Alt katından rahatsız olan var mı

Şu an saat 01.15 alt katım sanki yıkılıyor . Taşınalı 3 hafta olacak geceleri full bağrış çağrış ,koşturmaca ,kapı çarpma. Delirmek üzereyim bu neymiş böyle ya

Ben de rahatsız oluyorum alt kattan gelen sesten .Her gece sevişiyorlar ve kadının sesini duymamak için oturma odasında yatıyorum artık.

Şu an saat 01.15 alt katım sanki yıkılıyor . Taşınalı 3 hafta olacak geceleri full bağrış çağrış ,koşturmaca ,kapı çarpma. Delirmek üzereyim bu neymiş böyle ya
Ayy aynı işte gece yaşıyorlar bağırışcçağırış şarkı söyleme süpürge açma bangır bangır telefonla konuşma napıcaz böyle Allah sabır versin bize

O sırada site grubuna saydıran ben

Eklentiler

• IMG_4849.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 8
Ayakkabı koydukları için komşunun biri yöneticiye şikayet etmiş kim şikayet etti beni diye gruba hesap soruyor öyle biri
Hanzoya bak sen , herkesi sindirmeye çalışıyor
Kimse birşey demedi mi grupta peki ?
Yok mu onun dilinden anlayacak biri koca apartmannda?

Alt kattan genelde ses gelmez ya üstten gelir. Ben alttan ses geldiğini hiç duymadım. Gruba yazmayın bence diret muhattabınıza söyleyin. Gece çok ses oluyor uyuyamıyoruz diye
Eski binalarda alt kattan da geliyordu. Ben oturmustun izmirde alt katin butun konusma seslerini duyuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…