Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen duvar degil kagit sankiYeni evlerin yalitimsizligi ...İnsanlari birbirine düşürüyor sırf bu yüzden müstakil bir eve geçtik çok şükür rahat ettik .
Benim odam komşunun salonuyla bitişik.Geceleri uyurken yaz kış üstlerini örtüyorum sabahları ötmüyorlar o yüzden.Gündüz çıkartıyorum kafesten,ya kafesin üstünde ya da pencerenin önünde oynuyorlar ama öyle aşırı çığırmıyorlar.Zaten dişi olanın hiç sesi çıkmaz.Erkek olanda konuşur oyuncaklarıyla oynar genelde
Şikayetçi olup binadan attirabilirsiniz neden katlaniyorsunuz?Bu sabah saat 10:30 da üst katındaki ahlak ve şeref yoksunu son ses müzik açmış hep temizlik yapıyor hem bağırarak söylüyor ...zaten elektrik supeurgesinin altı nasılsa yeminle yeri kazıyor ...zaten silkeleme ve ses yüzünden çok tartıştık ama anlamıyor kesinlikle...onun ustundekini aradım arar aramaz kadında duyuyorum sesi dedi...3 aylık bebeğim var dedim sen söyler misin şimdi ben söylesem inatina yapıyor...inmiş aşağı demiş çok ses geliyo bu manyak ta yooo çok açmadım ki demişKomşuda olur mu duramiyirum demiş çıkmış yukarı manyak kadın bu sese nasıl az açtım diyebiliyir...sesi kisdi ama hani yine hangi şarkıyı dinlediğini ben anlıyorum en sonunda tamamen kapadı...dün fecede kabuklu fıstık yemişler hoooop benim mutfak camına...ben yaradanima havale ettim nasıl biliyorsa öyle yapsın insaallah...çok edepsiz,şirret,hep haklı ve karşındaki kişiye sürekli gerizekalı diyen bunkadin...eşine,kızına ben uyardım banada
Şikayetçi olup binadan attirabilirsiniz neden katlaniyorsunuz?
Evin kimin olduğu önemli değil ki imzayla attirabilirsiniz ev sahibini dahi.buna cesaret edemiyorsaniz her gürültüde polisi arayın istisnasiz.Ev kp nin yani ev sahibi onlarda
Çok cirkefler kimse bulaşmak istemiyor
İnşaallah birgun birinden bir dayak yerlerde karı koca akillanirlar...benim eşim sessizdir bulaşmak istemez birde onların seviyesine inmem ben der...kocası otoparka girerken son ses müzikle girer gece gündüz demez uyuyan çocuklu apartman hani...vallahi hayvan desem hayvanlara hakaret olur...kıçı yere yakın olandan kork demiş ya atalarımız gerçekten öyle...yerden bitme ama bir çene var taramalı tüfek gibi senden daha haklı çıkar...hiç susma sırf i cırtlak sesi duymamak için muhatap olmuyorum çünkü laftan anlayan biri dehil
Evin kimin olduğu önemli değil ki imzayla attirabilirsiniz ev sahibini dahi.buna cesaret edemiyorsaniz her gürültüde polisi arayın istisnasiz.
Sürekli ama.
Polis sizin aradığınızı söylemez.
Bir süre sonra onlar da sıkılır emin olun
Çocuk yok diye bilerek yazdımÇocukları yok detayına ne gerek vardı?
Üst komşudan rahatsızsınız belki o da rahatsızlık verdiğinin farkında değildir, alt komşu da sizden sizin farketmediğiniz şeyler yüzünden rahatsız oluyor olabilir. Bence burada garip olan iletişimsizlik, dedikoduculuk, sağa sola söyleyeceğine delikanlılar gibi gider komşuma söylerim ses geliyor hacı biraz dikkat derim. O komşuya söylemiş öteki başka komşuya söylemiş komşu komşunun dedikodusuna muhtaç olmuş. Bazı önlemler alınırsa iyi olur, sandalye masa bacaklarına keçe yapıştırmak, şapidik terlik yürünecek yerlere halı sermek gibi şeyler. Önlemler alındığı halde Çok rahatsız olan müstakile geçsin. Apartman hayatı bu şekil.
Ne ayıbıBiraz daha dikkatli olup kendi ayıbımızda kör olmamakta lazım
Çocuk var diye karşı tarafı rahatsız etme hakkınız yok
Sürekli olan rahatsızlık verici hersey gürültüdür benceAlt katımıza yeni aile taşındı çocukları yok, daha taşınalı 2 hafta oldu bizi diğer komşuya söylemiş sesleri çok geliyor diye, eşimde çocuğumuz var ve bazen çocuğumla oynuyorum ne var ki bunda sonuçta erken yada geç saatler değil demiş ki ben saatlere çok önem veririm zaten erken yatıyoruz, sabahta 10 dan önce iş yapmam ses olmasın diye ee diğer saatlerde ne yapıcaz ki fısıltı halinde mi konuşucaz anlamadım
Bizim üst katımızdaki erkenden gürültü yapmaya başlıyor özellikle pazar günleri kaç kez söyledik ama kadın anlamıyor, diğer saatlerde ses geldiğinde asla birşey demem ancak benim için önemli olan erken ve geç satte yapılmaması
Geçen akşam da aşağıya taşınan kişilerin gülme sesi geliyordu hatta kızım anne aşağıdan çok ses geliyor uyuyamıyorum idur yanımıza geldi baktım saat 9 buçuk gibiydi yapıcak birşey yok kızım saat çok geç değil dedik ama herkes bizim gibi değil
Evde diken üstündeyim, kendi evimde rahat edemiyorum