Alt kattaki komşu şikayetçiymiş

alt kattaki ile de ben aynı durumdayım. hafta sonu bile 3 4 gibi süpürge açabiliyorum. hafta içi hiç açamıyorum. hafta içi akşam 30 dakikalık programda bile çamaşır yıkamam sorun. misafirim varsa kesin ararlar ses var diye. yapacak bise yok ben saatlere dikkat ediyorum ama o hala şikayetçi. sizde malarsanız yapın şikayet edecek sizi.

Apartman hayatı böyle bir şey. Herkesin birbirine biraz anlayış göstermesi lazım. Sessiz sakin bir hayat isteyen köye yerleşip müstakil evde oturabilir. İstediği kadar şikayet etsin zaten bir sonuç alamaz.

Bizim üst kattan da çocuk sesi geliyor , çocuk sesine, koşmasına , oyuncakları yerlere fırlattığında çıkan sese amenna ama annesinin şıkkıdı şıkkıdı topuklu terlikle yürümesi ne çeşit bir manyaklık a dostlar !?!!

Konu sahibi ben de içimi döktüm ama burda sen haklısın.

Çocuktan rahatsız olan müstakil eve taşınsın ki zamane çocuklar çok hareketli çünkü sokağa çıkamadıkları için evin içinde o enerjiyi tüketmek zorundalar tabi birde katkılı yiyecek maddeler çocuğu daha da hareketli ve hırçın yapıyor geçen baktın çocuklu anneler bim den hazır dilimlenmiş patates alıyor küllü zarar çocuğun kalbi için, millette para olunca rahata kaçıyor oysaki çok katkı maddesi var bunlarda

Bu sabah saat 10:30 da üst katındaki ahlak ve şeref yoksunu son ses müzik açmış hep temizlik yapıyor hem bağırarak söylüyor ...zaten elektrik supeurgesinin altı nasılsa yeminle yeri kazıyor ...zaten silkeleme ve ses yüzünden çok tartıştık ama anlamıyor kesinlikle...onun ustundekini aradım arar aramaz kadında duyuyorum sesi dedi...3 aylık bebeğim var dedim sen söyler misin şimdi ben söylesem inatina yapıyor...inmiş aşağı demiş çok ses geliyo bu manyak ta yooo çok açmadım ki demiş🙄🙄🙄Komşuda olur mu duramiyirum demiş çıkmış yukarı manyak kadın bu sese nasıl az açtım diyebiliyir...sesi kisdi ama hani yine hangi şarkıyı dinlediğini ben anlıyorum en sonunda tamamen kapadı...dün fecede kabuklu fıstık yemişler hoooop benim mutfak camına...ben yaradanima havale ettim nasıl biliyorsa öyle yapsın insaallah...çok edepsiz,şirret,hep haklı ve karşındaki kişiye sürekli gerizekalı diyen bunkadin...eşine,kızına ben uyardım banada

sabah 10 aksam 10 dur gurultu saati...ama en fazla ne kadar ses cikarabilirki tek cocuk?

diger komsuya soylediyse bence duymamazliktan gelin..cocuklunun halinden cocuksuz anlamaz genelde. bu evde ucakta otobuste her yerde boyledir.

takma bence

Yeni evlerin yalitimsizligi ...İnsanlari birbirine düşürüyor sırf bu yüzden müstakil bir eve geçtik çok şükür rahat ettik .
aynen duvar degil kagit sanki 😁 prize takilan fisin sesi dahi duyuluyor 😆

Benim odam komşunun salonuyla bitişik.Geceleri uyurken yaz kış üstlerini örtüyorum sabahları ötmüyorlar o yüzden.Gündüz çıkartıyorum kafesten,ya kafesin üstünde ya da pencerenin önünde oynuyorlar ama öyle aşırı çığırmıyorlar.Zaten dişi olanın hiç sesi çıkmaz.Erkek olanda konuşur oyuncaklarıyla oynar genelde
😍😍😍😍😍😍😍

