlara da yok, ev sahibine, yöneticiye ve polise şikayet ediyoruz. Evden çıkana kadar da ederiz.
Herkws sevişiyor da bütün aleme duyurmuyor yani, mecbur muyuz onların iğrenç seslerini çekmeye. Gece gündüz de dinlemiyorlar. Misafir geliyor alttan ah-uh sesler sevişmekten soğuttular resmen.

Gerçekten özellikle duymak içini birşey söz konusu değil. Şuan bile kız sanki dayak yiyor öyle böğürme var. Herşeyin bir adabı var. Tüm sesleri duyuyoruz ben anlamadım nereye gidiyor bu insanlar. Ben utanıyorum artık onlar utanmadı. Sesin hepsi kızdan çıkıyor çocuk uyarabilir sessiz ol diye

Arkadaşımın alt komşusu her pazar ama her pazar sinir krizi geçiriyor. Bağırıyor çağırıyor, kendini yerden yere atıyor...dinlediğimiz kadarıyla adam gitmek isteyince de bırakmıyor,ayağına yapışıyor. Ne zaman oturmaya gitsek üzülüyoruz hallerine. İnsan arkadaslariyla güldüğüne utaniyor-alt komşu ne halde biz gülüyoruz diye.
O arkadaşım demişti ki: bu sesleri duyacağımiza keske sevişme sesleri gelse de rahatsız olsak, öylesi daha iyi
Yani diyeceğim devamlı kavga eden evli ve ahlaklı bir çift olsa daha kotu. Bir de kadın dayak mi yiyo,polisi mi arasak falan,en azından onun vizcdani sorumluluğu yok ve sadece geceleri sevisiyorlar.
Bu arada Lojman dediniz. Hiç mi lojmandan sorumlu kimse yok?
Aileden misafir geliyor yatıya yaşlı başlı insanlar gerçekten ben utanıyorum. Apartmanda hiç kimsenin sesini duymadım bunlardan başka. Yan komşumuzda yeni evli hiç tv sesi filan bile gelmedi. Yönetici var şikayet ettik. En son teyzemler geldiğinde sesi duyunca herkes bir dondu kaldı kapısına gitti eşim uyardı sesiniz çok geliyor ailemiz geldi filan diye çocuk sıkıntı yok demiş o kadar. İnan’ın herkes için sorun farklı ama bu da rahatsız edici. Duymak zorunda değiliz ki. Kulak tıkacından dahi geliyor ses. Ben bıktım.

Gerçekten özellikle duymak içini birşey söz konusu değil. Şuan bile kız sanki dayak yiyor öyle böğürme var. Herşeyin bir adabı var. Tüm sesleri duyuyoruz ben anlamadım nereye gidiyor bu insanlar. Ben utanıyorum artık onlar utanmadı. Sesin hepsi kızdan çıkıyor çocuk uyarabilir sessiz ol diye
ben ilk taşındıklarında gece 3 'te bağırmasına uyandım. Zannettim biri öldü de ağıt yakıyor, ağlıyor öyle bir ses. Of of of falan :KK70: bir süre şoktsn bir şey demedik, sonra yere vurmalar başladı, kapıya not falan bıraktık teyze sen hayırdır diye, ev sahibine söyledik ve polise şikayet ettik.
Kadın bir de 50'li yaşlarda utanmaz.
En son birbirimize girmediğimiz kaldı.
Bazı insanları tecrit etmek gerek, defolsun gitsin müstakil apartmana seks partisi mi yapıyor, kırbaç mı kullanıyor banane. 6 buçukta işe gideceğim 2'de 3'te bunlara uyanıyorum. Ahlaksızlar.

ben ilk taşındıklarında gece 3 'te bağırmasına uyandım. Zannettim biri öldü de ağıt yakıyor, ağlıyor öyle bir ses. Of of of falan :KK70: bir süre şoktsn bir şey demedik, sonra yere vurmalar başladı, kapıya not falan bıraktık teyze sen hayırdır diye, ev sahibine söyledik ve polise şikayet ettik.
Kadın bir de 50'li yaşlarda utanmaz.
En son birbirimize girmediğimiz kaldı.
Bazı insanları tecrit etmek gerek, defolsun gitsin müstakil apartmana ses partisi mi yapıyor, kırbaç mı kullanıyor banane. 6 buçukta işe gideceğim 2'de 3'te bunlara uyanıyorum. Ahlaksızlar.

Kesinlikle öyle. Hayır rahatsızlığı dile getirince hacı apartmanına taşın diyorlar bir de

Kesinlikle öyle. Hayır rahatsızlığı dile getirince hacı apartmanına taşın diyorlar bir de
Rahatsız olan değil rahatsız eden çıkar. Apartmanlarda bir gürültü kanunu vardır. Belirli saatlerden sonra ses yapılmaz,ister müzik olsun ister böyle böğürtüler.

Evin kirasını ödüyoruz

Tüm bekarlar adına

Batıyoruz ya biz

:KK57: "babaa lütfen ev alırken yalıtıma dikkat edelim malum sevisen var sevismeyen var.." hadi evli olununca bu tür seslerin duyulmasını geçtim de ,, baban annen oturuyorsun alt kattan bir garip sesler hönk diye kaliverir insan ay.. direk travma :KK57: bak gözüm seğeriyor :) büyük musunuz bilmiyorum da, "abla" yapma gözünü seveyim hangi birimiz hacı apartmanina tasinalim? :) sevişmek bu mu yahu?

Back
X