Alt komsu

İnsan sandım dedım burda komsuyuz elı belinde bana sreklı hakaret ediyor ve tehditler .en son kapıma geldiğinde bna dedıkı Bn szın gbı bos gezenin bos kalfası degılım tepem attı sen bnı ne kdr tanıyorsun kı ev hanımıyım dye ole soyluyor.2 cocuga bakmak kolay mı keşke bz annelerinde bir gunu uyumak olsaydı. Gelmıs bıde kapıma uyuyamıyorum dye . Bnde bağırdım banane senn uykundan diyerek sonra kapıyı suratına carptım normalde sakın bı insanım bnı zıvanadan cıkarttı.
Bakın zaten normal bir insan olsa size bu cümleyi kurmaz.Belli hasta hiç takılmayın istediğiniz gibi davranın evinizde.Kapyı açmayın siz benim muhatabım değilsiniz diyeceksiniz.Benim de şu anda altımda böyle bir hasta var.Ayda bir yardımcı veya 3 haftada bir geliyor mesaj attı evinizde çok gürültü var galiba elk süpürgesi çalışıyor diyor.Gerekli cevabı aldı o günden beri cesaret edemiyor.Bunlar bundan besleniyor biliyor musunuz.Daha öncede karşılaştım normal kafa değiller.Hiç üzülmeyin.Aşırı gürültü olmadıktan sonra yazdıklarınız makul şeyler

Gelip rica etse orta yol bulun derdim ama şu durumda normal devam edip onların her gürültüsünde ayağınızla yere vurun.
Yası benden buyuk bekar bütün gun yatak odasında uyuyor :) evini resmen otel olarak kullanan biri supurge sesı dıs kapımın sesı geliyormuş yerleri sılıyormusum bunların hepsi oglen saatı yaptığım esyler bebegım var zaten sreklı temizlik yapamıyorum sadece her gun supurge acabılıyorum.bunları syluyor bana sastım kaldım oncekı evimde 8 yıl oturdum hayatta bilmem komsumun bir gun evime geldıgını

Bakın zaten normal bir insan olsa size bu cümleyi kurmaz.Belli hasta hiç takılmayın istediğiniz gibi davranın evinizde.Kapyı açmayın siz benim muhatabım değilsiniz diyeceksiniz.Benim de şu anda altımda böyle bir hasta var.Ayda bir yardımcı veya 3 haftada bir geliyor mesaj attı evinizde çok gürültü var galiba elk süpürgesi çalışıyor diyor.Gerekli cevabı aldı o günden beri cesaret edemiyor.Bunlar bundan besleniyor biliyor musunuz.Daha öncede karşılaştım normal kafa değiller.Hiç üzülmeyin.Aşırı gürültü olmadıktan sonra yazdıklarınız makul şeyler

Arkadaslar merhaba. Benim oturduğum sitenin ses yalıtımı cok kotu adam oksurse duyuluyor ole soylıyım ben bunu tasındıktan sonra ogrendım. Altımda oturan bayan bı gun öğlen 2 de evı supuruyorum kapıma dayandı cok sınırlı bı sekılde uyuyamıyormus supurge sesinden bnde anlayışlı davrandım kadını sakınlestırdım evine yolladım. Nse dger gunlerdede supurge sesimi duyduğu an duvarlarıma vuruyor ( bu arada 2 cocuk annesiyım ve oglen saatleri supurge acabılıyorum) benim sıze sorum kendisi vardıyalı calıstıgı ıcın gündüzleri uyuyormuş ve bekar evim kucuk bı supurge en fazla 15 dk calısıyor ben mı sclu oluyorum? Gcen gun aramızda bagrısma oldu cnku misafirim geldı cocuklar odalarında oyuncak sesı dymus dye yine kapıma cıktı oglen 2 de uyuyamıyormus ve tehditler szı polise vercem dye bekledim ama poliste gelmedı:) hanfendıye gre cocuklar yatak odasına giremezmıs bna o karışabilir mı? (1 yas bebegım var)Gunduz cocuklar dus alıyor su sesını soyluyor artık tahammülüm kalmadı.Gunduz saatı diyorum uyuyorum dyo ama sureklı yatak odasında uyuyor.Sıkıntı yasamamak ıcın cocukları salonda tutuyorum kucuk ses duysun baslıyor duvarlara vurmaya.Sızce ben mı haksısım sıze sormak ıstedım.
Anlayışlı davranmayın.Kimi çağırırsa çağarsın.Ne olacak. Polis zaten ikide süpürge çalıştırma demez.Meydanı boş bulmuş.