Bu sabah saat 10:30 da üst katındaki ahlak ve şeref yoksunu son ses müzik açmış hep temizlik yapıyor hem bağırarak söylüyor ...zaten elektrik supeurgesinin altı nasılsa yeminle yeri kazıyor ...zaten silkeleme ve ses yüzünden çok tartıştık ama anlamıyor kesinlikle...onun ustundekini aradım arar aramaz kadında duyuyorum sesi dedi...3 aylık bebeğim var dedim sen söyler misin şimdi ben söylesem inatina yapıyor...inmiş aşağı demiş çok ses geliyo bu manyak ta yooo çok açmadım ki demiş🙄🙄🙄Komşuda olur mu duramiyirum demiş çıkmış yukarı manyak kadın bu sese nasıl az açtım diyebiliyir...sesi kisdi ama hani yine hangi şarkıyı dinlediğini ben anlıyorum en sonunda tamamen kapadı...dün fecede kabuklu fıstık yemişler hoooop benim mutfak camına...ben yaradanima havale ettim nasıl biliyorsa öyle yapsın insaallah...çok edepsiz,şirret,hep haklı ve karşındaki kişiye sürekli gerizekalı diyen bunkadin...eşine,kızına ben uyardım banada
Şikayetçi olup binadan attirabilirsiniz neden katlaniyorsunuz?

Şikayetçi olup binadan attirabilirsiniz neden katlaniyorsunuz?

Ev kp nin yani ev sahibi onlarda
Çok cirkefler kimse bulaşmak istemiyor
İnşaallah birgun birinden bir dayak yerlerde karı koca akillanirlar...benim eşim sessizdir bulaşmak istemez birde onların seviyesine inmem ben der...kocası otoparka girerken son ses müzikle girer gece gündüz demez uyuyan çocuklu apartman hani...vallahi hayvan desem hayvanlara hakaret olur...kıçı yere yakın olandan kork demiş ya atalarımız gerçekten öyle...yerden bitme ama bir çene var taramalı tüfek gibi senden daha haklı çıkar...hiç susma sırf i cırtlak sesi duymamak için muhatap olmuyorum çünkü laftan anlayan biri dehil

Ev kp nin yani ev sahibi onlarda
Çok cirkefler kimse bulaşmak istemiyor
İnşaallah birgun birinden bir dayak yerlerde karı koca akillanirlar...benim eşim sessizdir bulaşmak istemez birde onların seviyesine inmem ben der...kocası otoparka girerken son ses müzikle girer gece gündüz demez uyuyan çocuklu apartman hani...vallahi hayvan desem hayvanlara hakaret olur...kıçı yere yakın olandan kork demiş ya atalarımız gerçekten öyle...yerden bitme ama bir çene var taramalı tüfek gibi senden daha haklı çıkar...hiç susma sırf i cırtlak sesi duymamak için muhatap olmuyorum çünkü laftan anlayan biri dehil
Evin kimin olduğu önemli değil ki imzayla attirabilirsiniz ev sahibini dahi.buna cesaret edemiyorsaniz her gürültüde polisi arayın istisnasiz.
Sürekli ama.
Polis sizin aradığınızı söylemez.
Bir süre sonra onlar da sıkılır emin olun

Evin kimin olduğu önemli değil ki imzayla attirabilirsiniz ev sahibini dahi.buna cesaret edemiyorsaniz her gürültüde polisi arayın istisnasiz.
Sürekli ama.
Polis sizin aradığınızı söylemez.
Bir süre sonra onlar da sıkılır emin olun

Ahhh ahhh rabbim iyi komşular versin...
Apartmanda kimse kimseyle görüşmüyor
8 daire herkes bi alem
Bir tane teyzemiz vardı rahmetli ona söylemiştim uyarsın dite inadına inadına yapicam demiş...rahmetli teyze bile kızım sen bunla baş edemezsin edepsiz bu boşver muhatap olma...silkelediginde kapa camını,ses yapınca al çocuğunu çık dışarı demişti...laftan anlamaz cahil demişti
Polis arasam gelmez çünkü hurda çok konunacildi
Gelmiyirmus...kavga gürültü sesleri apartmanı inletir kimse birşey demez çünkü korkuyolar...eşi zaten tam psikopat

Çocukları yok detayına ne gerek vardı?
Üst komşudan rahatsızsınız belki o da rahatsızlık verdiğinin farkında değildir, alt komşu da sizden sizin farketmediğiniz şeyler yüzünden rahatsız oluyor olabilir. Bence burada garip olan iletişimsizlik, dedikoduculuk, sağa sola söyleyeceğine delikanlılar gibi gider komşuma söylerim ses geliyor hacı biraz dikkat derim. O komşuya söylemiş öteki başka komşuya söylemiş komşu komşunun dedikodusuna muhtaç olmuş. Bazı önlemler alınırsa iyi olur, sandalye masa bacaklarına keçe yapıştırmak, şapidik terlik yürünecek yerlere halı sermek gibi şeyler. Önlemler alındığı halde Çok rahatsız olan müstakile geçsin. Apartman hayatı bu şekil.
Çocuk yok diye bilerek yazdım
Üst kattaki nasıl bize rahatsızlık verdiğinin farkında olamaz
Sabah ezanında başlıyor takırtı yapmaya ve kaç kez de söyledik, ben hafta sonunu dört gözle beklerken her hafta yukarıdaki kadın yüzünden erkenden uyanıyorum
Ben erken kalkarsam da asla sabah 10 dan önce ses yapmam ama diğer saatler için birşey diyemem mutlaka sesimiz gidiyordur
Ben nasıl alt kata yeni taşınan ailedeki adamın gülme sesini duyuyorsam onlarda bizim sesimizi duyuyorlardır, ne yapayım ben de gidip lütfen sessiz gülün mü diyeyim

