Alt komşu

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
707
230
323
Tepkiler normal olarak dazla olmuş ama bu kadın arada çocuklarını da pat küt dövüyor yazık o zaman değil mi bu kadına.. evet sigara içmesin 24 saat balkonda da bir zahmet kapısının çartpmasını engellemk için önlemler alsın .gürültülerinin sadece yüzde onluk kısmını düzeltmelerini istiyorum anksiyete oldum sürekli diken üstündeyim ve evet bünün için çocuklara değil önlem almadığı için annelerine çok kızgınım

Son düzenleme:
Şimdi bu "özürlü" kelimenize takarlar gibime geliyor

Güzelce siz ikaz edebilirsiniz. Belli ki zor bir hayatı var. Görevliyle biri bana haber yollasa ben daha çok yaparım komşu olarak muhatap kabul edilmiyorum diye. Ayrıca isterse tüm nefeslerini sigara olarak çeker 24 saat balkon onun.

Bunu sese karsi aşırı hassas birisi olarak yazıyorum. Birinci özürlü değil, engelli. Eger engelli çocuklari varsa, annesi zaten bağirmalarina birşey diyemez, desede anlamayabilirler. Bizimde var sokağımızda 20 yaşlarında erkek çıkıp balkona saatlerce bağırıyor geçerken laf atıyorum, el sallayip gülümsüyorum nasil mutlu oluyor anlatamam. Ayrica boşanmış olup başka erkeklerle görüşmesi sizi ilgilendirmez. Kapıları muhtemelen çocuklar çarpıyordur, bence ev değiştirebilme imkaniniz varsa taşınmaniz daha uygun

Bence sizin kadına takma sebebiniz başka!!

Son düzenleme:
Kadinin derdi kendine yetiyormus sizin deyiminizle iki"ozurlu"cocugu varmis.kocasida yok tek basina mahvoluyodur zaten sizde biraz anlayisli olun.siz gurultuye degil baska seylere takmissiniz.balkonda sigara icmesi sizi ilgilendirmez kulleri ustunuze gelmiyor.ayrica evine kimi aldigindan size ne

Gürültü evet problemdir. Rahatsız olabilirsiniz. Ama zaten hayat onlar için zor. Özel ihtiyaçları olan evlatları var. Gürültüden rahatsız oldunuz. Gidip kapısına görüşün güzel bir dille. Ama özel hayatından, başkasıyla yaşamasından, içtiği sigaradan size ne?

Biraz anlayışlı olsanız hasta çocukları varmış sonuçta keyfi gürültü yapmıyodur. Özel hayatıda seni neden ilgilendiriyo .?

Balkonda sigara içmesi sizi ilgilendirmez. Aynı "ZAMANDA KOCASİNDAN AYRİLİP BASKA BİR ERKEKLE YASAMASİ" hele hiç ilgilendirmez? bunu buraya yazmanız bile ayıp gercekten Özel gereksime sahip çocukları varmis biraz hoş görülü olun kadına takmissiniz

Sizin gibi biriyle komşu olmaktansa, balkonunda sigara içen, eşinden boşanmış kendi halinde yaşayan, 2 engelli çocuğu olan kadınla komşu olmayı 40 kere tercih ederim. Size ne balkonunda sigara içiyorsa, biriyle yaşıyorsa? Otistik, özürlü bunlar nasıl sıfatlar. Otizmli çocuklar normal zeka düzeyine sahiplerdir zaten, fakat bagirabilirler, anlamsız sesleri saatlerce çıkarabilirler. Hiç mi korkmuyorsunuz böyle konuşurken ya benimde başıma gelirse diye?

Özürlü değil engelli

Ha ayrıca balkonunda sigara içen insani dikizleyerek uyarı göndererek rahatsız eden sizsiniz, taşının kurtulsun insanlar.

Az evvel baktım, özellikle eğilmedikçe alt balkonda kimin ne yaptığı görülmüyor. Düşün kadının yakasından

Taşının ilk fırsatta. Kadının derdi kendine yetiyordur. Daha rahat edersiniz.

(ek not: Kiminle, yaşayıp yaşamadığı sizin sorununuz değil)
Katılıyorum. Bizim üst komşumuzun da kızı engelli iki genc oglu var annelerine de cok saygısızca konuşuyorlar üzülüyorum engelli kızının gürültüsünün benim icin hicbir önemi yok rahatsız olmuyorum ama oğulları gayet aklı başında ve gürültülerinin haddi hesabı yok. Ben simdi bu kadına ne diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…