- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
farkli adamlar girip cikiyorsa eve ve igrenc sesler geliyorsa her sey açıkca ortadadır aşagida cay kahve sohbeti yok biraz mantikli olun...Fuhuş yapiliyor olma ihtimali cok yuksek sabit bir sevgilisi olsa bedavadir da her gun farkli adamı nasıl.hoş karsilariz Turk aile yapısina ters tum apartman bir olup attıracaklar hadi o garip adamlardan biri kız cocugu kacirsa zaten moda olmuş memlekette cocuk sapikligi..
Tüm apartman biliyorsa neden sadece şikayet etmek isteyen sizsiniz?o apartmanda erkek yok mu insanların kocası yok mu kimse çoluğunu çocuğunı düşünmüyor mu neden o zaman toplanıp imza toplayıp çıkartmıyorlar? sesleri bir siz mi duyuyorsunuz? paraya sıkışık olsa bile toplu şikayette mecburen çıkarır. Önce birileri girip çıkıyor dediniz sonra sesler geliyor dediniz enteresan
Takibe alıyorlar ihbarları ilk olarak eğer cidden şüphe çeken bir durum varsa emin olunca müdahale ediliyor polisimiz gerçekten ilgili sanane vs.demiyorlar bu tarz konulardaBir yerden ev tutarken veya alırken muhite önem vermiyor musunuz "size ne,sizi ilgilendirmez" diyenler!
İnsan apartmanında oturanları elbette seçemez ama az çok 'iyi,kibar,normal, sakin' insanlar olmasını istemez mi?
Bu kadın alenen fuhuş yapıyorsa bu sorun edilmez mi?
Cidden hayret verici...
Oraya gelen adamlar belki uyuşturucu işinde,belki kadın pazarlıyor,belki sapık,belki tacizci,belki manyak.
Garantisi ne?
Kimse istemez öyle biri ile altlı üstlü oturmak.
Rahatsızlığınızda haklısınız ama polis ne der,ne yapılır bilemem.
Kişinin kendi özgürlük alanı evine giren çıkana kimse karışamaz ama illegal işler dönüyor, tuhaf insanlar girip çıkıyorsa bir şeyler yapılabilir.
Allah başınıza versin :)
Ohaaa bir yaşıma daha girdimBakis acisi tabii ama kendini pazarladigini nerden biliyorsunuz pazarlik yaparken sahit olduysaniz sikayet hakkiniz saklidir.fahiselik bir meslektir cunku.kanunlarda bu sekilde
Maalesef zina yasası yok
Fuhuş baskını gibi bi olay değilse polis hiçbişey yapamaz
Polis eşi olarak söylüyorum .
Tam buna benzer bir şey yazıyordum ki mesajınızı görüp kahkaha attım bana gerek kalmadıEvet maalesef yok.
Böylece insanlar sevişirken bize ya da devlete sormak zorunda kalmıyor. Çok üzücü
Benzer bi derde bende denk gelmiştim daha fenasına. Ordan uzaklaşmak en iyisiEvet maalesef yok.
Böylece insanlar sevişirken bize ya da devlete sormak zorunda kalmıyor. Çok üzücü
Fuhuş yapmak suçtur ancak hayat kadınlığı yapmak suç değildir devlet belli usullerle genel evlerine izin verir ve hayat kadınları da buraşarda çalışırlar ayrıca bunu beddua aracı olarak kullanan bütün hemcinslerimize de buradan söyleyeyim bu kadınlar da heoipimiz gibi sigortasını yatırıp gelir vergisi veriyor ki bu vergiler bir çoğumuza maaş oluyor:)Ohaaa bir yaşıma daha girdim
Nasil yani ? Meslek? Suc degil ni fuhuş yapmak a
Fuhuş yapmak suçtur ancak hayat kadınlığı yapmak suç değildir devlet belli usullerle genel evlerine izin verir ve hayat kadınları da buraşarda çalışırlar ayrıca bunu beddua aracı olarak kullanan bütün hemcinslerimize de buradan söyleyeyim bu kadınlar da heoipimiz gibi sigortasını yatırıp gelir vergisi veriyor ki bu vergiler bir çoğumuza maaş oluyor:)
Tam buna benzer bir şey yazıyordum ki mesajınızı görüp kahkaha attım bana gerek kalmadı
Aman yeter ki hepimiz öyle ya da böyle bir şeyler öğrenelim :) bir de fuhuşun suç olmasının sebebi ahlakilik değil bunun kayıtdışı yapılması durumunda toplum sağlığını bozması olayıdır ki devletin gerçekten iyi şekilde yürüttüğü bir politikadır bu pek çok zührevi hastalığın yayılması devlet ruhsatlı izinli genel evleri ile kontrol altına alınabilir sizin aracılığınozla devletin evlilik dışı her ilişkiye karışması gerektiğini ahlakla ilişkilendirerek savunan arkadaşlara da mesaj vemiş olayım:)Abooo ben nerede yasıyormuşum acaba hergün yeni bir bilgi :)
Herkes fikrini beyan ediyor burda zaten siz ve ben farklı düsunuyoruz uzatılan bir sey yok zaten ..yorum bu bana anormal gelen hayat size normal gelebilir sakin olun..Herkes sizi onaylamak zorunda degil burada :)Pardon da herkes sizin aile yapınıza göre yaşamak zprunda değil hanımefendi velev ki çapkın bir kadın velev ki her gün farklı erkekle sevişiyor buna sosyal laik demokratik bir hukuk devletinin vatandaşları olarak saygı duymak zorundasınız ki herkes için böyle kimse sizin nasıl ki aile hayatınıza karışmıyorsa siz de insanların seks hayatına karışamazsınız fuhuş şüphesi varsa konu sahibi şikayeti yapar olay araştırılır bunda uzatılacak bir şey yok
Tam olarak aynı şeyi düşünüyoruz burda :) yani aile hayatınıza göre yaşamak zprunda değil insanlarHerkes fikrini beyan ediyor burda zaten siz ve ben farklı düsunuyoruz uzatılan bir sey yok zaten ..yorum bu bana anormal gelen hayat size normal gelebilir sakin olun..Herkes sizi onaylamak zorunda degil burada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?