Alt kattaki komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oyle olmadigim/ olmadiginiz icin empati yapamiyoruz. sizi anliyorum. keske durmasa, calisan kendi ayaklari ustunde duran kadin..keske cekip gitse tukuruk bakterisi koca isimli hayvani terk etse..ama iste, bazen OZUNDE IYI BIRI diyorlar. bazen DEGISIR diye bekliyolar.. COCUKLA taclandiriyolar boyle serefsizleri yetmiyor...

belki kadin baska sebeple kaliyodur bilmiyoruz. keske kizin ailesini taniyor olsaydiniz, oze nodan arar gelin kizinizi kurtarin der kapardiniz teli.
bu arada polisi lutfen arayin.

Böyle sorunlumuydu acaba hep keşke çocuk yapmasaymış daha anne karnında şiddet görüyor yazık kadında çaresizdir belki gidemiyordur gidecek kimsesi yoksa polis gelse ne olur
Ben evlendiğimden beri hep kavga ediyorlar sürekli bagrış çagrış kadın okumuş çalışan bayan. Maddi durumları kötü değildir oturdugum sitede kiralar 2.500 den baslıyor

Esiniz haklı. Bir sekilde adam sizin sikayet ettiginizi anlayip esinize bulasabilir. Ulkede her gun neler oluyor. Hamile esini döven size ne yapmaz. Ayrica kadin calisan biriymis. Her gun o haliyle dayak yiyip susuyorsa kendi tercihi. Bazen kadinlar kocamdir dover de sever de diyebiliyor. Hatta rahmetli kemal sunalin kapicilar krali filminde olmuştu boyle bir olay

Birde kadın neden dayak yiyip sessiz kaldıgını çözemiyorum.
Bir kadının öncelikle kendi kabullenmesi gerekiyor. Bu yuzden sessiz kaliyordur bence. Bunun hakkinda sikayetci olmak bu sureci baslatmak buyuk cesaret gerektirir. Hele ki hamile. İnsan kendine bile itiraf edemiyor bazen yasadiklarini..

Böyle sorunlumuydu acaba hep keşke çocuk yapmasaymış daha anne karnında şiddet görüyor yazık kadında çaresizdir belki gidemiyordur gidecek kimsesi yoksa polis gelse ne olur
kocasi bebek olunca duzelir sanmistir. gunumuzun en buyuk problemlerinden biri.

Ben evlendiğimden beri hep kavga ediyorlar sürekli bagrış çagrış kadın okumuş çalışan bayan. Maddi durumları kötü değildir oturdugum sitede kiralar 2.500 den baslıyor
Kimin ne derdi var insan bilemiyor hamileykende kolay kolay kimse bırakıp gidemeyebilir ALLAH yardımcısı olsun

kocasi bebek olunca duzelir sanmistir. gunumuzun en buyuk problemlerinden biri.
Çocuk olunca bi adım daha kötüye gidiyor sevgisi azsa tamamını çocuğa veriyor kadın kendine bakamıyor cinsel açıdan azalma oluyor masraf artıyor birikiyor birikiyor ondan sonra vur kırbacı kadına yazık yaa bu kadınların çektiği nedir

Şuan evlerinden hiç ses gelmiyor. Arasam eşim kızıyor sen abartıyorsun diyor. Eşim olmasa evde çoktan aramıştım. Birde kötü maddi durumlu insanlar değil gitmek istese gidet
bazen maddiyat yuzunden degil sindirilmislik yuzunden de kalabilir insan. kadinin neden gitmedigini bilmiyoruz ki? adam kadini dovdukten sonra sarilip opuyodur belki, psikopat mi yok memlekette? iliskilerini bilmiyoruz ki?
bildigimiz tek sey hamile ve magdur olan br kadin var, kendine yardim edemeyen. bukadina yardim etmek sizin insanlik goreviniz. tutun evden cikarin karisn demiyoruz, polisi arayin. okadar.

Bu adam bu kadini dovuyor kadin da susup oturuyor kendi tercihi diyemeyiz ortada hic sucu olmayan bir bebek var. Ya aldigi darbe sonucunda bebekte kalici hasar meydana gelirse, bebege birsey olursa :KK43:
Geçen adamı annesi geldi annesine küfür edip annesinin yanında kadını dövdü çok kötü kalpli bir adam görünce midem bulamıyor.

Her ne pahasina olirsa olsun polisi aramistim
Ya da yöneticiye söylerim uyarsın diye
Hamile karısını döven adamın utanacaginisanmam ama belki faydası olurdu

a
Çocuk olunca bi adım daha kötüye gidiyor sevgisi azsa tamamını çocuğa veriyor kadın kendine bakamıyor cinsel açıdan azalma oluyor masraf artıyor birikiyor birikiyor ondan sonra vur kırbacı kadına yazık yaa bu kadınların çektiği nedir
aynen oyle. evlilik tamamen sans isi. allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin.

dayak yiyip sessiz kaliyorsa sizin yapacaginiz bir sey yok
bizim sitede yan blokta da var oyle bir kari koca var ozellikle yaz aylarinda cam kapi pencere acik oldugu icin bizde duyuyoruz
komsulardan biri arayip sikayet etti kadin polisler gelince kocam doverde soverde benim bir sikayetim yok demis polislere

Hiç düşünmeyin polisi arayın.
Bu sizin göreviniz.
Şikayetçi olduğunuzu kimseye söylemeyin.
Siteden başka biriyle de duyduğunuz seslerle ilgili konuşmayın.
Sizin aradığınızı kimse bilmez, eşiniz neden çekiniyor ki

aynen oyle. bugun ona yarin size ( dayak anlaminda demiyorum)
iyilik edin iyilik bulun.

evet kimin ne zaman başının sıkışacağı belli olmaz. çok yazık ben olsam çoktan aramıştım.
numaranız adınız çıksın istemiyorsanız özelden atın adresi ben arayayım öyle beklenir mi ya.
kadın isterse otursun çeksin ama polise haber vermek bizim insanlık gorevimiz

bizim sitede yan blokta da var oyle bir kari koca var ozellikle yaz aylarinda cam kapi pencere acik oldugu icin bizde duyuyoruz
komsulardan biri arayip sikayet etti kadin polisler gelince kocam doverde soverde benim bir sikayetim yok demis polislere
kadinin neden sessiz kaldigini bilmiyor ama konu sahibi. olasilik uzerine gormezden gelmesi dogru olur mu? belki kadin keske biri bana yardim etse diyodur?

Ben etmek çok istiyorum ama eşim sürekli kızıyor karışma adam normal degil diyor bende hamileyim kadına gerçekten çok üzülüyorum

evet kimin ne zaman başının sıkışacağı belli olmaz. çok yazık ben olsam çoktan aramıştım.
numaranız adınız çıksın istemiyorsanız özelden atın adresi ben arayayım öyle beklenir mi ya.
kadın isterse otursun çeksin ama polise haber vermek bizim insanlık gorevimiz
kocasi karisma diyomus. kocasi da bi tuhaf. kocam doverde severde derse diyomus, belki demeyecek oyle. kadinin neden sessiz kaldigini bilmiyoruz ki? insallah kurtulur adamdan tez vakitte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X