Şimdi bu "özürlü" kelimenize takarlar gibime geliyorİyi akşamlar benim alt komşum her anlamda gürültücü bir aile tek kadın ve 2 özürlü çocuk çocuklar otistik gibi ama akıllılar tam bilmiyorum hastalıkları nedir bağırarak konuşma vs herşey var kadın tam bir bela sürekli balkonda sigara içer sürekli telefonda muhabbet eder kocasından ayrıldı hemen başka erkekle yaşıyor. Vs sıkıntılı bir kadın çocuklar hasta kabulüm ağlamaları bağırmaları takmıyorum ama evlerinin iç kapılarını bir çarpmaları var aklım gidiyor korkuyorum ikide bir bide yarım saat de bir falan artık vücudum tepki veriyor geriliyorum yaklaşık iki yıldır böyle ikinci kez görevli ile haber yollattım bu iki yıl içinde biraz dikkat ediyor sonra devam ya önlem almak bu kadar zor olmamalı sürekli duvara vuruyorum artık anlamıyorlar onu da... kadın enteresan bir tip köyü olamam cins bişi ama uyarılmaktan da anlamıyor ne yapacağım evimde huzurum yok☹
Bence sizin kadına takma sebebiniz başka!!2 özürlü çocuk çocuklar otistik gibi ama akıllılar tam bilmiyorum hastalıkları nedir bağırarak konuşma vs herşey var kadın tam bir bela sürekli balkonda sigara içer sürekli telefonda muhabbet eder kocasından ayrıldı hemen başka erkekle yaşıyor.
Bunun konuyla ilgisi ne tam olarak?kocasından ayrıldı hemen başka erkekle yaşıyor
Özürlü değil engelliİyi akşamlar benim alt komşum her anlamda gürültücü bir aile tek kadın ve 2 özürlü çocuk çocuklar otistik gibi ama akıllılar tam bilmiyorum hastalıkları nedir bağırarak konuşma vs herşey var kadın tam bir bela sürekli balkonda sigara içer sürekli telefonda muhabbet eder kocasından ayrıldı hemen başka erkekle yaşıyor. Vs sıkıntılı bir kadın çocuklar hasta kabulüm ağlamaları bağırmaları takmıyorum ama evlerinin iç kapılarını bir çarpmaları var aklım gidiyor korkuyorum ikide bir bide yarım saat de bir falan artık vücudum tepki veriyor geriliyorum yaklaşık iki yıldır böyle ikinci kez görevli ile haber yollattım bu iki yıl içinde biraz dikkat ediyor sonra devam ya önlem almak bu kadar zor olmamalı sürekli duvara vuruyorum artık anlamıyorlar onu da... kadın enteresan bir tip köyü olamam cins bişi ama uyarılmaktan da anlamıyor ne yapacağım evimde huzurum yok☹
Böyle dersem yuhhhh beee diye bana hak verirler dedi sanırımBunun konuyla ilgisi ne tam olarak?
Katılıyorum. Bizim üst komşumuzun da kızı engelli iki genc oglu var annelerine de cok saygısızca konuşuyorlar üzülüyorum engelli kızının gürültüsünün benim icin hicbir önemi yok rahatsız olmuyorum ama oğulları gayet aklı başında ve gürültülerinin haddi hesabı yok. Ben simdi bu kadına ne diyebilirimTaşının ilk fırsatta. Kadının derdi kendine yetiyordur. Daha rahat edersiniz.
(ek not: Kiminle, yaşayıp yaşamadığı sizin sorununuz değil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?