Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız icin. Dün gelmedi eve bu hafta da gelecegini sanmıyorum. Zaten genellikle özel işini halletmek icin geliyor. Lojmana evli insanlar zor alınırken bekarların yasamasını anlamıyorum. Biz aylarca beklemiştik inanır mısınız? Çocukta utanma duygusunun olduğunu sanmıyorum.
Yan komşusu çocuklu bir aile küçük kızları var. Yani biz duyuyorsak onlar hayli hayli duyuyordur. En üste şikayet edeceğiz haftaya. Umarım düzelir
Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız icin. Dün gelmedi eve bu hafta da gelecegini sanmıyorum. Zaten genellikle özel işini halletmek icin geliyor. Lojmana evli insanlar zor alınırken bekarların yasamasını anlamıyorum. Biz aylarca beklemiştik inanır mısınız? Çocukta utanma duygusunun olduğunu sanmıyorum.
Yan komşusu çocuklu bir aile küçük kızları var. Yani biz duyuyorsak onlar hayli hayli duyuyordur. En üste şikayet edeceğiz haftaya. Umarım düzelir
Ya adam hap kullanıyomuş eee artık nasıl istiyosa canı hatta bi kere erkek kardeşi gelinleri falan varken enişteleri hayatım bi gel yatak odasına demiş e aklı oarsında olunca ne yapacağı belli olmuyo herhall yolda görsem kaçarım adamı korkulur yaaa
Ya isterseniz grup yapin arkadas, sessiz olun yeter..
Insan ozelini baskalarina bagiris cagiris duyurmaya azcik utanir ya.
Bunun evlilikle bekarlikla alakasi yok, haya ile alakasi var.
20 yasindan beri aktif cinsel hayatim var, 8 yillikta evliyim.
Yok yani inlersin de inledigini partnerin duyar cumle alem degil.
Ben de buna benzer bir hadise yaşadım.Yan komşu sürekli olmasa bile +18 filmler izlerdi.Sesi odama kadar geliyordu.Duvara vurunca sesi kesildi.Herkes özgürdür ama başkalarını rahatsız etmemek kaydıyla sanırım diğer planı devreye sokmanız gerekiyor.
İlk şikayette birşey değişmedi kamuya bağlı aynen. Ama bu defa üst makama şikayet edeceğiz çünkü gerçekten normal bir ses değil. Kızın bağırması gittikçe şiddetleniyor. Kulak tıkacına rağmen işitiyoruz. Edepsizler