Bayanlar sizlerin fikrini almak istedim çünkü artık sinirlerime hakim olamıyorum. Biz 4 kişilik bir aileyiz. Babam 46 yasında annem 44.olar
Bizim alt komşumuz var 25 yasında felan bi bayan 2 çocuk annesi. eşi uzun yol tır şoförü. benm babamda tır şoförü fakat uzun yol değil. Bu kadın çok dırdırcı kendini beğenmiş felan sürekli ben güzelim havalarında. ve kocasıylada cok mutlu bir evliliği yok. neyse bunlar babamla face'de arkadaslar. Ben babamın şifresini bildğim için sürekli kontrol ediyorum. denk düştürklerinde mutlaka sohbet ediyolar. babam kadına, kocan kıymetini bilmiyo, yok çok tatlısın felan artık bilmem lafın gelişimi gdşimi. ama bu beni çoook rahatsız ediyo. sürekli ya dışarda ya balkonda. çok sinir oluyorum! napsam bilemiyorum.Faceden mi silsem acaba!? lütfen akıl verin yoksa ben bu kadını yolcam yani az kaldı
Kızlar olaya annem müdahale etti :) bu sabah babam fırına giderken alt komşu "abiiii fırına mı gidiyosunnnnn bizede ekmek alır mısınnn" diye sordu laubali laubali. ya bu kadın zaten hep sokakta fırına mı gidemiyor. annem geldi dediki babana fırına gider misin diyo sanki kendisi gitmiyo hiç felan dedi. bende dedimki bu kadından cok gıcık kapıyorum. annemde dediki bende gıcık kapıyorum. babama söyle uzak dursun dedim. annemde söylicem zaten dedi. babama söyledi bu kadınla konusmanı istemiyorum ne bu sürekli sohbet dedi. babamda dediki nevar komşu kızım yasında felan dedi. annemde dediki hayır ben haz almıyorum konuşma dedi. bende dedimki sen bu kadının ne olduğunu bilmiyosun heryerde saçma sapan konuşuyor dedim. içini bulandırdım babamın. düşünsün bu kadın herşeyi anlatıyo diye. Ohh be şuan rahatım annem sağolsun. ama kadınıda unutmadım tabi, bi yakalasam alttan alttan vericem korkuyu
bence kadını değil babanı yolman lazım..bu anlattıklarına göre kadına eğilimi olan baban,niye sadece kadın suçlanıyor onu da anlamış değilim?kadın kendini beğenmiş,havalı ve sürekli dışarıda olabilir bu kimseyi ilgilendirmez eşi dışında.anlattığın şeyin özeti şu galiba:alt komşu tu kaka,baba sadece sohbet diyor öyle mi?
eklemeyi unuttum,ben olsam çıktısını alırım o yazışmaların babamın önüne koyarım.yani gözdağı veririm.kadına da bir şekilde laf çarparım,o anlar ne demek istediğimi.
..Sen nereden biliyorsun komsunun esiyle mutlu olmadigini,ayni evde yasamiyorsunuz degilmi?4duvar arasinda olanida kimse bilemez.Babanin yakisiksiz laflarina bayanin cevabi ne oluyor?Babanin niyeti belli kusura bakma!
Bayan belki anliyor,gecistirerek cevaplar veriyordur,.silmeyede utaniyordur karsilasiyorlar diye.!Kadina sinir olmana gerek yok yani!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?