Bayanlar sizlerin fikrini almak istedim çünkü artık sinirlerime hakim olamıyorum. Biz 4 kişilik bir aileyiz. Babam 46 yasında annem 44.olar
Bizim alt komşumuz var 25 yasında felan bi bayan 2 çocuk annesi. eşi uzun yol tır şoförü. benm babamda tır şoförü fakat uzun yol değil. Bu kadın çok dırdırcı kendini beğenmiş felan sürekli ben güzelim havalarında. ve kocasıylada cok mutlu bir evliliği yok. neyse bunlar babamla face'de arkadaslar. Ben babamın şifresini bildğim için sürekli kontrol ediyorum. denk düştürklerinde mutlaka sohbet ediyolar. babam kadına, kocan kıymetini bilmiyo, yok çok tatlısın felan artık bilmem lafın gelişimi gdşimi. ama bu beni çoook rahatsız ediyo. sürekli ya dışarda ya balkonda. çok sinir oluyorum! napsam bilemiyorum.Faceden mi silsem acaba!? lütfen akıl verin yoksa ben bu kadını yolcam yani az kaldı
Bayanlar sizlerin fikrini almak istedim çünkü artık sinirlerime hakim olamıyorum. Biz 4 kişilik bir aileyiz. Babam 46 yasında annem 44.olar
Bizim alt komşumuz var 25 yasında felan bi bayan 2 çocuk annesi. eşi uzun yol tır şoförü. benm babamda tır şoförü fakat uzun yol değil. Bu kadın çok dırdırcı kendini beğenmiş felan sürekli ben güzelim havalarında. ve kocasıylada cok mutlu bir evliliği yok. neyse bunlar babamla face'de arkadaslar. Ben babamın şifresini bildğim için sürekli kontrol ediyorum. denk düştürklerinde mutlaka sohbet ediyolar. babam kadına, kocan kıymetini bilmiyo, yok çok tatlısın felan artık bilmem lafın gelişimi gdşimi. ama bu beni çoook rahatsız ediyo. sürekli ya dışarda ya balkonda. çok sinir oluyorum! napsam bilemiyorum.Faceden mi silsem acaba!? lütfen akıl verin yoksa ben bu kadını yolcam yani az kaldı
yaa tabi babamda az değil. ama erkek işte babada olsa erkek! günahlarınıda almak istemiyorum ama bunlar bildiğin cilveleşiyo gibi geliyo bana.
kadın bize çok sık gelmez öyle balkondan balkona selamlaşıp konuşulur yada işi düşerse gelir . fakat babam evdeyken gelir bize arada sırada.. mesela babam bugün evdeydi yemin ederim bu kadın evine gece 11de girdi. 2 çocuğuyla bi karşı marketin önünde bi bizim üst katta balkonda bi sokakta. babamda çok konuşan bi insan herkesle sohbet muhabbet tabi bununlada. ama bu bana batıyo işte durumu bildğimden. bikere silmiştim kadını babamdan ama geri eklemiş. ya ne demek komşunun kocası veya karısı ne işi var facede insanın. anlamadım gitti. abi abi diyo saflığından mı böyle yapıyo onuda bilmiyorum ama pek saf bişey değil.. acaba silip engellesem benden olduğunu anlarlar mı? cünkü babam öyle silmek engellemek felan bilmez tek bildği okey ve sohbet
babam suçsuz demiyorumki oda meyilli konuşuyor. fakat kadın eklemiş tekrar ben sildikten sonra! yok çok iyisin çok değerlisin felan yazmış kadın. bunlarda masum sayılmaz dimi?
onlarla konuşamamki. babamdanda kadındanda çok tepki alırım. diyorum babama zaten nefret ediyorum bu kadından sesini duymak istemiyorum diye. hiç yorum yapmıyo. Annemde sevmiyo kadını ama böyle benm gibi düşünmüyo. bişey bilmiyoki. sadece hoşlanmıyo kadının laubaliliğinden
Canim lutfen bana kızma ama icimde tutamiycam...şimdiden özür dilerim ama 46 yaşındaki bir adamın Facebook kullanması bana cok saçma geliyor...benim babam bilgisayarı açmayı bilmez...onu bırak Abi'm 28 yasında facebook U yok...kadın da iki güzel laf edip muhabbet ortamı yarattıysa bir erkek sonucta muhakkak cvb yazar...babanın kötü niyetli bir insan olduğunu düşünmüyorum ama o yasta Facebook kullanması cok anormal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?