Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ne diyorsunuz ? Kapatmiyorsunuz heralde
Ses çok kotu bişey.Dikkat edıosanız hiç umursamayın.Alt katımıza yeni aile taşındı çocukları yok, daha taşınalı 2 hafta oldu bizi diğer komşuya söylemiş sesleri çok geliyor diye, eşimde çocuğumuz var ve bazen çocuğumla oynuyorum ne var ki bunda sonuçta erken yada geç saatler değil demiş ki ben saatlere çok önem veririm zaten erken yatıyoruz, sabahta 10 dan önce iş yapmam ses olmasın diye ee diğer saatlerde ne yapıcaz ki fısıltı halinde mi konuşucaz anlamadım
Bizim üst katımızdaki erkenden gürültü yapmaya başlıyor özellikle pazar günleri kaç kez söyledik ama kadın anlamıyor, diğer saatlerde ses geldiğinde asla birşey demem ancak benim için önemli olan erken ve geç satte yapılmaması
Geçen akşam da aşağıya taşınan kişilerin gülme sesi geliyordu hatta kızım anne aşağıdan çok ses geliyor uyuyamıyorum idur yanımıza geldi baktım saat 9 buçuk gibiydi yapıcak birşey yok kızım saat çok geç değil dedik ama herkes bizim gibi değil
Evde diken üstündeyim, kendi evimde rahat edemiyorum
Onlar bizim sesimizi normal saatlerde duyuyorlardır ama akşam biz 23.00 da karı koca gülme sesinden uyuyamadık ee biz ne yapalım o zamanDuyuyorlar demek ki rahatsız olmuşlar.
Madem rahatsızsınız taşının, ya bina ya oturanlar sıkıntılı ki gürültü iletiliyor bir şekilde.
İnsanları çocukları yok diye belirtmek sonra çocuğum var rahatsız oluyor uyuyamıyor gürültüden diye belirtmek bana Çiğ geldi. Konunun bağlamıyla ters.(üstelik çocuk 8 yaşında)
Akşam 23.00 da biz onların karı koca gülme sesinden uyuyamadık, yukardaki de sabahın 6 sında takırtı yapıyor, biz ne yapalım altlı üstlü ikisini de mahkemeye verelim o zamanSaat kaç olursa olsun. Tadilat vb. Geçerli bir mazeret yoksa gürültü yapamazsınız. Müziğin sesini saat kaç olursa olsun açamazsınız çok fazla mesela. İnşaat işi saate tabidir. Kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değildir. Mahkemeye bile verebilir.
Tabiki. Sürekli oluyorsa ve huzur kaçıyorsa kanun açıkAkşam 23.00 da biz onların karı koca gülme sesinden uyuyamadık, yukardaki de sabahın 6 sında takırtı yapıyor, biz ne yapalım altlı üstlü ikisini de mahkemeye verelim o zaman
Sabah 6 da ve akşam 11 de yapılan ses normal saatte yapılan sesten daha önemli
11 normal bir saat, gülmek gürültü değildir.Onlar bizim sesimizi normal saatlerde duyuyorlardır ama akşam biz 23.00 da karı koca gülme sesinden uyuyamadık ee biz ne yapalım o zaman
Normal saatlerde ses yapmak mı mantıklı gece 11demi gürültü yapmak mantıklı
Çocukları olmadığını bizim durumumuzu anlamadıkları için belirttim
Çocuğu olan bizi anlar
Oh ne güzel sen yapınca normal saatte ses, başkası ve ‘çocuğu olmayan’ yapınca gürültü. umarım ennnn kısa zamanda ‘normal saatlerde ses’ de yaparlar diye geçti içimden.Onlar bizim sesimizi normal saatlerde duyuyorlardır ama akşam biz 23.00 da karı koca gülme sesinden uyuyamadık ee biz ne yapalım o zaman
Normal saatlerde ses yapmak mı mantıklı gece 11demi gürültü yapmak mantıklı
Çocukları olmadığını bizim durumumuzu anlamadıkları için belirttim
Çocuğu olan bizi anlar
Peki nasıl yani örnek vermem gerekirseTabiki. Sürekli oluyorsa ve huzur kaçıyorsa kanun açık
Yapılıyor zaten gitar çalmaktan tutunda bağıra bağıra telefon konuşmasına, gelen takırtılara kadar her gün duyuyorum ama normal saatler olduğu için asla şikayet etmem. O saatte yapılan seslere asla takılmam ve kızmam çünkü sonuçta orası bir ev11 normal bir saat, gülmek gürültü değildir.
Oh ne güzel sen yapınca normal saatte ses, başkası ve ‘çocuğu olmayan’ yapınca gürültü. umarım ennnn kısa zamanda ‘normal saatlerde ses’ de yaparlar diye geçti içimden.
suç sizde gagalarını bağlamamışsınız ne ayıp.Bizim yan komşu muhabbet kuşlarım için polis çağıracağını söylemişti anneme
Gürültü her türlü suç. Size inat yapıyor olmasın. Yaşadığım apartmanda böyle bir durum olduydu. Karşılıklı gürültü tacizi yapıyordu komşular. Ama olmaz tabi.Peki nasıl yani örnek vermem gerekirse
Bizim gün için de saat sabah 10 akşam 10 arası yaptığımız gürültü mü suç, yoksa aşağıdakilerin akşam 11 den sonra uyutmuyacak gibi gülmeleri mi, yukarıdakinin sabah 6 da takırtı yaparak bizi uyandırması mı
Ben saatlere çok önem veriyorum, başkasında da sabah erken saat ve akşam geç saat olmadıkça gün içinde gelen seslere asla takılmam
Hangisi suç oluyor bu durumda
Akşam 23.00 da biz onların karı koca gülme sesinden uyuyamadık, yukardaki de sabahın 6 sında takırtı yapıyor, biz ne yapalım altlı üstlü ikisini de mahkemeye verelim o zaman
Sabah 6 da ve akşam 11 de yapılan ses normal saatte yapılan sesten daha önemli