- 13 Haziran 2018
- 1.242
- 4.986
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Iftira davası mi ? Iftira atmak ne demek biliyor musun sen ? Ağzı olan herkes konuşmasa keşkeSize ne kadinin evine girip cikandan? Ahlak bekçisi misiniz? Polisin diyeceği de bize ne! Insallah sikayet edersin de sana da karsilik olarak iftira davasi açarlar.
Allah başlarına versin başka birşey demiyorum bu kadar genişlik olmazNasıl ilgilendirmez diyorlar hayret birşey o ilgilendirmez bu ilgilendirmez evin önünden kolayca çocukları kaçırıyorlar ilgilendirmez.
Aile apartmanında tabi ki de ilgilendirir, etrafta ahlaksızlık varsa şüpheli bir durum varsa herkes tetikte olsun dikkatli olsun tedbir alsın yeter artık ya!
Teşekkürler0505318Bulunduğunuz ilin plaka kodu 00 arayın Asayiş Şube ile görüşmek istediğinizi belirtin eğer fuhuş yapılıyorsa müdahale edilir ancak kadın rahat bir kadınsa yani para almadan birliktelik yaşıyorsa yapabilecekleri birsey yok maalesef
Iftira davası mi ? Iftira atmak ne demek biliyor musun sen ? Ağzı olan herkes konuşmasa keşke
İşte diyoruz ya bu çocuklara hayvanlara neler oluyor diye nasıl yapıyorlar bunları diyoruz, yahu şüpheleneceksin arkadaş tetikte olacaksın, bak 75 yaşında rezil pislik 9 yaşında çocuğu apartmanın bodrumuna götürmüş bir komşu ihbar etmiş de rezil pislik pantalonu aşağıda yakalanmış! Komşuyu ne ilgilendiriyor o zaman komşu da beni ilgilendirmez desin!Allah başlarına versin başka birşey demiyorum bu kadar genişlik olmaz
Direk ev basmazlar, takibe alırlar zaten kayıtlı kürekli bir şikayette bulunmasına da gerek yok araması yeterli ilgilenirlerKadını fuhuştan şikayet ederseniz ve fuhuş yapmıyorsa size dava açabilir iftira attınız diye. "Evim basıldı, onurum zedelendi ve yaşantım olumsuz etkilendi" diyerek tazminat davası da açabilir.
Para alıp alınmadığını tabiki bilmiyoruz kendi tercihide olabilir evet sanırım yapılacak tek şey evden çıkarmakHukukumuzda zina suc degildir.Bu da demektir ki evlilik disi iliskiler vs. suc degildir polisi ilgilendirmez.Ozel hayata girer.
Ama fuhus yapiliyorsa suctur.Yani evet para alip alinmamasi tabi ki de onemli.Kanit lazim.
Otoban kenari falan denmis bu zaten fuhus oldugu icin suctur.
Simdilik bu kadar.
İşte diyoruz ya bu çocuklara hayvanlara neler oluyor diye nasıl yapıyorlar bunları diyoruz, yahu şüpheleneceksin arkadaş tetikte olacaksın, bak 75 yaşında rezil pislik 9 yaşında çocuğu apartmanın bodrumuna götürmüş bir komşu ihbar etmiş de rezil pislik pantalonu aşağıda yakalanmış! Komşuyu ne ilgilendiriyor o zaman komşu da beni ilgilendirmez desin!
Kadının evine girip çıkıyorlarmış size ne oluyor ki. Kapınızı mi zorladilar? Laf mi attılar? Sağlam ayak olmadığını nasıl anladiniz. Pazarlık yaparken mi gördünüz mesela? Gördüyseniz orada sizin ne işiniz vardı?Iyi akşamlar arkadaşlar size çok önemli bir sorum var bizim alt katta oturan bir kadın var ve kadın sağlam ayak değil evine giren çıkan belli değil anladiniz siz gece yarısı bile başka erkekler geliyor ve biz apartman olarak çok rahatsiziz ve durumun farkındayız sizce polisi arasak ne yapabilirler? Isım verirler mi acaba ? Aydinlatirsaniz sevinirim.
Direk ev basmazlar, takibe alırlar zaten kayıtlı kürekli bir şikayette bulunmasına da gerek yok araması yeterli ilgilenirler
Burası aile apartmanı hoş birseymi o... yapan birinin burda yaşaması veya göz göre göre yapması milletin kız çocuğu var ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?