Alt komşudan gelen sesler

En alt katta oldukları için sesin gitmeyeceğini mi sanıyorlar acaba hiç biyere oda geliyo aklıma
Şimdiki evler kağıttan yapılıyor sanki mübarek bizim üst komşu hapşursa biz çok yaşa diyoruz evde. Ama insan biraz da kendine gelen sesten hesap eder bize ne kadar geliyorsa onlara da o kadar gidiyor diye düşünür.

İyi geceler herkese
Alt katıma yeni evli çift taşındı 3 4 aylık evliler
Bu zamana kadar denk gelmemiştim ama 2 seferdir sevişme seslerine denk geliyorum
Kendimde duymak istemem kimsenin özelini eşiminde duymasını istemem ama en önemlisi 9 yaşımdaki kızım oda duyuyo çocuk anlıyomu bilmiyorum ama bi durgunlaşıyo sanki ne yapcamı şaşırıyorum duymasın diye bende sürekli onları takip edemem tabi sevişiyorlar mı diye
Valla kızım duyacak diye diken üstündeyim
Kızı hiç tanımıyorum da sadece apartmana girip çıkarken görüyorum napsam ne etsem bi akıl verin duvarlarda kağıt gibi mübarek özelimiz herkesin evinde
Eh işte, aylardan ekim. Havalar da soğudu, millet birbirini ısıtmakla meşgul. Hâliyle bir ses salınımı olacak.
Varsa sopayla, ya da ayağınızla vurun yere. Daha kışa geçmedik, nedir bu kinetik enerji? 🤦

İyi geceler herkese
Alt katıma yeni evli çift taşındı 3 4 aylık evliler
Bu zamana kadar denk gelmemiştim ama 2 seferdir sevişme seslerine denk geliyorum
Kendimde duymak istemem kimsenin özelini eşiminde duymasını istemem ama en önemlisi 9 yaşımdaki kızım oda duyuyo çocuk anlıyomu bilmiyorum ama bi durgunlaşıyo sanki ne yapcamı şaşırıyorum duymasın diye bende sürekli onları takip edemem tabi sevişiyorlar mı diye
Valla kızım duyacak diye diken üstündeyim
Kızı hiç tanımıyorum da sadece apartmana girip çıkarken görüyorum napsam ne etsem bi akıl verin duvarlarda kağıt gibi mübarek özelimiz herkesin evinde
Bizim de alt kat komşumuz öyleydi allahım uçuşa geçtiler ha bitti ha bitiyor derken daral gelmişti nihayet bebek oldu ve taşındılar artık başkalarına dinletiyorlar 😂😂😂😂😂😂
Çok sevişgen bir ülke olduk nolcak böyle bilmiyorum

Şimdiki evler kağıttan yapılıyor sanki mübarek bizim üst komşu hapşursa biz çok yaşa diyoruz evde. Ama insan biraz da kendine gelen sesten hesap eder bize ne kadar geliyorsa onlara da o kadar gidiyor diye düşünür.
Pek düşünceli gbide değiller aslında gece 3 4 demeden kavga sesleri konuşma sesleri en iyisi müstakil evler

Ay tamam duvarlar falan ince de cidden aygir gibi bagiranlar da var.
Abimin esi ust komsudan sesler geliyor demisti. Ne kadar gelebilir ki diye dusundum. Sonra bir aksam abimlere gittigimde ust komsudan kadin cigliklari gelmeye basladi.. Ama oyle boyle degil bildigin zevk cigliklari yani.. Sure okuyordum, aflladim okudugum sureyi sasirdim,basa sardim. :KK53:

Boyle sey de karsidakini utandirmadan nasil soylenir bilemedim 😂Sesler gelince iki kere yere topugunuzla vursaniz? Bir umit belki anlayabilirler 🙄

Malesef duvar yalıtımları ince olduğu için konuşma sesleri duyuluyor. Rica etsem gece 11’den sonra biraz daha dikkat edebilir misiniz? Yazıp kapının önüne bırak kaç bacım. Gece falan deyince o anlar zaten.