Biraz daha dikkatli olup kendi ayıbımızda kör olmamakta lazım
Çocuk var diye karşı tarafı rahatsız etme hakkınız yok
Ne ayıbı
Ben aşağıdaki adam kah kah gülerken kızım anne uyuyamıyorum dediğinde kızıma olsun kızım napalım dedim
Ne yani ben de aşağıya inip sessiz gülün mi demeliyim
Sabah erken saatte ve gece geç saatte olmadığı sürece kimseye birşey demem, hapşurma sesleri bile geliyor apartman da ne yapalım yani kendi evimizde fısır fısır mı konuşalım
Ayıbı üst katımda oturan sabah ezanında takırtı yapmaya başlayan kadın yapıyor, ben gece çamaşır makinası bile açmıyorum

Alt katımıza yeni aile taşındı çocukları yok, daha taşınalı 2 hafta oldu bizi diğer komşuya söylemiş sesleri çok geliyor diye, eşimde çocuğumuz var ve bazen çocuğumla oynuyorum ne var ki bunda sonuçta erken yada geç saatler değil demiş ki ben saatlere çok önem veririm zaten erken yatıyoruz, sabahta 10 dan önce iş yapmam ses olmasın diye ee diğer saatlerde ne yapıcaz ki fısıltı halinde mi konuşucaz anlamadım
Bizim üst katımızdaki erkenden gürültü yapmaya başlıyor özellikle pazar günleri kaç kez söyledik ama kadın anlamıyor, diğer saatlerde ses geldiğinde asla birşey demem ancak benim için önemli olan erken ve geç satte yapılmaması
Geçen akşam da aşağıya taşınan kişilerin gülme sesi geliyordu hatta kızım anne aşağıdan çok ses geliyor uyuyamıyorum idur yanımıza geldi baktım saat 9 buçuk gibiydi yapıcak birşey yok kızım saat çok geç değil dedik ama herkes bizim gibi değil
Evde diken üstündeyim, kendi evimde rahat edemiyorum
Sürekli olan rahatsızlık verici hersey gürültüdür bence
Bunun saati olmaz

Saatler uygun olsada bazen bilmeden sinirlar asilabilir ritmik sesler veya cok atlama ziplama sesleri bisiktlet sesli oyuncaklar mi var?
Ama tabiki onemli olan kendini duzgun ifade edebilmek ve alternatifler sunabilmek rahatsiz olanda olunanda alternatif sunabilmelo

Ben hep karsilikli bakarim bu duruma...Üst kattaki azami dikkat edecek,çocuk var diye saldim çayira olmayacak,alt kattaki de biraz töleransli davranacak,hemen ufacik bir seste yaygara koparmayacak.
Biraz empati ve karşılıklı saygi şart.

Biz de yeni taşındık 1 ay olacak. Bizim de üst katımızda çok ses oluyor. Sadece eşimin çalışma odasında oluyor ama ve eşim evde çalışan birisi. Tamam gündüz ama ses öyle böyle değil yani sanırsınız balyozla çekiçle yerlere vuruyorlar birşeyler atıyorlar yerlere ve aralıksız yani akşama kadar dur durak bilmiyorlar. Elektrik süpürgesi sesi, temizlikten oluşan sese zaten kimse birşey demez ama çocuklarına insan bir dur demeli bence. Benim de çocuğum var yerlere birşeyler atsa hoplasa dur derim ben bile rahatsız olurum kafam şişer çocuğun sesinden. Eşim çıkıp uyardı "abla ben evde çalışıyorum sesler de tam benim çalışma odamın üstünde, çok ses oluyor biraz duyarlı olursanız sevinirim" dedi. Kadın kusura bakmayın falan demiş ama ses asla kesilmedi tam gaz devam.

Back
X