Alt kattaki komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz eşinizi dinlemeyin ve ne olursa olsun polisi arayın
gerçi bu kadar dayanan kadın şikayetçi değilim diyip gönderebilir

Adresi ver biz arayalım bir kadın cinayeti haberi daha duymak istemiyorum tvlerde

"haksızlığa susan dilsiz şeytandır" derler. Esinizde o cinsten. Madem adamı durdurmaya yeterli kadar erkek değil, bıraksın polis işini yapsın. Böyle kişiler beni şiddet uygulayandan daha da deli ediyor. Yarın öteki gün kadını öldürse "bari sesler kesildi" diye kendini teselli eder böyleleri. Konu sahibi sizde bir kadını kurtarmak adına kocisinizin kızmasıni bir çekin bi zahmet

neden sessiz kalıyor ki kadında inanamıyorum yaa..
ben çoktan aramıştım polisi ..

Bende bu kadını anlamıyorum gitmek istese gider. Benim işim gücüm yok kocama bagımlıyım bırak dayak yemeyi tokat yesem çeker giderim. Apartmanda tek ben oturmuyorum kocamla aram açılıyor bunların sorunları yüzünden telefonu elime aldım aramak için eşim elimden aldı. Bu insanlar kavga edip ertesi gün mutlu mesut geziyorlar. Parası olmayan cahil biri olsa neyse maddi gücleri yerinde mühendis bayan altında 70 80 milyarlık arabası var. Apartmanda diğer komşulara söyledim kaç kere şikayet edin diye hiç kimse umursamıyor. Kadına mesaj attım sıkıntı var mı diye cevap: yok canım bir sorun bunu dedi. Ses duysam arayacagım ama şuanlık bir sıkıntı yok. Mune Mune konumu kapatırmısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X