- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
- Konu Sahibi damlacross
Beddua mı etmiş oldunuz şimdi:) Verebilir de vermeyebilir de. Sonuçta insanların evine giren çıkanla bana bulaşamadıkları sürece ilgilenmiyorum.Allah başınıza versin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beddua mı etmiş oldunuz şimdi:) Verebilir de vermeyebilir de. Sonuçta insanların evine giren çıkanla bana bulaşamadıkları sürece ilgilenmiyorum.Allah başınıza versin :)
Doğru kesinlikle emin olunmalıYalnız emin olmadan harekete geçmeyin.
Zira namusa iftira atmak feci bir durum olur.
Ama emin gibisiniz zaten..
Siz daha iyi bilirsiniz, yaşayan sizsiniz.
Ne kadar iğrenç bir yorum. Size ne yazdik diye geniş olduk iyi mi. Ne söyleyecekseniz alıntılayıp söyleyin uzaktan beddua etmeyin. Siz de mi öylesiniz ne demek geniş ne demek hiç tanımadığınız insanlara bu nasıl iftiradır nasıl aymazlıktır midem bulandı sizden iğrençsiniz iğrenç.Çok gereksiz insanlar var dünyada.. geniş insanları anlamış değilim. Siz de mi yoksa öylesiniz...Dilerim sizin de başınıza bu gibi durum gelir.
Gözünüzle gördünüz mü o.... OlduğunuKız çocuklarıniz olsa ve komşunuz o... yapsa acaba zarar gelirmi diye düşünmez misiniz bu ne genişlik böyle
Sizinkine benzer bir konu bende açtım ve resmen taşlandım bir çok kişi tarafından bana hak verenlerden oldu sağolsunlar haklı da çıktım binadaki diğer komşularla konuştum ve adam kendine çeki düzen verdi artık eskisi gibi her gece kadın gelmiyor geldiği zaman da çığlık sesleri gelmiyor ve artık kapısını açık da bırakmıyor beni taşlayanlar insaAllah bu yazımı okur sizinde Allah yardımcınız olsun inşaAllah kurtulursunuzIyi akşamlar arkadaşlar size çok önemli bir sorum var bizim alt katta oturan bir kadın var ve kadın sağlam ayak değil evine giren çıkan belli değil anladiniz siz gece yarısı bile başka erkekler geliyor ve biz apartman olarak çok rahatsiziz ve durumun farkındayız sizce polisi arasak ne yapabilirler? Isım verirler mi acaba ? Aydinlatirsaniz sevinirim.
Haklısın bir bilgim yok ama zor bir durum ...Burası aile apartmanı hoş birseymi o... yapan birinin burda yaşaması veya göz göre göre yapması milletin kız çocuğu var ne olur ne olmaz
Eğer durum konu sahibinin söylediği kadar vahimse insanların tedirgin olması doğal. Öyle bir durumda sizin dediğiniz gibi “Bana ne?” deyip önemsememek kızmayın ama biraz geniş olmayı gerektirir. Herkese göre değil.Ne kadar iğrenç bir yorum. Size ne yazdik diye geniş olduk iyi mi. Ne söyleyecekseniz alıntılayıp söyleyin uzaktan beddua etmeyin. Siz de mi öylesiniz ne demek geniş ne demek hiç tanımadığınız insanlara bu nasıl iftiradır nasıl aymazlıktır midem bulandı sizden iğrençsiniz iğrenç.
Ha yaptıgı cok normal rahat bıraksınlar :)Şayet Eve gelenler size zarar vermiyorsa neden karisiyorsunuz? Insanlari biraz rahat birakin
Aslında normalleştirilen birşey yok ama konu sahibi kadına direk damgayı koymuş o... diye. Bu da tabi ki tepki almasına sebep oldu gözüyle görmemiş ki nasıl bu şekilde konuşabilir? Hiç hoş bir uslup değil.Bu durumu bazı hanımlar neden bu kadar normallestırıyor anlamış degilim. O kadının tekin ayak olmaması standart yasam suren insanların oturduğu Bı yerde cok mu normal yani yapabilirmı?? Sizler normallestırdıkce erkeklerin aldatması da o zamn cok normal bazıları karısmayın Demıs nasıl Bı gorus acısıdır bu hayret ettim. Demekkı aynısı baslarına gelse rahatsızlık duymıcaklar pess. Ne gunlere kaldık.
Bu kadar da Cool gorunucem ayagına geniş olmayın komik duruyor.
Valla bırakın aynı apartmanı aynı sokakta olması bile rahatsız edici heleki herkes aileyse.yine de allah ıslah etsin üzülüyorum böyle kadınlara şahsen.
Valla kucuk binalarda kim kimin ne oldugunu az cok bilir konu sahibi de bundan bahsetmiş zaTen. Site tarzı Bı yer olsa okey kimin nereye girip cıktıgı zaten belli olmaz.Aslında normalleştirilen birşey yok ama konu sahibi kadına direk damgayı koymuş o... diye. Bu da tabi ki tepki almasına sebep oldu gözüyle görmemiş ki nasıl bu şekilde konuşabilir? Hiç hoş bir uslup değil.
farkli adamlar girip cikiyorsa eve ve igrenc sesler geliyorsa her sey açıkca ortadadır aşagida cay kahve sohbeti yok biraz mantikli olun...Fuhuş yapiliyor olma ihtimali cok yuksek sabit bir sevgilisi olsa bedavadir da her gun farkli adamı nasıl.hoş karsilariz Turk aile yapısina ters tum apartman bir olup attıracaklar hadi o garip adamlardan biri kız cocugu kacirsa zaten moda olmuş memlekette cocuk sapikligi..Aslında normalleştirilen birşey yok ama konu sahibi kadına direk damgayı koymuş o... diye. Bu da tabi ki tepki almasına sebep oldu gözüyle görmemiş ki nasıl bu şekilde konuşabilir? Hiç hoş bir uslup değil.