Denk geldiğinizde merhabalaşıp 'bizim çocukta bazen tv sesi çok açıyor geliyor mu size kusura bakmayın sesler çok gidip geliyor yani inanmazsınız sizin ayak seslerinizi bile duyuyoruz tabi bizlik birşey yok duvarlar böyle' tarzı bir konuşma yapabilirsiniz. 😅 Yeni evliler farkında olmayabilirler.

Denk geldiğinizde merhabalaşıp 'bizim çocukta bazen tv sesi çok açıyor geliyor mu size kusura bakmayın sesler çok gidip geliyor yani inanmazsınız sizin ayak seslerinizi bile duyuyoruz tabi bizlik birşey yok duvarlar böyle' tarzı bir konuşma yapabilirsiniz. 😅 Yeni evliler farkında olmayabilirler.
Görürsem konuşmaya çalışacam ters tepmez inşallah gerçekten moralimde çok bozuluyo istemsizce

Görürsem konuşmaya çalışacam ters tepmez inşallah gerçekten moralimde çok bozuluyo istemsizce
Haklısınız ama belki farkında değillerdir. Yeni evliler yeni taşındıkları için tahmin etmiyolardır bence. Sanki siz mahçup olmus gibi yapın sesimiz geliyodur kesin duvarlar ince kusura bakmayın diye. Kendi aralarında konusurlar belki bugün xxx komsu böyle böyle dedi demek ki sesler gidiyor diye. İnsanlıkları varsa daha yavas ses ederler.

Ay tamam duvarlar falan ince de cidden aygir gibi bagiranlar da var.
Abimin esi ust komsudan sesler geliyor demisti. Ne kadar gelebilir ki diye dusundum. Sonra bir aksam abimlere gittigimde ust komsudan kadin cigliklari gelmeye basladi.. Ama oyle boyle degil bildigin zevk cigliklari yani.. Sure okuyordum, aflladim okudugum sureyi sasirdim,basa sardim. :KK53:

Boyle sey de karsidakini utandirmadan nasil soylenir bilemedim 😂Sesler gelince iki kere yere topugunuzla vursaniz? Bir umit belki anlayabilirler 🙄
:rolleyes:

Sesler doruktayken küt küt yapıştırın duvara. Yüz yüze söylemek ya da not daha çok utandırır gibi geliyor bana öyle tv sesi çocuk sesinden anlayıp sessiz olacaklarını da sanmıyorum. Kökten çözüm iş üstünde uyarmak 🤪

Şimdi benim aklıma bir şey takıldı. Bu aile apartmanlarında yaşayanlar napıyorlar bu ses işini?
-Günaydın elticim dün gece güzel geçti duyduk
-Gelin hep senin sesin geliyor oğlumu hiç duymuyoruz 😂😂😂

Aile apartmanından sevgiler. 🤣🤣 İlk evlendiğim yıl daha kitaplığı duvara sabitlememiştik, bir devrildi ki, deprem oluyor sandık. 🤣 Kayınvalidemler tık duymadık diyorlar, kaynana kaynata bi de genç kız hepsi oturuyorlarmış hiçbiri bişey duymamış tam alt katım. 🤣 Kayınpeder keyif adamı binayı yaptırırken kimbilir naptı tuğla arasına ne koydurduysa artık yatırıp kesseler duymayacaklar. 🤣🤣🤣🤣

Polisi arayin komsudan cok ses geliyor cocugu uyutamiyoruz diye😃
Benim.alt katimdaki komsu da coluk cocuk oynuyor, kosuyorlar tabii cok ses oluyor duvarlar inliyor, birkac kez uyardim dikkat ediyor cocuklar ses cikarmasin diye, artik ufak tefek sesleri de ben duymazdan geliyorum. Bence tatlı dille uyarin, acikca demeyin ama aksamlari sesler daha net duyuluyor diye soylerseniz belki farkinda degillerdir.

Back
X