Karşınızda oldukça problemli biri var belli ki.
Gündüz yaptığınız süpürge sesi ya da çocukların sesi kimseyi ilgilendirmez.
Çocuklara kızmayın sakın bırakın gündüz vakti Allah aşkına.
Kapıya bir kez daha gelirse de git çağır polisi anlatalım ben senden şikayetçiyim sürekli beni taciz edip kapıma dayanıyorsun de.
Hatta bir avukatla görüşücem yeter bu son olsun deyip bir daha da kapıyı açmayın.
Alttan kesinlikle almayın çünkü bir hatanız yok.

Bildiğim kadarıyla şunu yapabilirsiniz. Kapıyı gören bir açıdan telefonunuzu yerleştirip kaydedebilirisiniz kapınıza dayandığında. Bu, sizin kişisel alanınızı kaydeden bir güvenlik kamerası görevi gördüğü için hukuki açıdan size sorun çıkarmaz ve elinizde delil olarak tutabilirsiniz. Kayda alın kapıdayken ve her şeyi kaydettiğiniz söyleyerek istediği yere sizi şikayet etmesini söyleyin. Elinizde bu kayıt varken isterse cehenneme gidip sizi şikayet etsin. Hiçbir şey elde edemez.

Arkadaslar merhaba. Benim oturduğum sitenin ses yalıtımı cok kotu adam oksurse duyuluyor ole soylıyım ben bunu tasındıktan sonra ogrendım. Altımda oturan bayan bı gun öğlen 2 de evı supuruyorum kapıma dayandı cok sınırlı bı sekılde uyuyamıyormus supurge sesinden bnde anlayışlı davrandım kadını sakınlestırdım evine yolladım. Nse dger gunlerdede supurge sesimi duyduğu an duvarlarıma vuruyor ( bu arada 2 cocuk annesiyım ve oglen saatleri supurge acabılıyorum) benim sıze sorum kendisi vardıyalı calıstıgı ıcın gündüzleri uyuyormuş ve bekar evim kucuk bı supurge en fazla 15 dk calısıyor ben mı sclu oluyorum? Gcen gun aramızda bagrısma oldu cnku misafirim geldı cocuklar odalarında oyuncak sesı dymus dye yine kapıma cıktı oglen 2 de uyuyamıyormus ve tehditler szı polise vercem dye bekledim ama poliste gelmedı:) hanfendıye gre cocuklar yatak odasına giremezmıs bna o karışabilir mı? (1 yas bebegım var)Gunduz cocuklar dus alıyor su sesını soyluyor artık tahammülüm kalmadı.Gunduz saatı diyorum uyuyorum dyo ama sureklı yatak odasında uyuyor.Sıkıntı yasamamak ıcın cocukları salonda tutuyorum kucuk ses duysun baslıyor duvarlara vurmaya.Sızce ben mı haksısım sıze sormak ıstedım.
Böyle birşey asla şikayet edemez. Sizde site yönetimine şikayette bulunun. Zaten olması gerek de site yönetimine uygunsuz saatte çalıştırırsanız bildirmesidir.

Basit bi kulaklıkla cozulebilecek biseyi amma abartmış. Normal birçok insanın çalıştığı saatten farklı bi saatte çalışıyorsa bu tarz şeylere çözüm bulmak da onun problemi. Atıyorum yoldan geçen arabalara, sokakta oynayan çocuklara da mı karışacak gece çalışıyo diye.

Yalnız sende de biraz gıcıklık sezdim, hem de hiç katlanamadıgim türden. Kadının yaşının senden büyük olduğu halde bekar olmasına vurgu yapmışsın, yok işte 'onun gibi çocuksuz mezarlık gibi ev' vs. Senin içinin de çok temiz olmadığını gösteriyor. Senin ev hanımı olmana laf etmesi ne kadar pis bir davranışsa senin bu lafların da aynen öyle.

Üst komşum geceleri (01:00/04:30 arası)matkap,masa çekme,kapı çarpma,çekiçle bir yere vurmak, terlikle tak tak dolaşmak, daire kapısını sabah beşte bammm diye çarpmak suretiyle haddini aşmaya zorluyor. Hatta bakın şuan 02.24 terlikle tepemde geziyor yine. 7 ayda 1 kere uyardım tamam dikkat ederiz dedi o kadar yani sizin yaptığınız devede kulak.

Back
X