Alt komşu..

Pardon da herkes sizin aile yapınıza göre yaşamak zprunda değil hanımefendi velev ki çapkın bir kadın velev ki her gün farklı erkekle sevişiyor buna sosyal laik demokratik bir hukuk devletinin vatandaşları olarak saygı duymak zorundasınız ki herkes için böyle kimse sizin nasıl ki aile hayatınıza karışmıyorsa siz de insanların seks hayatına karışamazsınız fuhuş şüphesi varsa konu sahibi şikayeti yapar olay araştırılır bunda uzatılacak bir şey yok

Zaten en önemli ayrıntılar hep sonradan yazılır nedense.
İlk başta konusu geçmeyen şeyler tepki alınca "yaaa aslında şu da vardı ben söylemeyi unutmuşum" diyerek açıklanır. Ses olsa ilk başta bu yazılırdı, unutulacak şey değil.

Ablamların sitesinde bir ev var aman Allahım ben öyle bir şey ne gördüm ne duydum. Kadın ev sahibi. Ablamın evinin tam karşısında görüyoruz yani kadın evinde seks partisi verdi geçen senelerde balkonlarda öpüşenler perde açık neler neler yaptılar.
Sonuç polise haber verdiler polis geldi kapıyı çaldı açmadılar ve geri gitti polis sonra dağıldılar. Kısacası herkesin evi karışamazsın.

Canım bu çok ama çok ciddi bir konu ve polisimiz çok şükür bu tarz konularda kesinlikle ilgileniyor sanane vs. demiyor nerden biliyorum başıma geldi çünkü ben çocuktum o zaman yan apartmanımızda böyle bir bayan vardı tüm mahalle biliyodu apartmanı geçtim eve giren çıkan belli değil düşün.Bir gece babam nöbetteydi çok şükür,kapımız çaldı annem camdan seslendi zil zurna sarhoş bir adam aç kapıyı işimiz var diye kapıyı zorluyo annem ilk içeri girdi korktuğu için kapıyı kitledi falan tekiz evde kimse yok adam durmadan zile basıyo annem tekrar çıktı bağırdı git polis çağırıcam falan adam nasıl tekmeliyo kapıyı aşağı katımızdaki komşunun kocası sese çıktı abla noluyo diye baktı adam ileri geri konuşuyo boxer atlet (yaz vaktiydi)aşağı koştu adamı bir güzel dövdü elinden zor aldılar polis geldi sonra meğer şikayet olduğu için evi izlemeye almışlar bir süredir haberleri varmış bu durumdan bizim olayda üstüne olunca boşalttılar daireyi sonra o kadına ne yaptılar o kadar bilmiyorum küçüktüm.Demem o ki Allah muhafaza herşey olur polise gidin eşlerinizin başı belaya falan girer bizim olay gibi olmasın..

Maalesef zina yasası yok
Fuhuş baskını gibi bi olay değilse polis hiçbişey yapamaz
Polis eşi olarak söylüyorum .

Takibe alıyorlar ihbarları ilk olarak eğer cidden şüphe çeken bir durum varsa emin olunca müdahale ediliyor polisimiz gerçekten ilgili sanane vs.demiyorlar bu tarz konularda

Bakis acisi tabii ama kendini pazarladigini nerden biliyorsunuz pazarlik yaparken sahit olduysaniz sikayet hakkiniz saklidir.fahiselik bir meslektir cunku.kanunlarda bu sekilde
Ohaaa bir yaşıma daha girdim
Nasil yani ? Meslek? Suc degil ni fuhuş yapmak a

Ohaaa bir yaşıma daha girdim
Nasil yani ? Meslek? Suc degil ni fuhuş yapmak a
Fuhuş yapmak suçtur ancak hayat kadınlığı yapmak suç değildir devlet belli usullerle genel evlerine izin verir ve hayat kadınları da buraşarda çalışırlar ayrıca bunu beddua aracı olarak kullanan bütün hemcinslerimize de buradan söyleyeyim bu kadınlar da heoipimiz gibi sigortasını yatırıp gelir vergisi veriyor ki bu vergiler bir çoğumuza maaş oluyor:)

Abooo ben nerede yasıyormuşum acaba hergün yeni bir bilgi :)

Abooo ben nerede yasıyormuşum acaba hergün yeni bir bilgi :)
Aman yeter ki hepimiz öyle ya da böyle bir şeyler öğrenelim :) bir de fuhuşun suç olmasının sebebi ahlakilik değil bunun kayıtdışı yapılması durumunda toplum sağlığını bozması olayıdır ki devletin gerçekten iyi şekilde yürüttüğü bir politikadır bu pek çok zührevi hastalığın yayılması devlet ruhsatlı izinli genel evleri ile kontrol altına alınabilir sizin aracılığınozla devletin evlilik dışı her ilişkiye karışması gerektiğini ahlakla ilişkilendirerek savunan arkadaşlara da mesaj vemiş olayım:)

Herkes fikrini beyan ediyor burda zaten siz ve ben farklı düsunuyoruz uzatılan bir sey yok zaten ..yorum bu bana anormal gelen hayat size normal gelebilir sakin olun..Herkes sizi onaylamak zorunda degil burada :)

Herkes fikrini beyan ediyor burda zaten siz ve ben farklı düsunuyoruz uzatılan bir sey yok zaten ..yorum bu bana anormal gelen hayat size normal gelebilir sakin olun..Herkes sizi onaylamak zorunda degil burada :)
Tam olarak aynı şeyi düşünüyoruz burda :) yani aile hayatınıza göre yaşamak zprunda değil insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…