Alt komşu!!

Annemi bu konuyla ilgili huzursuz edemem zaten hasta. ama ben bunun çaresine bakıcam inşallah sizlerdn aldığım akıllarla. Allah bana sabır versin.
umarım facede engelledim sildim felan işe yarar. babam zaten bi tek haftasonu evde.

Mercimek fırında yada ramak kalmış
Baban bunları yazmış olması tek onu suçlu kılmaz ona bu haddi veren kadında suçlu...
Bu yazışmalar zaten çok aleni ben olsam kıyameti koparırdım ya
Baba ne yapıyorsun diye hesap sorar engel olurdum.
Ama tabi aile ilişkiniz sınırlarınız nasıl bilemicem müdahale etmen ne kadar etkili olur
Ama en son çare annene açmak konuyu canım daha kötü sonuçlar olmadan.

valla çok iyi anladım seni tatlım
dur stres yapma çözcez şimdi ben bekarken bi komşu kadın vardı
pek haz etmezdim kendisinden biraz kıskancım zaten yapı olarak
aynı sen gibi şüphelendim kadından babam ne zaman bahçeye inse oda iner
babam camda oda aynı ama babam farketmemiş bile
işte komşu diye konuşuyor arada ben kadına bigün laf arasında imalı olarak bu konudan
rahatsız olduğumu belirttim
babamada du kadın pek tekin değil diye söyledim babam daha sora konuşmadı kadınla
kadında benden çekindi bi daha öyle davranamadı
kısa süra sora başka bi komşuyla birlikteliği ortaya çıktı tabii her ikiside evli
onun için ilk baştan önlemini al gerekirse uyar kadını seni korkutmak için yazmadım bunları
sadece aklında bulunsun

ne yap ne et en acil tarafından önlem al.bu kadın başınıza iş açabilir.babanlada kadınlada ayrı ayrı konuş.gerekirse kadını tehdit et eşine anlatacağım falan diye.

Kızlar olaya annem müdahale etti :) bu sabah babam fırına giderken alt komşu "abiiii fırına mı gidiyosunnnnn bizede ekmek alır mısınnn" diye sordu laubali laubali. ya bu kadın zaten hep sokakta fırına mı gidemiyor. annem geldi dediki babana fırına gider misin diyo sanki kendisi gitmiyo hiç felan dedi. bende dedimki bu kadından cok gıcık kapıyorum. annemde dediki bende gıcık kapıyorum. babama söyle uzak dursun dedim. annemde söylicem zaten dedi. babama söyledi bu kadınla konusmanı istemiyorum ne bu sürekli sohbet dedi. babamda dediki nevar komşu kızım yasında felan dedi. annemde dediki hayır ben haz almıyorum konuşma dedi. bende dedimki sen bu kadının ne olduğunu bilmiyosun heryerde saçma sapan konuşuyor dedim. içini bulandırdım babamın. düşünsün bu kadın herşeyi anlatıyo diye. Ohh be şuan rahatım annem sağolsun. ama kadınıda unutmadım tabi, bi yakalasam alttan alttan vericem korkuyu

Kesinlikle engelle baban anlamaz bence ve yolda mahallede karşılaştıklarında cok güzelsin cok iyisin diyemezler ya eğer devam ederse sahte hesapla babanı yada kadını Korkut sizi biliyorum anlaticam herkese diye

valla şu face bi taraftan ii bi taraftan kötü oldu.benim babamda pek anlamıyo önüne ne gelirse tıklıyo onaylıyo arkasından abimle ben temizlik yapıyoruz..madem anlamıyon kurcalama oyununu oyna çık..hay allahım ya

Aynen yahu. İnternetle ilk tanışanlar 9 yaşında çocuk gibi oluyor. Madem onlar kesemiyo önünü biz keseriz. mutlaka bi müdahale lazım. Face gerçekten tehlikeli bi ortam

bence kadını değil babanı yolman lazım..bu anlattıklarına göre kadına eğilimi olan baban,niye sadece kadın suçlanıyor onu da anlamış değilim?kadın kendini beğenmiş,havalı ve sürekli dışarıda olabilir bu kimseyi ilgilendirmez eşi dışında.anlattığın şeyin özeti şu galiba:alt komşu tu kaka,baba sadece sohbet diyor öyle mi?

eklemeyi unuttum,ben olsam çıktısını alırım o yazışmaların babamın önüne koyarım.yani gözdağı veririm.kadına da bir şekilde laf çarparım,o anlar ne demek istediğimi.

