• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt komşudaki şiddet

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
Merhaba herkese
Konuya gireyim hemen alt komşumuzdaki aile kayinvalide ile birlikte kalıyorlar adamın annesi oluyor bu aynı zamanda x ablanın halası. Akraba evliliği yani. 3 çocukları var en büyüğü kiz 4 yaşinda bir küçüğü kiz 2 ,bi de 3 aylık erkek.

Evdeki hala kız cocuklarini pek sevmezmis.
Kapının onunden geçerken bugun nolur yapma nene diye ses duydum kapiyi caldim acan olmadi ve hâla bagirma sesleri geliyordu 4 yasindaki cocugun bagirma sesleri , kapıyı tekmeledim actilar kapiyi gelin ağlıyor bir yerde iceride noluyor teyze dedim nolacak x si kalorifere bağlıyorum durmuyor dedi bir baktım ki kızı bağlamış gerçekten hemen girip çözdüm.
Annesi bana tesekkur ederim dedi sessizce . nasil müsaade ediyorsun dedim kadina aramiz iyidi bu kisiyle napayim ablam baş edemiyorum dedi. Bi baktim banyo kapisindan tekme yumruk sesi geliyor diger kucuk kiz da oraya kilitlemis karanlikken icerisi.

Gecen bize gelmişlerdi 4 yaşındaki kizin kolunda sargi vardi noldu diye sordum mutfakta cay koyuyordum bana sessizce nenem yapti kesti bıçakla dedi ama saka yapiyo sandim o kadar yapamaz diye düşündüm. Ama bugun gördüğüm manzaradan sonra inanmaya basladim galiba.

Çocuğu ben çözdüm diye annesine seni sevmiyorum artik aceranne annem olsa keske o beni kurtardi dedi bacagima sarildi beni gotur size diye 2 yaşindaki çocukta geldi . hala aldi onları yanimdan bende ciktim evden.

Yarim saat sonra anneleri geldi esin polis bizi sikayet etmeyin çocuklarımi almasinlar diye yalvardı. Orda ona o kadar cok sey soylemek istedim ki anne dedigin kendini atmaz mi onune bas edemiyorum diye bi sey olabilit mi ya dedim sadece. Ben cahilim ablam dedi bende sen annesin unutma bunu diyebildim.
Saatlerdir ağlıyorum ne yapacagim bilmiyorum..
O çocuklar orda iskence goruyormus resmen ve ben bunu bilmiyordum bu kisiyi evimde agirliyordum..

Fikir istiyorum.

Son durum söyle
Sabah esimin amiri bizzat geldi kapilarina kadini polis merkezine götürdü. Mahalledekiler kadını gördü hep polisle gittigini tam rezil oldu .
Merkezde bayagi sıkıştırmislar esim anlatti aglamis falan korkudan.
Amir her hafta bir ekip göndericem eve ve bayan polis tamamen cocuklari kontrol edicek demis eger dusme izi bile gorsem senden bilirim demis.

Bence ise yarayacak bu durum

Son düzenleme:
Inanamiyorum her yere sikayet edin. Ne anneler var okul yuzu gormemis evladinin ustune titriyor. Cahillik bahane. Cocuklarin psikolojisini dusunemiyorum. Lutfen nereye ulasabiliyorsan ulas. Gelini de kv gondermistir muhtemelen git ikna et beni sikayet etmesinler diye. Tez vakit geberir ins manyak kadin.

Hemen ilgili makamlara başvurun.Sosyal hizmetler var bu konularla ilgilenen galiba tam emin değilim ama lütfen sessiz kalmayın.eşiniz polis galiba.Enazından aile ile konuşup uyarabilir.Bir daha şiddet tarzı bişey olursa ki buna psikolojik şiddet de dahil,devletin olaya el koyacağını falan söylesin.Rabbim tez vakitte o çocuklara ettiği zulmün on misli fazlasını o babaanneye halaya versin inşAllah.

Kanım dondu :KK57: anne dediğin her koşulda evladına sahip çıkar ! Bugun bir köpeğin bile yanında yavrusunu sevemiyoruz, kaldı ki şiddet ! Şikayet edin !
Kopegi birak bir karga bir ordek bile sevdirmez yavrusunu. Boyle anne olacaklar olmasin ya!

Hemen ilgili makamlara başvurun.Sosyal hizmetler var bu konularla ilgilenen galiba tam emin değilim ama lütfen sessiz kalmayın.eşiniz polis galiba.Enazından aile ile konuşup uyarabilir.Bir daha şiddet tarzı bişey olursa ki buna psikolojik şiddet de dahil,devletin olaya el koyacağını falan söylesin.Rabbim tez vakitte o çocuklara ettiği zulmün on misli fazlasını o babaanneye halaya versin inşAllah.
+1 Esin bir kac is arkadasiyla gidip goz dagi verebilir diger hic bir yontem ise yaramasa dahi. Cocugun kolundaki yaradan falan anlasilir ama bence ne izi oldugu kanit sayilabilir. Mutlaka once bir sikayet yolunu deneyin canim.

Şikayet etmeniz için ispatınız olmalı.
İspatsız Aile ve Sosyal politika bakanlığı müdahele edemez diye biliyorum.

Çok üzücü bir durum...

Allah belasını versin tüm işkence yapan yaratıklara. Pislikler.
Ispat isi cok zor yanimda daha yapmaz ki. Cocuklarin demesini cddiye almazlar mi peki? Kadin korkudan inkar eder çünkü.

Kopegi birak bir karga bir ordek bile sevdirmez yavrusunu. Boyle anne olacaklar olmasin ya!
İşte bir tane örnek verdim. Hiçbir havyan buna izin vermez... Bencede olmasın ! Benim evladıma bir Allah'ın kulu dokunamaz parçalarım !

Benim korkum ispat yok diye sikayetimin gecersiz sayilmasi. Ve hala tarafindan daha kotu seyler yapilmasi. Ispatlayip etmeluyim. Bugun aklima bile gelmedi cekmek telefona

Kadın gerçekte evlatlarını dusunse senden yardım ıster kurtar bizi der bu tam tersi yapmis tabikide şikayet et yazık o çocuklara gördüğün halde etmezsen sende onlar kadar suçlu olursun malesef :KK43:
Tiklendim yemin ederim kadındaki bu gevşek davranış bu suskunluk bu eziklik !

İşte bir tane örnek verdim. Hiçbir havyan buna izin vermez... Bencede olmasın ! Benim evladıma bir Allah'ın kulu dokunamaz parçalarım !
Hayvanlar gercekten bizen cok cok ustun pek cok konuda. Inanilir gibi degil ya. Gunahsiz masum yavru onlar ev halkinda hic kimsede mi insaf olmaz. Ne hala engel oluyor ne ana ne baba. Hepsi hesabini verir ins. Cok kizdim aksam aksam. Konu sahibi sizin orada oturuyor olmaniz belki de o cocuklar icin bir cikis kapisi. Kiyamam ya.

Benim korkum ispat yok diye sikayetimin gecersiz sayilmasi. Ve hala tarafindan daha kotu seyler yapilmasi. Ispatlayip etmeluyim. Bugun aklima bile gelmedi cekmek telefona
Sürekli gelmiyor mu bu sesler zaten ? Bir daha olduğu zaman polisi arayın lütfen.

Back
X