- 17 Aralık 2024
- 138
- 100
- 18
- 35
- Konu Sahibi canimcocuklarimm
Arkadaslar merhaba. Benim oturduğum sitenin ses yalıtımı cok kotu adam oksurse duyuluyor ole soylıyım ben bunu tasındıktan sonra ogrendım. Altımda oturan bayan bı gun öğlen 2 de evı supuruyorum kapıma dayandı cok sınırlı bı sekılde uyuyamıyormus supurge sesinden bnde anlayışlı davrandım kadını sakınlestırdım evine yolladım. Nse dger gunlerdede supurge sesimi duyduğu an duvarlarıma vuruyor ( bu arada 2 cocuk annesiyım ve oglen saatleri supurge acabılıyorum) benim sıze sorum kendisi vardıyalı calıstıgı ıcın gündüzleri uyuyormuş ve bekar evim kucuk bı supurge en fazla 15 dk calısıyor ben mı sclu oluyorum? Gcen gun aramızda bagrısma oldu cnku misafirim geldı cocuklar odalarında oyuncak sesı dymus dye yine kapıma cıktı oglen 2 de uyuyamıyormus ve tehditler szı polise vercem dye bekledim ama poliste gelmedı:) hanfendıye gre cocuklar yatak odasına giremezmıs bna o karışabilir mı? (1 yas bebegım var)Gunduz cocuklar dus alıyor su sesını soyluyor artık tahammülüm kalmadı.Gunduz saatı diyorum uyuyorum dyo ama sureklı yatak odasında uyuyor.Sıkıntı yasamamak ıcın cocukları salonda tutuyorum kucuk ses duysun baslıyor duvarlara vurmaya.Sızce ben mı haksısım sıze sormak ıstedım.