Son düzenleme:
dedikleri gibi babanda hata var canım bununda farkındasın zaten benim başıma böyle bi olay gelse babamı eve almazdım. nereye gidiyorsada gitsin derdim. zaten babamı yılda 1 2 hafta anca görüyordum :)

komşu komşunun kocasını niye ekler ki.kadın rahat belli ki.Kaına git gözdağı ver.seni rezil ederim de.kocanada söylerim de.hatta yazdıklarını kopyala saklı.basit şeyler bile olsa kocası görse deli olur.sil hemen onu.sonrada konuş.çünkü başka şekildede birbirlerini ekleyebilirler.Ben eşime açıkça söyledim benim haberim olmadan ekleme diye.Bir arkadaşımda eşim onu eklemişti.beni aradaı haber verdi,napım diye.zaten güvendiğim biriydi.eşimde benden habersiz eklemiyor.dallas mı çeviriyoruz.

Söylemek istediğim şey buydu işte hahaha İyi olmuş valla babalarımızın hakkından her daim gelir annelerimiz :))

ben bu meselenin burada kapanacağını pek kestıremedim çünkü babanız çok açık bir şekilde kadına asılmış..
bu kimine göre aldatmaya bile girebilir..
bir kadına çok tatlısın kocan kıymetını bılmıyor demek.

baban orta yaş krizi yaşıyor olabilir...dikkatli olmakta fayda var...
gerçi bir yasak koyulmuş umarım daha cazip hale getirmemişsinizdir kadını ister istemez...

diğer yorumlarımı okudunuz mu bilmiyorum ama kadında babamın gözüne gözüne sokuyo kendini. ya normalde evinden cıkmayan kadın babam evde olunca balkondan sokaktan içeri girmiyosa ben bu işte kasıt ararım. . eşide sürekli döver hem dırdırından hem bu huyundan dolayı. Allah yardımcısı olsun. babam suçsuz demedim hiç bi zaman erkek işte. ama buna sebebiyet veren kadın değil mi? ben daha önce sildim babamın facesinden kadını. eklemiş tekrar. ben bilyorum eklediğini cünkü babamın facesini hem kontrol ederim. neyse sonunda sildim ve engelledim. annemde ambargo koydu.

..Sen nereden biliyorsun komsunun esiyle mutlu olmadigini,ayni evde yasamiyorsunuz degilmi?4duvar arasinda olanida kimse bilemez.Babanin yakisiksiz laflarina bayanin cevabi ne oluyor?Babanin niyeti belli kusura bakma!
Bayan belki anliyor,gecistirerek cevaplar veriyordur,.silmeyede utaniyordur karsilasiyorlar diye.!Kadina sinir olmana gerek yok yani!

Komşunun mutlu olmadığını hiç bişey anlatmasa dahi, ki heryerde herkese anlatır, gece gelen dayak ve bağırtı seslerinden anlıyorum. ki kadın zaten hep anlatır kim olduğu farketmez yatak sorunlarına kadar döker ortaya. babamn lafları yakışıksız tabi kabul ediyorum, fakat kadın burda kendini çekmesi lazım değil mi? hepimiz kadınız biliyoruz yaa. Bizim bu alt komşu diğer msjlarda bahsetmiştim zaten, babamın evde olduğu günler evine girmiyooo ya balkonda ya karşımızda bakkalda ya sokakta. babam fırına giderken bile bi bahaneyle sohbet ortamı yaratıyor daha ne iyi niyeti arayacağım bu kadında. kimse aptal değil ki tabiki gıcık kaparım tabiki saçını başını yolmak isterim! yahu meyilli olmasa neden bize gelmeyen kadın babam evdeyken oturmaya gelsin? neden çocuklarını göndersin babamın yanına neden sabah 7de babam işe giderken abiiii bak memoşun kıyafeti nasıl olmuşşşş diye sorsun beni sesiyle yatağımdan kaldırsın? iyi niyetimin son safhalarında açtım bu konuyu zaten. Umarım annemin müdahalesi işe yarar yoksa gerçekten ben bu kadını rezil edecem. Babamın annem icabına bakıyo zaten

canım komşumla değil ama çok yakın bir kadınla bu durumu yaşadım az kaldı yolacam demişsin yaa yoılarmısınız bilmem ama sen ve annen o kadını bir yerde sıkıştırıp iyi bir gözdağı verin bu arada asıl burda baban suçlu ama böyle adamın evli olduğunu bile bile yanaşan kadınları da cidden dövesim var bir kadın ancak bu kadar basitleşebilirönleminizi alın bu işin sonu kötüye gider belki de gitmiştir

Babanız onun facebook un şifresini bildiğinizi biliyor mu acaba? Eğer cevap evet ise,bilip te babanızın kadınla böyle yazışmalar yapması bence işin en ilginç tarafı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…